Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για θήκη με πληκτρολόγιο για το ipad 9.7 2018 (6th gen). 

Έχω δει τις logitech αλλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα. 

Βρήκα και αλλα πιο οικονομικά με καλές αξιολογήσεις όπως αυτό

Περιμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Και μένα με ενδιαφέρει το θέμα ως νέος κάτοχος του συγκεκριμένου ipad. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το πληκτρολόγιο αλλά ένα cover case που να έχει θήκη και για το apple pencil. Έχετε κάποια να προτείνετε; Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Και μένα με ενδιαφέρει το θέμα ως νέος κάτοχος του συγκεκριμένου ipad. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το πληκτρολόγιο αλλά ένα cover case που να έχει θήκη και για το apple pencil. Έχετε κάποια να προτείνετε; Ευχαριστώ

Εγώ έχω μια esr smart case knight αλλά δεν την είδα ξέρω διαθέσιμη με τη θεσούλα για το pencil. Σημείωση μόνο ότι στην esr ξεκόλλησε το λαστιχένιο ποδαράκι που κρατάει αντίσταση στην θήκη και χρειάστηκε να το ξανά κολλήσω.

Επεξ/σία από Stogianz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stogianz είπε

Εγώ έχω μια esr smart case knight αλλά δεν την είδα ξέρω διαθέσιμη με τη θεσούλα για το pencil. Σημείωση μόνο ότι στην esr ξεκόλλησε το λαστιχένιο ποδαράκι που κρατάει αντίσταση στην θήκη και χρειάστηκε να το ξανά κολλήσω.

Αυτή εννοείς φίλε μου; Πολύ ωραία φαίνεται πάντως και κομψή. Ο μαγνήτης είναι δυνατός ή ανοίγει αν κρατήσεις ανάποδα το ipad;

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Σε portrait διπλώνει η θήκη ή όχι; Γιατί διαβάζω κάτι κριτικές τώρα.

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Αυτή εννοείς φίλε μου; Πολύ ωραία φαίνεται πάντως και κομψή. Ο μαγνήτης είναι δυνατός ή ανοίγει αν κρατήσεις ανάποδα το ipad;

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Σε portrait διπλώνει η θήκη ή όχι; Γιατί διαβάζω κάτι κριτικές τώρα.

Αυτή ναι, δυστυχώς δεν έχει μαγνήτες... Δεν ανοίγει ιδιαίτερα εύκολα παρόλα αυτά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stogianz είπε

Αυτή ναι, δυστυχώς δεν έχει μαγνήτες... Δεν ανοίγει ιδιαίτερα εύκολα παρόλα αυτά. 

Διπλώνει πίσω από την πλάτη για να το κρατάς σε όρθια στάση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Διπλώνει πίσω από την πλάτη για να το κρατάς σε όρθια στάση;

Στέκεται αλλά δε θα το εμπιστευομουν ιδιαίτερα. Δες για καμια origami (αυτές που διπλώνουν σε αρκετά σημεία) case. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...