Προς το περιεχόμενο

CD-R,CD-RW ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι

Έχω αγοράσει κάποια cd-rw και έγραφα κάτι κομμάτια που έχω σε mp3 και το έβαζα σε ένα ράδιο αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να διαβάζει δίσκους το ράδιο.Επίσης στο αυτοκίνητο κάθε περίπου ένα μήνα ξαναγράφω καινούριο γιατί δεν το αναγνωρίζει μετά από λίγο καιρό 

Χρησιμοποίησα δίκους cd-r της verbatim 

Μήπως πρέπει να πάρω πιο ακριβά δισκάκια ? Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?  Έχει σημασία άμα είναι mp3 128 kbps 32000 Hz ή 192 kbps 44100Hz ή 300 Kbps 48000 Hz  ? 

Μπορεί να τα είπα και λίγο μπερδεμένα,μην με κράξετε  😄

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ τα ίδια χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε όσο γίνεται χαμηλότερη burn ταχύτητα, (πχ 16Χ είναι οκ, 50Χ χάλια).

Πάντα 44100Hz,  το bitrate   δεν παίζει ρόλο, 128/192/320 mp3 το ίδιο κάνει

Εκτός από την ταχύτητα εγγραφής που δεν πρέπει να είναι μεγάλη, αν βρεις (που όλο σπανίζουν) cd που να έχουν επίστρωση ΑΖΟ (το γράφουν πάνω), έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, και προστάτευέ τα από την ζέστη γιατί μέσα στο αυτοκίνητο ανεβαίνουν πολύ οι θερμοκρασίες και χαλάνε γρήγορα.

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα οπτικά μέσα χαλάνε από "μόνα τους" μετά από καιρό.

Από κει και πέρα, είναι ανάλογα και το αναγνωστήρι. Αυτά των αυτοκινήτων δε φημίζονται και για την ευκολία τους να διαβάζουν...

Είχα πάρει παλαιότερα μια κούτα Taiyo Yuden (made in Japan) με την επίστρωση που αναφέρει ο φίλος. Παίζουν ΟΛΑ ακόμα και μάλιστα όσα μου έχουν μείνει άγραφα πόσα χρόνια τώρα ακόμα γράφονται και λειτουργούν μια χαρά. Θέλεις σίγουρα ποιοτικά δισκάκια, αλλά μπορεί να φταίει και το γραφτήρι σου αν είναι παλιό/λιωμένο από τη χρήση κλπ.

Ή μάλλον γράφονταν, γιατί πλέον συνειδητοποιώ ότι έχω να γράψω πάνω από χρόνο :X

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

Στις 6/10/2019 στις 5:49 ΜΜ, TheCyanMonkey1234ever είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι

Έχω αγοράσει κάποια cd-rw και έγραφα κάτι κομμάτια που έχω σε mp3 και το έβαζα σε ένα ράδιο αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να διαβάζει δίσκους το ράδιο.Επίσης στο αυτοκίνητο κάθε περίπου ένα μήνα ξαναγράφω καινούριο γιατί δεν το αναγνωρίζει μετά από λίγο καιρό 

Χρησιμοποίησα δίκους cd-r της verbatim   auto clicker word unscrambler jumble solver

Μήπως πρέπει να πάρω πιο ακριβά δισκάκια ? Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?  Έχει σημασία άμα είναι mp3 128 kbps 32000 Hz ή 192 kbps 44100Hz ή 300 Kbps 48000 Hz  ? 

Μπορεί να τα είπα και λίγο μπερδεμένα,μην με κράξετε  😄

Χρησιμοποιώ τα ίδια χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε όσο γίνεται χαμηλότερη burn ταχύτητα, (πχ 16Χ είναι οκ, 50Χ χάλια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Αυτο με την ταχύτητα εγγραφής δεν το είχα παρατηρησει γιατι το εκανα με το windows player εγγραφή χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις.Θα βρώ κάνα πρόγραμμα που να λεει και ταχυτητα εγγραφης και άμα εχω θέμα θα επανέλθω  

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...