hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NotebookFreak είπε ¨Η μαλλον πρεπει να κουμπώσω καμια καρτα γραφικών της πλάκας ίσα ίσα για το vga? Στο site εδώ υπάρχουν πωλήσεις καρτών Θα σου πρότεινα να βρες μια που να σε καλύπτει ανάλογα με τις ανάγκες σου και την υποστήριξη από το τροφοδοτικό σου και να έχει και τις τρεις εξόδους vga-dvi-hdmi 1
NotebookFreak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, hp8 είπε Στο site εδώ υπάρχουν πωλήσεις καρτών Θα σου πρότεινα να βρες μια που να σε καλύπτει ανάλογα με τις ανάγκες σου και την υποστήριξη από το τροφοδοτικό σου και να έχει και τις τρεις εξόδους vga-dvi-hdmi Ευχαριστώ φίλε...Τελικά παρήγγειλα καρτα γραφικών με 40ε καθώς εδω στις αγγελιες πουλάνε καλές καρτες ..
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, NotebookFreak είπε Ωραία τα λες και συ... Καλημέρα! Εχεις να προτείνεις τπτ?¨Η μαλλον πρεπει να κουμπώσω καμια καρτα γραφικών της πλάκας ίσα ίσα για το vga?(nomoney).Το vga να το βγάλω σε hdmi μήπως?(γινεται?) Αυτό που μυ δείχνει ο 1ος φίλος δεν κάνει? https://www.skroutz.gr/s/10745445/Cablexpert-DVI-A-male-VGA-female-A-DVI-VGA.html Μάλιστα, υπάρχουν τέσσερις λύσεις: 1) Αλλαγή οθόνης. 2) Αντάπτορας Display port σε VGA. 3) Αντάπτορας HDMI σε VGA. 4) Αλλαγή κάρτας γραφικών. (Τι μοντέλο είναι;)
NotebookFreak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μάλιστα, υπάρχουν τέσσερις λύσεις: 1) Αλλαγή οθόνης. 2) Αντάπτορας Display port σε VGA. 3) Αντάπτορας HDMI σε VGA. 4) Αλλαγή κάρτας γραφικών. (Τι μοντέλο είναι;) δεν έχει καρτα γραφικών ...χρησιμοποιω την onboard του επεξεργαστη ..Η οθόνη ειναι καινούρια οποτε δεν υπαρχει περιπτωση αγορας άλλης ...Μιλα μου για τα άλλα ανταπτοράκι καθώς ούτε το 40αρι που θα δώσω με ψήνει..
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, NotebookFreak είπε δεν έχει καρτα γραφικών ...χρησιμοποιω την onboard του επεξεργαστη ..Η οθόνη ειναι καινούρια οποτε δεν υπαρχει περιπτωση αγορας άλλης ...Μιλα μου για τα άλλα ανταπτοράκι καθώς ούτε το 40αρι που θα δώσω με ψήνει.. Δηλαδή τι να πω; Δεν τα έχω δοκιμάσει.
NotebookFreak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δηλαδή τι να πω; Δεν τα έχω δοκιμάσει. Υφισταται αυτη η μετατροπή, ?Δεν με ενδιαφέρει ο ήχος..θέλω μόνο εικόνα
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε Υφισταται αυτη η μετατροπή, ?Δεν με ενδιαφέρει ο ήχος..θέλω μόνο εικόνα Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αντάπτορα και τα σχόλια των αγοραστών γίνεται. Τι να πω κι εγώ που έχω GTX 750Ti και βάζω αντάπτορα στο DVI για να βλέπω στην VGA οθόνη μου. Αν είχε κάποιος με VGA να έκανα ανταλλαγή, έστω και με 750. 1
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, NotebookFreak είπε Υφισταται αυτη η μετατροπή, ?Δεν με ενδιαφέρει ο ήχος..θέλω μόνο εικόνα διάβασε εδώ και αποφάσισε ανάλογα με την έξοδο που έχεις η οποία είναι DVI-D
NotebookFreak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πήγα αγόρασα vga to dvi-d active μόλις τώρα και έχω μια χαρα εικόνα... Αυτο ..https://www.skroutz.gr/s/15634683/Cablexpert-VGA-female-DVI-D-male-AB-DVID-VGAF-01.html Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από NotebookFreak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα