Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.εχω μια απορια.εαν στο καλωδιο απο την καρτα γραφικων μεχει την οθονη βαλω εναν ανταπτορα dvi θα αλλαξει κατι;εχω εναν ανταπτορα να τον βαλω στην καρτα επανω και απο κει να συνδεσω το vga καλωδιο μεχρι την οθονη;θα εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας;η οθονη εχει μονο vga συνδεση ετσι κι αλλιως.δεν μπορω να κανω κατι σε αυτο.

Δημοσ.

αν  θέλεις να κάνεις την dvi έξοδο vga να το αφήσεις έτσι  με την vga Αν η οθόνη έχει σύνδεση dvi να συνδεσεις σε αυτήν O ανταπτορας μεταφερει πάλι αναλογικό vga οπότε δεν έχει νόημα Και κάτι ακόμα αν ο ανταπτορας δεν είναι dvi-i  και η κάρτα δεν έχει έξοδο dvi-i  (24+5 pin) δεν θα έχεις εικόνα 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω στην καρτα η οποια ειναι προ χριστου αιωνα εξοδο hdmi και η οθονη εχει μονο vga ρε συ.αν ειναι δυνατον.η οθονη ειναι η lg flatron w2240

https://www.lg.com/gr/monitors/lg-W2240S-lcd-monitor η καρτα βεβαια ειναι μια geforce 9600gt ετους 2006.χαχαχαχα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

ρε συ.αν ειναι δυνατον.

το ρε συ στο επιστρέφω και δεν το πάω παρακάτω  

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά η κάρτα γραφικών δεν έχει έξοδο VGA, ενώ η οθόνη έχει μόνο VGA. Εγώ που έχω παρόμοιο θέμα έχω βάλει DVI αντάπτορα σε VGA, στην κάρτα γραφικών, και έχω ανάλυση FULL HD.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hp8 είπε

το ρε συ στο επιστρέφω και δεν το πάω παρακάτω  

Προφανως και κανεις πλακα τωρα αλλα τελος παντων. 

3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν κατάλαβα καλά η κάρτα γραφικών δεν έχει έξοδο VGA, ενώ η οθόνη έχει μόνο VGA. Εγώ που έχω παρόμοιο θέμα έχω βάλει DVI αντάπτορα σε VGA, στην κάρτα γραφικών, και έχω ανάλυση FULL HD.

Η καρτα εχει hdmi vga και dvi.3 εξοδους.η οθονη εχει μονο vga.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Προφανως και κανεις πλακα τωρα αλλα τελος παντων. 

Η καρτα εχει hdmi vga και dvi.3 εξοδους.η οθονη εχει μονο vga.

Άρα η κάρτα και η οθόνη έχουν VGA και θέλετε να βάλετε το DVI της κάρτας για καλύτερη ανάλυση;

Δημοσ.

Ναι.σκευτομαι να βαλω τον ανταπτορα στην καρτα γραφικων και πανω να συνδεσω την μια ακρη vga και την αλλη απευθειας στην οθονη.θα δω διαφορα η μηπως για να εχω καλυτερη αναλυση θα πρεπει να εχει και η οθονη dvi;που στην περιπτωση μου δεν εχει.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ..Η οθόνη μου έχει μόνο vga έξοδο kai to pc έχει μόνο  hdmi dvi και displayport.Πως το συνδέω?Σε ερώτηση μου σε μαγαζί με ηλεκτρονικα μου είπαν οτι το ανταπτοράκι vga to dvi δεν θα μου κάνει κατι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NotebookFreak είπε

Καλησπέρα ..Η οθόνη μου έχει μόνο vga έξοδο kai to pc έχει μόνο  hdmi dvi και displayport.Πως το συνδέω?Σε ερώτηση μου σε μαγαζί με ηλεκτρονικα μου είπαν οτι το ανταπτοράκι vga to dvi δεν θα μου κάνει κατι.

Εγώ πήρα αυτό και την κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχω συνδέσει την έξοδο DVI- A της κάρτας γραφικών στη μία άκρη του καλωδίου VGA και την άλλη άκρη με την οθόνη. Ποιο μοντέλο κάρτας γραφικών έχετε, γιατί υπάρχουν 3 είδη DVI.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NotebookFreak είπε

Η οθόνη μου έχει μόνο vga έξοδο kai to pc έχει μόνο  hdmi dvi και displayport

αν η dvi έξοδος της μητρικής είναι dvi-i 24+5 pin αγόρασε έναν ανταπτορα σαν   αυτόν και είσαι οκ

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο μου δείχνετε κ οι δύο...(νομίζω).Και εγω αυτο ειχα σκοπό να αγοράσω, απλα ένας τενικος μου είπε οτι δεν θα έχω εικόνα με αυτο τον ανταπτορα..

IMG_20191105_133619.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε

απλα ένας τενικος μου είπε οτι δεν θα έχω εικόνα με αυτο τον ανταπτορα..

σωστά σου το είπε δεν θα έχεις εικόνα καθ όσον η έξοδος της dvi σου είναι 24+1 πιν Που σημαίνει ότι δεν έχει αναλογικό σήμα για να πάρει το vga Άρα δεν σου κάνει Ο ανταπτορας αυτος δουλευει σε dvi 24+5 πιν Αν είχες έξοδο σαν της εικόνας παρακάτω  θα λειτουργούσε 

dvi-i.png.ed6921f8b48134c6e058cca6e9ab505e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, hp8 είπε

σωστά σου το είπε δεν θα έχεις εικόνα καθ όσον η έξοδος της dvi σου είναι 24+1 πιν Που σημαίνει ότι δεν έχει αναλογικό σήμα για να πάρει το vga Άρα δεν σου κάνει Ο ανταπτορας αυτος δουλευει σε dvi 24+5 πιν Αν είχες έξοδο σαν της εικόνας παρακάτω  θα λειτουργούσε 

dvi-i.png.ed6921f8b48134c6e058cca6e9ab505e.png

Ωραία τα λες  και συ... Καλημέρα! Εχεις να προτείνεις τπτ?¨Η μαλλον πρεπει να κουμπώσω καμια καρτα γραφικών της πλάκας ίσα ίσα για το vga?(nomoney).Το vga να το βγάλω σε hdmi μήπως?(γινεται?) Αυτό που μυ δείχνει ο 1ος φίλος δεν κάνει? https://www.skroutz.gr/s/10745445/Cablexpert-DVI-A-male-VGA-female-A-DVI-VGA.html

Επεξ/σία από NotebookFreak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...