andreasece Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, imvrios είπε 1. Ο λόγος για να μη τα αγοράσει κάποιος μουσικόφιλος, deal breaker χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο: δε μπορείς από τα ακουστικά με το touch control να ελέγξεις τα τραγούδια, δηλαδή να επιλέξεις αναπαραγωγή του ίδιου, του προηγούμενου ή να κάνεις skip στο επόμενο. Είναι μεγάλη έλλειψη, μη κάνετε το λάθος να αγοράσετε ακουστικά που δε το υποστηρίζουν. Είσαι σίγουρος; Spoiler Και το 2 είναι λίγο υποκειμενικό, δεν μπορείς να το γενικεύσεις. Εμένα γενικά καλά μου ακούστηκαν αυτά που έγραψες. Τα έχω στα υπόψιν για αγορά, αλλά περιμένω λίγα reviews σαν το δικό σου. Ακόμα και το 3 ανούσιο μου φαίνεται! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από andreasece
imvrios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Ναι είμαι απόλυτα σίγουρος και το γράφει και στα FAQs και στο quick start guide που έρχεται με το προϊόν (στα κινέζικά). Για το 2 αν θες με ακούς: αν δεν έχεις μεγάλο κεφάλι και αναλογικά μεγάλο αυτί / είσοδο ακουστικού καναλιού θα νιώσεις 100% πίεση, δυσφορία, πόνο. Για το 3, μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό. Αλλά όποιος έχει δουλέψει με Sony, Bose (έχω και από τις δύο εταιρείες) ξέρει τι χρησιμότητα των εφαρμογών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα