Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις για να επενδύσεις σε κάτι άλλο εγώ θα σου έλεγα κράτα το έτσι όπως είναι να τελειώνεις 

Βάλε στα μαγαζιά μια χαμηλή τιμή ενοικίου να παίρνεις κάνα 700αρι σύνολο το μήνα και είσαι κομπλέ 

Ενα θεμα που εχω και σκεφτομαι ειναι και η αποσταση μιας και μενω στην αθηνα.. Οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως να σαι κοντα να επικοινωνεις να εχεις μια εικονα οτιδηποτε συμβει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheSubZ3r0 είπε

Ενα θεμα που εχω και σκεφτομαι ειναι και η αποσταση μιας και μενω στην αθηνα.. Οπως και να το κανουμε ειναι αλλιως να σαι κοντα να επικοινωνεις να εχεις μια εικονα οτιδηποτε συμβει 

Εντάξει κατανοητό αυτό, και εγω έχω σπίτι στη Λαμία που νοικιάζω, και καταλαβαίνω ότι μια βόλτα για το παραμικρό να πας θες ένα κατοστάρικο 

Απο την άλλη έχεις ένα οικόπεδο και τρία οικήματα εκεί 

Να τα πουλήσεις ας πούμε όλα 130, βγάλε χαρτιά βγάλε μεσιτικά (προφανώς θα το δώσεις σε μεσίτη), στην καλύτερη να μείνουν 120

Τι να κάνεις με αυτά Αθήνα;

Ένα διαμέρισμα παίρνεις, είτε μικρό σε ακριβή περιοχή είτε πιο μεγάλο σε πιο φτηνή 

Βάλε έξοδα αγοράς και εκεί, βάλε μια επισκευή κλπ κλπ, καταλαβαίνεις ότι θα χάσεις πόσο χρόνο και θα έχεις κάνει και μια τρύπα στο νερό (Κατά τη γνώμη μου πάντα)

Εγώ το δικό μου πάντως θα το πουλήσω μόνο αν χρειαστώ λεφτά να συμπληρώσω για αγορά που θα κάνω για δικό μου σπίτι 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο η λαμια σαν περιοχη εχει ζητηση γιατι τα περισσοτερα μαγαζια απ οτι μου λενε και σπιτια τετοιου μεγεθους (οχι μικρα φοιτητικα κλπ) μενουν ξενοικιαστα καιρο

Δημοσ.

Και εγω προτείνω να το κρατήσεις, να νοικιάσεις και τα μαγαζιά σε μια χαμηλή τιμή και να περιμένεις 2-3 χρόνια που θα έχει μαζευτεί ένα ποσο. Το να "χαλάσεις" ενα έτοιμο οίκημα στην Λαμία για ενα πιθανό στην Αθήνα μου φαίνεται λίγο ανούσιο. 

Μην ξεχνάς οτι θα σου φύγουν πολλά λεφτά σε μεσίτες και σε κερατιάτικα δεξιά και αριστερά. Αν το πουλήσεις 150, με φόρους, προμήθειες κόλπα κτλ θα σου μείνουν 130-135 στην καλύτερη. Μετά το σπίτι που θα πάρεις στην Αθήνα θα πρέπει να κάνει 100, διότι τα υπόλοιπα θα τα φας σε μεσίτες και συμαζέματα για το καινούργιο σπίτι (όλο και κάτι θα χρειαστεί).

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τρομερή ευκαιρεία να το πουλήσεις. Κράτα το σπίτι στην Λαμία, νοίκιασε και τα μαγαζιά και σε 2-3 χρόνια βλέπεις πως πάει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει αυτο που γραφεις με τις ιδεες και τις γνωμεςνπου αναφερονται

εγώ θα έλεγα ότι έχει κάποια σχέση. Μικρή αλλά έχει.

Στην αρχή λες για ενοίκιο 300€ που δε σε καλύπτει. Σωστά, τι είναι 300 ψωρο€;  Μετά αναφέρεις ότι σε ενδεχόμενη ενοικίαση έχεις και την απόσταση και δε θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο (δεν έχεις άδικο σε αυτό).

Το ένα μας μυρίζει, το άλλο μας βρωμάει. Δηλαδή θέλουμε να μη κάνουμε τίποτα, να παίρνουμε και πολλά.

Το ιδανικό να καθόμαστε στο σπίτι και να έρχεται ο άλλος να μας τα ακουμπάει χωρίς κανένα ρίσκο. Ε δε γίνεται έτσι όμως

γι αυτό ο φίλος από πάνω το σχολίασε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εγώ θα έλεγα ότι έχει κάποια σχέση. Μικρή αλλά έχει.

Στην αρχή λες για ενοίκιο 300€ που δε σε καλύπτει. Σωστά, τι είναι 300 ψωρο€;  Μετά αναφέρεις ότι σε ενδεχόμενη ενοικίαση έχεις και την απόσταση και δε θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο (δεν έχεις άδικο σε αυτό).

Το ένα μας μυρίζει, το άλλο μας βρωμάει. Δηλαδή θέλουμε να μη κάνουμε τίποτα, να παίρνουμε και πολλά.

Το ιδανικό να καθόμαστε στο σπίτι και να έρχεται ο άλλος να μας τα ακουμπάει χωρίς κανένα ρίσκο. Ε δε γίνεται έτσι όμως

γι αυτό ο φίλος από πάνω το σχολίασε.

Δεν ειπα οτι ειναι λιγα αλλα εχω μαθει στη ζωη μου πως οτι πληρωνεις παιρνεις δεν αναφερθηκα σε υπογειο στην πλατεια αμερικης με 300 ευρω με μια καρεκλα και ενα ραντζο μιλαμε για επιπλωμενο σπιτι ανακαινισμενο περι το 07 με καινουρια ηλεκτρικα κλπ αν αξιζει 400 450 τοσα θα ζητησω για να καλυφθω

15 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Και εγω προτείνω να το κρατήσεις, να νοικιάσεις και τα μαγαζιά σε μια χαμηλή τιμή και να περιμένεις 2-3 χρόνια που θα έχει μαζευτεί ένα ποσο. Το να "χαλάσεις" ενα έτοιμο οίκημα στην Λαμία για ενα πιθανό στην Αθήνα μου φαίνεται λίγο ανούσιο. 

Μην ξεχνάς οτι θα σου φύγουν πολλά λεφτά σε μεσίτες και σε κερατιάτικα δεξιά και αριστερά. Αν το πουλήσεις 150, με φόρους, προμήθειες κόλπα κτλ θα σου μείνουν 130-135 στην καλύτερη. Μετά το σπίτι που θα πάρεις στην Αθήνα θα πρέπει να κάνει 100, διότι τα υπόλοιπα θα τα φας σε μεσίτες και συμαζέματα για το καινούργιο σπίτι (όλο και κάτι θα χρειαστεί).

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τρομερή ευκαιρεία να το πουλήσεις. Κράτα το σπίτι στην Λαμία, νοίκιασε και τα μαγαζιά και σε 2-3 χρόνια βλέπεις πως πάει.

Αυτο ειναι το βασικο ερωτημα αν αξιζει να το "χαλασεις" για κατι ειτε ιδιας ειτε αλλης μορφης

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Αυτο ειναι το βασικο ερωτημα αν αξιζει να το "χαλασεις" για κατι ειτε ιδιας ειτε αλλης μορφης

Εγω δεν θα το έκανα εαν με ρωτάς.

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 1
Δημοσ.

Έστω ότι το πουλάς και αγοράζεις στην Αθήνα. Αύριο παντρεύεσαι και μετακομίζεις στη Ρόδο, θα το πουλήσεις και θα αγοράσεις στη Ρόδο;

Δημοσ.

Aπ οτι καταλαβαινω ειναι ενα σπιτι και απο  κατω 2 ξεχωριστα μαγαζια ξενοικιαστα τοσα χρονια γιατι δεν ειναι καλο σαν μερος και κανεις δεν ενδιαφερεται.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παρεις 150κ ή 130κ αν το βαλεις για πωληση? Λεω εγω τωρα, μηπως ειναι τα μισα??

Γιατι ενοικιο και πωληση συνδεονται αμεσα, δεν γινεται να μην βρισκεις για το συνολο πανω απο 300 ευρω ενοικιο και να πιστευεις οτι θα πωληθει 150κ ολο μαζι.

Εμενα μου φαινεται γυρω στο 75-80 εισαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πούλα το κ κράτα τα λεφτά. Μην πετάξεις τα λεφτά σου πουθενά.

Μονη επένδυση η βελτίωση της καθημερινότητας σου.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwfys είπε

Aπ οτι καταλαβαινω ειναι ενα σπιτι και απο  κατω 2 ξεχωριστα μαγαζια ξενοικιαστα τοσα χρονια γιατι δεν ειναι καλο σαν μερος και κανεις δεν ενδιαφερεται.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παρεις 150κ ή 130κ αν το βαλεις για πωληση? Λεω εγω τωρα, μηπως ειναι τα μισα??

Γιατι ενοικιο και πωληση συνδεονται αμεσα, δεν γινεται να μην βρισκεις για το συνολο πανω απο 300 ευρω ενοικιο και να πιστευεις οτι θα πωληθει 150κ ολο μαζι.

Εμενα μου φαινεται γυρω στο 75-80 εισαι.

Καλε μου φιλε κανω συζητηαη και ρωτω το συμβολαιο του ανθρωπου που ειναι μεσα ληγει του χρονου τετοια εποχη δεν εχω ψαξει κατι.Ο μεσιτης που ρωτησα μου ειπε οτι η τιμη ειναι αυτη 130 με 150Κ,διοτι θα αλλαξουν τα στεκια ξανα. Τα μαγαζια δεν ασχοληθηκε κανεις για να νοίκιαστουν μεχρι τωρα αλλα επισης δεν υπηρχε και ζητηση ιδιαιτερη αλλα νομιζω λιγο ξεφευγουμε απο το κυριως θεμα

22 λεπτά πριν, bilya είπε

Πούλα το κ κράτα τα λεφτά. Μην πετάξεις τα λεφτά σου πουθενά.

Μονη επένδυση η βελτίωση της καθημερινότητας σου.

Η καθημερινοτητα παντα χρηζει βελτιωσης καινας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.. Αποψεις για το επενδυτικο κομματι και γνωμες  ζητω

3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Έστω ότι το πουλάς και αγοράζεις στην Αθήνα. Αύριο παντρεύεσαι και μετακομίζεις στη Ρόδο, θα το πουλήσεις και θα αγοράσεις στη Ρόδο;

Εννοεις οτι ειναι επιπόλαιο η κατι τετοιο απ οτι καταλαβαινω, μπορω και να μην το πουλησω καθολου δεν εχω θεμα οικονομικης φυσεως αλλα εαν θελω να παω στη ροδο θα δωσω οποιο αποφερει τα λιγοτερα και θα παρω στη ροδο

Δημοσ.

επενδυση ειναι και η διατηρηση των υπαρχοντων .........φροντισε να μη χασεις τον υφισταμενο ενοικιαστη για μενα .....................

αυτο ειναι το ποιο βασικο ,εκτος και αν θελει ο ιδιος να φυγει

οι επενδυσεις αυτη τη στιγμη  αποτι φαινεται δεν ειναι ο καταλληλος χρονος.....ασε να δεις πως θα κινηθει η αγορα το νεο ετος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε

Η καθημερινοτητα παντα χρηζει βελτιωσης καινας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.. Αποψεις για το επενδυτικο κομματι και γνωμες  ζητω

Η Αθήνα ήδη έχει "δει" ανάκαμψη ακινήτων εδώ και 2 χρόνια και οι τιμές συνεχίζουν και ανεβαίνουν.

Η επαρχεία & η Λαμία θα δει σε λίγα χρόνια.

Αν έχεις οικονομική άνεση και δεν βιάζεσαι "ένωσε" τα 2 μαγαζιά και κάνε μια φθηνή ανακαίνιση να φαίνεται ωραίο. Στην επαρχεία δεν υπάρχουν μεγάλα μαγαζιά και μπορεί κάποιος που έχει ανάγκη τα τετραγωνικά να στο ζητήσει παρόλο που δεν είναι κεντρικό.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...