Προς το περιεχόμενο

Παλιές κασέτες VHS σε digital format

Telumetar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα αγόρια κ κοριτσα,

Ο πεθερός θέλει μετατροπή από κασέτες VHS σε ψηφιακή μορφή να τα περάσει στο pc. Αυτό που υπάρχει ακόμα πέραν των κασετών είναι το ίδιο το VHS player. Βρήκα τούτα στο Σκρουτζ άλλα δε ξέρω κατά πόσο κάνουν τη δουλειά που θέλει 

https://www.techaway.gr/index.php?route=product/product&product_id=3363&skr_prm=WyIyMjBhZjBlZS1jM2MwLTRiNzAtOGRmNS1iNDhkZmQzNTgzNDciLDE1NzAzNjI5Mzg1MDMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsInRhZ3MiOiIifV0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Telumetar είπε

Καλησπέρα αγόρια κ κοριτσα,

Ο πεθερός θέλει μετατροπή από κασέτες VHS σε ψηφιακή μορφή να τα περάσει στο pc. Αυτό που υπάρχει ακόμα πέραν των κασετών είναι το ίδιο το VHS player. Βρήκα τούτα στο Σκρουτζ άλλα δε ξέρω κατά πόσο κάνουν τη δουλειά που θέλει 

https://www.techaway.gr/index.php?route=product/product&product_id=3363&skr_prm=WyIyMjBhZjBlZS1jM2MwLTRiNzAtOGRmNS1iNDhkZmQzNTgzNDciLDE1NzAzNjI5Mzg1MDMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsInRhZ3MiOiIifV0

Είναι ο.κ. πιστεύω, αλλά απ΄ όσο έχω διαβάσει θα χρειαστούν και κάποιες ρυθμίσεις (σύμφωνα με αυτό που είχα διαβάσει στα σχόλια, όταν ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι παρόμοιο πριν από έξι μήνες).

Επεξ/σία από Τέρης Α.

1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι ο.κ. πιστεύω, αλλά απ΄ όσο έχω διαβάσει θα χρειαστούν και κάποιες ρυθμίσεις (σύμφωνα με αυτό που είχα διαβάσει στα σχόλια, όταν ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι παρόμοιο πριν από έξι μήνες).

Εαν το αποτολμήσω πρώτος θα σου πω τα αποτελέσματα. 

Ωραία, αναμένω! Βασικά, μάλλον εγώ θα είχα θέμα, καθώς ήθελα να κάνω μετατροπή από Hi8 σε PC.

• 3 μήνες μετά...
Στις 6/10/2019 στις 8:01 ΜΜ, Telumetar είπε

Εαν το αποτολμήσω πρώτος θα σου πω τα αποτελέσματα. 

Το δοκιμάσατε;

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...