Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Για την συντήρηση πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο ή θα καταλάβουν;  έχει ένδειξη ναι, στην οθόνη κατω από την ώρα. 

Βασικά θα κάνει έναν οπτικό έλεγχο κ αν χρειάζεται ίσως αλλάξει κάποια πράγματα, που μάλλον δεν χρειάζεται μιας κ χρησιμοποιείται μόνο για το χειρόφρενο. Σίγουρα όμως καλό είναι να στα ρυθμίσει μιας κ στα vecrta σταδιακά το χειρόφρενο πιάνει πολύ ψηλά.

Πλάκα πλάκα δεν μου έχει βγάλει ποτέ αντίστοιχη ένδειξη κ δεν ήξερα ότι υπήρχε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, babisskg είπε

η διαδικασία φρεναρίσματος απέχει μακράν των άλλων αυτοκινήτων, χάριν των μπροστινών δίσκων οι οποίοι είναι στα 340 χιλ διάμετρο

340 από το εργοστάσιο; σε τι ζάντα;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

340 από το εργοστάσιο; σε τι ζάντα;

Ναι , καλά έκανες και το είπες , είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου όταν το έγραψα , 285 χιλ είναι , ευχαριστώ .

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, bill999r είπε

Δίσκους γτ να θέλεις;;;

Τριβωμενη επιφανεια ειναι και αυτη.Φθειρεται και μαλιστα εχουν απο κατασκευης ενα οριο που αλλαζονται.Πας στο μαστορα και την μετραει με παχυμετρο και Π.Χ εαν ειναι 25mm εχει οριο μεχρι το 23mm, η τα 22mm, μετα θελουν αλλαγη.Ο λογος ειναι οτι αδυνατιζει το υλικο και δεν εχει την ιδια αντοχη και θερμοχωριτικοτητα.Αρχιζουν τα τριχωιδη σκισιματα και υπαρχει περιπτωσει σε ζορισμα να σπασει η δισκοπλακα.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός, θέλει μέτρηση κ όχι επειδή μπορεί να το πει κάποιος μάστορας ή κάποιος γνωστός μας. Βέβαια στα Χλμ που λέει ο φίλος το πιο λογικό είναι να χρήζουν αλλαγής...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα σε έναν τεχνικό που μου σύστησαν  εδώ στην Κέρκυρα.  Πρότεινε για δίσκους  febi bilstein και τακάκια ferodo (μαλακά). 

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Πήγα σήμερα σε έναν τεχνικό που μου σύστησαν  εδώ στην Κέρκυρα.  Πρότεινε για δίσκους  febi bilstein και τακάκια ferodo (μαλακά). 

Να δει και τις δαγκάνες πίσω , εάν είναι να τις κάνει επισκευή με το Κιτ επισκευής και εννοείται αλλαγή υγρών φρένων καθάρισμα του δοχείου υγρών φρένων.

Τα πρώτα 1000 χιλιομετρα θα είσαι προσεκτικός με το φρένο ώστε να στρώσει και να πατήσει σωστά το τακάκια στο δίσκο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, του ανέφερα για συντήρηση πίσω για το χειρόφρενο και μου είπε δεν χρειάζεται κάτι αν κ νομίζω ότι πιάνει πιο ψηλά. Τα υγρά φρένων έχουν κάποιες προδιαγραφές; 

Δημοσ.

Νομίζω dot4 παίρνει το vectra.

Γενικά η αλλαγή δεν είναι κ καμία επιστήμη, φθηνή διαδικασία με πολλαπλά όμως οφέλη.

Καθαρά από περιέργεια τι κόστος σου είπε εργασία κ ανταλλακτικά;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bill999r είπε

Γενικά η αλλαγή δεν είναι κ καμία επιστήμη, φθηνή διαδικασία με πολλαπλά όμως οφέλη.

Καθαρά από περιέργεια τι κόστος σου είπε εργασία κ ανταλλακτικά;

Στην Κέρκυρα γενικά είναι τσιμπημένες οι τιμές. Για δίσκους και τακάκια μπροστά περίπου 170. Επειδή σε λίγο καιρό θα χρειαστούν και τα τακάκια πίσω ζήτησα έξτρα και τα πίσω.  Όταν έρθουν τα ανταλλακτικά θα ενηερώσω. (  Ζήτησα αντί για τακάκια fedoro μήπως μπορέσει να μου φέρει ΑΤΕ) 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σίγουρα είναι τσιμπημενα.

Άντε περιμένουμε εντυπώσεις. 

Με εψησες κ μένα να το βάλω στο πρόγραμμα αν κ προς το παρόν προέχει η αλλαγή ιμάντα χρονισμού.

Συνολικά τα ανταλλακτικά κ για τους 4 δίσκους σε αντίστοιχη ποιότητα brembo, febi, περίπου στα 150 ευρώ, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση

Δημοσ.
21 ώρες πριν, bill999r είπε

Λιγοι ειναι  τα μαστορια μερακληδες που  κανουν σωστη αλλαγη υγρων.Οι περισσοτεροι αλλαζουν το υγρο  στο δοχειο τις τρομπας, 3 πεταλιες σε καθε τροχο και αντε γεια.Ουτε τα μισα υγρα δεν αλλαζουν ετσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...