MessengerOfGood Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Έχω ένα παλιό Galaxy S2 (εξαιρετικό στην εποχή του) και είπα να το δοκιμάσω στο Navigation Κατεβασα και εγκατέστησα το Sygic και το Offline Maps & Navigation και φαίνονται ακριβώς ίδια... Ξέρει κανένας τιποτα σχετικό? Είναι άλλη προώθηση του Sygic?
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Κανείς δεν ασχολείται με το Sygic?
christos4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/10/2019 στις 6:46 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Έχω ένα παλιό Galaxy S2 (εξαιρετικό στην εποχή του) και είπα να το δοκιμάσω στο Navigation Κατεβασα και εγκατέστησα το Sygic και το Offline Maps & Navigation και φαίνονται ακριβώς ίδια... Ξέρει κανένας τιποτα σχετικό? Είναι άλλη προώθηση του Sygic? το offline maps & navigation ανήκει στην εταιρεία beonroad η οποία έχει εξαγοραστεί από την sygic http://vestnik-glonass.ru/en/news/popular-news/sygic-acquires-osm-based-navigation-app-be-on-road/ 1
prophil1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μεταξύ "Here we Go" και "Maps.me" πιο θα προτείνατε?
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ το here αλλά γιατι δεν δοκιμάζεις και τα δύο?
alan2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/10/2019 στις 9:33 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Κανείς δεν ασχολείται με το Sygic? το έχω και σε android και σε windows phone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα