Sheogorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, Manos fot. είπε Άρα θα δω μήπως τον πειράξω λίγο και βλέπουμε. Γενικά όμως και η μητρική δεν είναι τίποτα καλό. Να σημειωθεί ότι μέχρι 2933mhz αντέχει σε RAM. Οπότε και εκεί έχω περιορισμούς. Είχα ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, έχτισα το pc με όσα είχα και ήλπιζα ότι θα έκανα τις ποιο σωστές επιλογές. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα έπαιρνα άλλες ram όπως είπατε παιδιά και αντί να σκάσω τόσα για την RX580 nitro + θα έπαιρνα μία 570 απλή και έναν ryzen 5 1600 και θα ήμουν καλύτερα πιστεύω. Αλλά και πάλι γυρνάω από xbox one οπότε και στις 2 επιλογές θα είχα καλύτερα γραφικά από ότι πριν!😂 Chill, δεν έγινε και τίποτα. Μένεις όπως είσαι (πέρα το oc), και μετα βλέπεις όταν θες 16 να πας σε καλύτερο σετακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Οσο τον κοιταγα παντως σαν επιλογη αρχης ξεκινηματος τον 1200 εφτανε στανταρ @ 3.8 GHz 😎 (και εκει ηταν καλυτερη -οικονομικα- επιλογη απο τον 2200G και μετα εξτρα καρτα γραφικων) https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-3-2200g-vega-8/19.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daynight Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Manos fot. είπε Άρα θα δω μήπως τον πειράξω λίγο και βλέπουμε. Γενικά όμως και η μητρική δεν είναι τίποτα καλό. Να σημειωθεί ότι μέχρι 2933mhz αντέχει σε RAM. Οπότε και εκεί έχω περιορισμούς. Είχα ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, έχτισα το pc με όσα είχα και ήλπιζα ότι θα έκανα τις ποιο σωστές επιλογές. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα έπαιρνα άλλες ram όπως είπατε παιδιά και αντί να σκάσω τόσα για την RX580 nitro + θα έπαιρνα μία 570 απλή και έναν ryzen 5 1600 και θα ήμουν καλύτερα πιστεύω. Αλλά και πάλι γυρνάω από xbox one οπότε και στις 2 επιλογές θα είχα καλύτερα γραφικά από ότι πριν!😂 μεγαλυτερο bottleneck τρως απο τη μνημη καλυτερη επιδοσεις θα δεις οσο πιο κοντα στα 3200 ειναι η μνημη παρα απο oc στο cpu τωρα εχεις μονο 1466 επισης η μητρικη που εγραψες υποστηριζει μνημη μεχρι 3600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ο επεξεργαστης αν τον πηρες στις τιμες που επαιζε < = 50ευ ειναι 'διαμαντι', οποτε μην το σκεφτεσαι! 😸 Θα διορθωσεις την κατασταση και με τηνram και θα εισαι μια χαρα, ακομη και με τον 1200 overclocked 😈 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, daynight είπε μεγαλυτερο bottleneck τρως απο τη μνημη καλυτερη επιδοσεις θα δεις οσο πιο κοντα στα 3200 ειναι η μνημη παρα απο oc στο cpu τωρα εχεις μονο 1466 επισης η μητρικη που εγραψες υποστηριζει μνημη μεχρι 3600 1466=>2933 και 1600=>3200. Τα 133MHz δεν θα κάνουν την διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos fot. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 8:54 ΜΜ, daynight είπε μεγαλυτερο bottleneck τρως απο τη μνημη καλυτερη επιδοσεις θα δεις οσο πιο κοντα στα 3200 ειναι η μνημη παρα απο oc στο cpu τωρα εχεις μονο 1466 επισης η μητρικη που εγραψες υποστηριζει μνημη μεχρι 3600 Έχεις δίκιο. Καλά που μου το είπες γιατί δεν το είχα ερευνήσει παραπάνω. Όντως η ΡΑΜ πάνε μέχρι 3600 OC οπότε δεν το συζητάω θα πάω σε καλύτερες. Στις 7/10/2019 στις 9:14 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Ο επεξεργαστης αν τον πηρες στις τιμες που επαιζε < = 50ευ ειναι 'διαμαντι', οποτε μην το σκεφτεσαι! 😸 Θα διορθωσεις την κατασταση και με τηνram και θα εισαι μια χαρα, ακομη και με τον 1200 overclocked 😈 Σωστός! Για ένα 50αρικο αξίζει και με το παραπάνω. Αλλά επειδή απαιτώ λίγα περισσότερα από το σύστημα θα πρέπει να πάω σε καλύτερο cpu. Πάντως για έναν που δεν θέλει και πολλά τον συνιστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Manos fot. είπε Έχεις δίκιο. Καλά που μου το είπες γιατί δεν το είχα ερευνήσει παραπάνω. Όντως η ΡΑΜ πάνε μέχρι 3600 OC οπότε δεν το συζητάω θα πάω σε καλύτερες. Σωστός! Για ένα 50αρικο αξίζει και με το παραπάνω. Αλλά επειδή απαιτώ λίγα περισσότερα από το σύστημα θα πρέπει να πάω σε καλύτερο cpu. Πάντως για έναν που δεν θέλει και πολλά τον συνιστώ! Μνήμες 3600 δεν υπάρχει περίπτωση να δεις με αυτόν τον επεξεργαστή. Με 2ης γενιάς και αν... Οι μνήμη που έχεις τώρα είναι...οκ. Δες για oc αρχικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos fot. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Μνήμες 3600 δεν υπάρχει περίπτωση να δεις με αυτόν τον επεξεργαστή. Με 2ης γενιάς και αν... Οι μνήμη που έχεις τώρα είναι...οκ. Δες για oc αρχικά. Ok θα το δοκιμάσω .Αν και να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σύστημα που εμφανίζεται συχνά η μπλε οθόνη. Με το OC φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί. Αλλά παίζει να φταίνε και η ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Manos fot. είπε Ok θα το δοκιμάσω .Αν και να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σύστημα που εμφανίζεται συχνά η μπλε οθόνη. Με το OC φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί. Αλλά παίζει να φταίνε και η ραμ Δεν μας τα είπες αυτά. Φταινε οι ραμ, ριξτες στα 2800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos fot. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Δεν μας τα είπες αυτά. Φταινε οι ραμ, ριξτες στα 2800. απλά έβαλα το xmb από "profile 1" σε "disable". Mπορώ να το πάω σε 2800? Και πάλι όμως αφού η μητρική αντέχει από 2133mhz μέχρι 3600oc γιατί υπάρχουν προβλήματα? Τα error's είναι: Memory_Management (συνήθως μετά από πολύ ώρα gaming) CRITICAL_PROCESS_DIED (ακόμα και όταν είμαι στο google) Έχω κάνει και έλεγχο της ραμ από το "διαγνωστικά μνήμης των windows" όσο είχα το xmb ενεργό και μου είπε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. Το ξέρω ότι φεύγω εκτός θέματος αλλά έχω αναγκαστεί να κάνω ήδη μία φορά format στο pc και φοβάμαι πως με τα τόσο συχνά blue screen θα πάω και για 2ο. Παίζει να είναι και κανένας ssd. Την εταιρία ούτε που την ξέρω, απλά ήταν φτηνός και τον πείρα. Να το πάω σε ειδικό ή είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Manos fot. είπε απλά έβαλα το xmb από "profile 1" σε "disable". Mπορώ να το πάω σε 2800? Και πάλι όμως αφού η μητρική αντέχει από 2133mhz μέχρι 3600oc γιατί υπάρχουν προβλήματα? Τα error's είναι: Memory_Management (συνήθως μετά από πολύ ώρα gaming) CRITICAL_PROCESS_DIED (ακόμα και όταν είμαι στο google) Έχω κάνει και έλεγχο της ραμ από το "διαγνωστικά μνήμης των windows" όσο είχα το xmb ενεργό και μου είπε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. Το ξέρω ότι φεύγω εκτός θέματος αλλά έχω αναγκαστεί να κάνω ήδη μία φορά format στο pc και φοβάμαι πως με τα τόσο συχνά blue screen θα πάω και για 2ο. Παίζει να είναι και κανένας ssd. Την εταιρία ούτε που την ξέρω, απλά ήταν φτηνός και τον πείρα. Να το πάω σε ειδικό ή είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ? Είναι άσχημα τσιπάκια της ραμ σου, δεν είναι φιλικά για τους Ryzen. Να μην το πας πουθενά. Βάλε όλα του ΧΜΡ και απλώς ρίξε ταχύτητα σε 2800. Αν μπορείς πάρε τις crucial ballistic που προτεινα αρχικά και αυτές θα παίξουν 99% στα 3200. Η μητρική λίγο ρόλο έχει για τις ραμ. Πιο πολύ τα τσιπάκια και ο imc έχουν λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα