Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιουκαρια μου,την βοήθεια σας ..

Η μηχανή θα εξακολουθήσει να είναι το κύριο μέσο,(Αθήνα) αλλά τα ταξίδια πλέον θα γίνονται με αυτό..

Αρα

α) να είναι "φρέσκο"

β) λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο.

γ) με λίγη άνεση στο γκαζάκι και σχεδόν πάντα με 2 άτομα κ όχι 4.

δ) χαμηλό ετήσιο κόστος στα πάγια, κατανάλωση στα λίγα χλμ. που θα γίνονται δεν μας νοιάζει και τόσο..

ε) δεν υπάρχει γκαράζ.

και στ) να κρατάει μεταπολιτική αξία αν δεν ζητάω πολλά.

μέχρι 8000 και 1400cc

Κοιτάζω κάτι τέτοιο.. > https://www.car.gr/24308211-seat-ibiza-style-1-2-tsi-105ps

Τι λέτε ? Ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατα την άποψη μου αφού θες κυρίως για 2 άτομα εγώ θα κοίταζα "μικρό 5πορτο των 3.85 - 4.0μ" καινούριο-βενζίνη

hyundai , suzuki , dacia , kia  

Η αγορά των μεταχειρισμένων είναι ΠΟΛΥ δύσκολη και όλοι "λουστράρουν" σαπάκια που έχουν κρυμμένα προβλήματα. Δώσε 2-3 χιλιάρικα παρα πάνω και θα τα πάρεις πίσω από την οικονομία καυσίμου και τα χαμηλά ετήσια τέλη. Ακόμη σημαντικότερο για εμένα είναι ότι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 10+ χρόνια αν το συντηρείς σωστά αφού δεν θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Το μεταχειρισμένο είναι "λοτταρία" , παίξε καλύτερα τζόκερ. 

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Fiesta ;;;

To κοίταξα και αυτό,το λιγο γκαζάκι παραπάνω μας λείπει.. γι'αυτο έστρεψα προς το ibiza που εχει αυτό το απαίσιο τιμόνι.. χαχαχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

To κοίταξα και αυτό,το λιγο γκαζάκι παραπάνω μας λείπει.. γι'αυτο έστρεψα προς το ibiza που εχει αυτό το απαίσιο τιμόνι.. χαχαχ

τα καινούρια 1000αρια έχουν τους 100 ίππους για πλάκα , ένα μικρό με 100 ίππους πηγαίνει σβέλτα παντού και τα 130χλμ της εθνικής οδού τα έχει άνετα , οικονομικά και με ασφάλεια.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

τα καινούρια 1000αρια έχουν τους 100 ίππους για πλάκα , ένα μικρό με 100 ίππους πηγαίνει σβέλτα παντού και τα 130χλμ της εθνικής οδού τα έχει άνετα , οικονομικά και με ασφάλεια.

Για καινούριο κοίταζα τα ψιλοSUV της Dacia.. αλλά με τα ματζαλα χατζαλα πρέπει να δώσεις πάνω από 15000..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Για καινούριο κοίταζα τα ψιλοSUV της Dacia.. αλλά με τα ματζαλα χατζαλα πρέπει να δώσεις πάνω από 15000..

Ναι αλλά έχει 5 χρόνια εγγύηση , χαμηλή κατανάλωση , χαμηλά τέλη , χαμηλά ασφάλιστρα. Αν θέλεις να το κρατήσεις πολλά χρόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι πολύ καλή λύση.

Αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα , με σχετικά οικονομική συντήρηση μπορείς να το κρατήσεις ακόμη και 20 χρόνια. Νομίζω τα αξίζει τα 15Κ με αυτή την λογική.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Ναι αλλά έχει 5 χρόνια εγγύηση , χαμηλή κατανάλωση , χαμηλά τέλη , χαμηλά ασφάλιστρα. Αν θέλεις να το κρατήσεις πολλά χρόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι πολύ καλή λύση.

Αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα , με σχετικά οικονομική συντήρηση μπορείς να το κρατήσεις ακόμη και 20 χρόνια. Νομίζω τα αξίζει τα 15Κ με αυτή την λογική.

Θα συμφωνήσω και ο κινητήρας μ'αρεσει αλλά έχει + κόστος γκαραζ καινούριο δεν το αφήνεις μόνιμα στον δρόμο,κυρίως ετσι όπως τα παίρνουν για πλάκα σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Θα συμφωνήσω και ο κινητήρας μ'αρεσει αλλά έχει + κόστος γκαραζ καινούριο δεν το αφήνεις μόνιμα στον δρόμο,κυρίως ετσι όπως τα παίρνουν για πλάκα σήμερα.

Εγώ πήρα ένα καινούριο 1000αρι (ποιο ακριβό) και το αφήνω στο δρόμο. Εκανα βέβαια μικτή ασφάλεια & κλοπή στην hellas direct που βγαίνει φθηνά. Αγόρασε και ένα πινελάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου για τις γρατζουνιές προκαταβολικά αφού θα το έχεις στο δρόμο.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Εγώ πήρα ένα καινούριο 1000αρι (ποιο ακριβό) και το αφήνω στο δρόμο. Εκανα βέβαια μικτή ασφάλεια & κλοπή στην hellas direct που βγαίνει φθηνά. Αγόρασε και ένα πινελάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου για τις γρατζουνιές προκαταβολικά αφού θα το έχεις στο δρόμο.

Ποιο πήρες εσύ ?

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Πόσο σου βγήκε φιλε η μικτή? Ενδιαφερομαι να ασφαλίσω για ενα καινουργιο fiesta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...