Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω τα μελη του φορουμ. Ειμαι φοιτητης μακρια απ τον τοπο μονιμης κατοικιας μου και τελευταια εχω αρχισει να ψαχνομαι για αυτοκινητο. Δεν γνωριζω πολλα απο αυτοκινητα οποτε βασιζομαι στις δικες σας γνωσεις. Θελω ενα αυτοκινητακι ποοοολυ οικονομικο τοσο στην αγορα οσο και στην συντηρηση.Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω, δεν ειμαι γκαζακιας, απλα δεν θα ηθελα να ειναι πολυ μεγαλο αλλα ουτε και κατι σε στυλ σμαρτ(δεν ειμαι φαν ουτε του γιαρις). ΑΝ υπαρχει κατι που να πληρει τις προυποθεσεις θα χαρω να μου το παραθεσετε. 

*Τιμη αγορας πολυ μαξ-3χιλιαρικα 

EDIT υδραυλικο τιμονι και a/c τα θεωρω απαραιτητα

Επεξ/σία από Simon00
Δημοσ.

Με 3.000 όλο και κάποια βλάβη θα σου βγάλει.

Εγώ θα κοιτούσα αυτό 

https://www.car.gr/23962779-citroen-c3

Οικονομικο σε καύσιμα και τέλη. Για τα υπόλοιπα σε budget σου θες πολύ τύχη.

Screenshot_20191006-022943_Chrome.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Simon00 είπε

Χαιρετω τα μελη του φορουμ. Ειμαι φοιτητης μακρια απ τον τοπο μονιμης κατοικιας μου και τελευταια εχω αρχισει να ψαχνομαι για αυτοκινητο. Δεν γνωριζω πολλα απο αυτοκινητα οποτε βασιζομαι στις δικες σας γνωσεις. Θελω ενα αυτοκινητακι ποοοολυ οικονομικο τοσο στην αγορα οσο και στην συντηρηση.Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω, δεν ειμαι γκαζακιας, απλα δεν θα ηθελα να ειναι πολυ μεγαλο αλλα ουτε και κατι σε στυλ σμαρτ(δεν ειμαι φαν ουτε του γιαρις). ΑΝ υπαρχει κατι που να πληρει τις προυποθεσεις θα χαρω να μου το παραθεσετε. 

*Τιμη αγορας πολυ μαξ-3χιλιαρικα 

EDIT υδραυλικο τιμονι και a/c τα θεωρω απαραιτητα

Με 3.000 κατα 99% θα πάρεις κάποιο παλιό-προβληματικό αυτοκίνητο. Εκτός αν είσαι τυχαιρός και βρεις από κανέναν ιδιώτη - πρώτο χέρι που το συντηρούσε καλά.

Με τα 3.000 δυστυχώς οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σου και μάλλον θα την πατήσεις και θα ανακτήσεις. KALO KOURAGIO!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, omitziz είπε

Με 3.000 όλο και κάποια βλάβη θα σου βγάλει.

Εγώ θα κοιτούσα αυτό 

https://www.car.gr/23962779-citroen-c3

Οικονομικο σε καύσιμα και τέλη. Για τα υπόλοιπα σε budget σου θες πολύ τύχη.

Screenshot_20191006-022943_Chrome.jpg

Βλέπουμε τι κάνει ο νέος Νόμος με τα χιλιόμετρα.

Πριν 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο θα το έβλεπες το πολύ με 98.000 χιλιόμετρα.:P

Τουλάχιστον τώρα θα βλέπουμε τα πραγματικά τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχουμε να δούμε μπουμπούκια 😱

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τουλάχιστον για να εχει κάνει 250,000 χλμ σε 8 χρόνια, παει να πει πως το αμάξι είναι σκυλί :P 

Δημοσ.

Για 1ο αυτοκίνητο και οικονομικό σ αυτά τα €€, fiat punto/panda με φυσικό αέριο, αν είσαι Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα ή Βόλο φοιτητής και κινείσαι στη κεντρική Ελλάδα, έχουν και 40 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης... 

Δημοσ.

Hyundai Getz 2004. Φτηνά ανταλλακτικά, νορμάλ κατανάλωση, αξιοπιστία λίγο πιο κάτω από Ιάπωνα. Επιπλέον πρέπει να γίνει έλεγχος από μάστορα για να διαπιστωθούν, αν έχει συντηρηθεί το αμάξι ή αν έχει φάει τράκους.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας.. το φανταστηκα πως το μπατζετ μου ειναι λιγο πολυ απαγορευτικο για κατι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση. Στο θεμα σκουτερ/μηχανης οσο πολυ το θελω τοσο το φοβαμαι εδω στην κρητη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...