Δέλτα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να πω αρχικά ότι αυτή τη στιγμή έχω ένα samsung galaxy A5 του 2015 το οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα και πρέπει πλέων να αποσυρθεί! 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~400 γενικά ψάχνω ένα καλό midrange value for money smartphone 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι, αλλά αν έχετε κάτι να μου προτείνετε ευπρόσδεκτο! 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο. 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αν ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα ή φορτίζει χωρίς καλώδιο είναι plus 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Κυρίως!!! (και το βράδυ!!) αν είναι και μπροστά καλή ακόμα καλύτερα! 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να κρατάει μέχρι το τέλος της ημέρας και να περισσεύει και κάτι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Έχω μια προτίμηση στα Samsung 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) social media, browsing, φωτογραφίες, κανα παιχνιδάκι και μπόλικες εφαρμογές Από την έρευνα που έκανα μου τράβηξαν το ενδιαφέρων τα Galaxy A70 και Α80.... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Δέλτα
Δέλτα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Η αλήθεια είναι δεν θα ήθελα Huawai λόγο αυτών που γίνονται με την Google...
Payne83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Θα έλεγα για το Honor View 20 και με λίγα παραπάνω από 400€ το Mate 20 Pro αλλά εφόσον δεν θέλεις Huawei... Mi 9T με gcam. https://www.skroutz.gr/s/19067259/Xiaomi-Mi-9T-128GB.html
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Δέλτα είπε Να πω αρχικά ότι αυτή τη στιγμή έχω ένα samsung galaxy A5 του 2015 το οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα και πρέπει πλέων να αποσυρθεί! 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~400 γενικά ψάχνω ένα καλό midrange value for money smartphone 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι, αλλά αν έχετε κάτι να μου προτείνετε ευπρόσδεκτο! 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο. 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αν ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα ή φορτίζει χωρίς καλώδιο είναι plus 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Κυρίως!!! (και το βράδυ!!) αν είναι και μπροστά καλή ακόμα καλύτερα! 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να κρατάει μέχρι το τέλος της ημέρας και να περισσεύει και κάτι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Έχω μια προτίμηση στα Samsung 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) social media, browsing, φωτογραφίες, κανα παιχνιδάκι και μπόλικες εφαρμογές Από την έρευνα που έκανα μου τράβηξαν το ενδιαφέρων τα Galaxy A70 και Α80.... Το να φορτίζει χωρίς καλώδιο εννοείς ασύρματη φόρτιση. Σε αυτά τα λεφτά μόνο το Mate 20 pro θα κοιτάξεις. Μην σε προβληματίζει αυτά που λένε για την Huawei είναι για τα καινούρια μοντέλα (P30/P30 pro) αν και προσωρινά έχει βρεθεί κάποια λύση. Πήγαινε δες το και σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. Υπόψη τα Xiaomi δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας αν τα πάρεις από Σκρουτζάδικο και εσύ θα έχεις πρόβλημα μιας και βλέπω ότι είσαι από νησί. Το Huawei τουλάχιστον μπορείς να το πας και κάπου. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
Δέλτα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δεν θα σταματήσουν καπια στιγμή να λαμβάνουν ενημερώσεις; Τα xiami δεν είναι η ίδια εταιρία; Επίσης αυτά που έχουν 2 - 3 επηλογές στην χωρητικότητα σημαίνει ότι είναι fix δεν μπορώ να βάλω άλλη κάρτα αν γεμίσει πχ; Αυτό με την ασύρματη φώτιση δεν είναι προτεραιότητα
vargas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Δέλτα είπε Δεν θα σταματήσουν καπια στιγμή να λαμβάνουν ενημερώσεις; Τα xiami δεν είναι η ίδια εταιρία; Επίσης αυτά που έχουν 2 - 3 επηλογές στην χωρητικότητα σημαίνει ότι είναι fix δεν μπορώ να βάλω άλλη κάρτα αν γεμίσει πχ; Αυτό με την ασύρματη φώτιση δεν είναι προτεραιότητα Για μένα κοίτα το poco . Κάτω από 400 εγγύηση infoquest . Μπαταρία θηρίο και κ με gcam πετάει .Σε θέμα απόδοσης θα σου φανεί πύραυλος σε σχέση με το Α5 . Από Α70 κ 80 είναι έτη φωτός καλύτερο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από vargas
M4tR1x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Spoiler Εγώ πιστεύω ότι καλύτερη επιλογή είναι mate 20 pro ή p30 με μια υπέρβαση στο budget σου
Δέλτα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Ναι αλλά αξίζει να δόσεις τώρα 400 και σε 1-2 χρόνια να σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις;;
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Δέλτα είπε Δεν θα σταματήσουν καπια στιγμή να λαμβάνουν ενημερώσεις; Τα xiami δεν είναι η ίδια εταιρία; Επίσης αυτά που έχουν 2 - 3 επηλογές στην χωρητικότητα σημαίνει ότι είναι fix δεν μπορώ να βάλω άλλη κάρτα αν γεμίσει πχ; Αυτό με την ασύρματη φώτιση δεν είναι προτεραιότητα Όλα κάποια στιγμή σταματάνε (2 χρόνια). Τα Xiaomi με την Huawei δεν είναι ίδια. Όταν σου λέει ότι μόνο 64 gb είναι στην μνήμη του κινητού ναι είναι fix και δεν δέχεται κάρτα μνήμης, εκτός και αν το λέει. Σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να πας σε μοντέλο του 2019 γιατί θα χάσεις σε αυτά που ζητάς. Τώρα αν θες να πάρεις κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσεις 1 χρόνο από τις αναβαθμίσεις και να χάσεις σε όλα τα άλλα αυτό θα το κρίνεις εσύ..... 34 λεπτά πριν, vargas είπε Για μένα κοίτα το poco . Κάτω από 400 εγγύηση infoquest . Μπαταρία θηρίο και κ με gcam πετάει .Σε θέμα απόδοσης θα σου φανεί πύραυλος σε σχέση με το Α5 . Από Α70 κ 80 είναι έτη φωτός καλύτερο Είναι ογκώδες και δεν θα τις αρέσει. Επίσης δεν νομίζω να κατέχει το άθλημα με Gcam κλπ. Οπότε καλύτερα να τις πούμε κάτι χωρίς πειράγματα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
vargas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όλα κάποια στιγμή σταματάνε (2 χρόνια). Τα Xiaomi με την Huawei δεν είναι ίδια. Όταν σου λέει ότι μόνο 64 gb είναι στην μνήμη του κινητού ναι είναι fix και δεν δέχεται κάρτα μνήμης, εκτός και αν το λέει. Σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να πας σε μοντέλο του 2019 γιατί θα χάσεις σε αυτά που ζητάς. Τώρα αν θες να πάρεις κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσεις 1 χρόνο από τις αναβαθμίσεις και να χάσεις σε όλα τα άλλα αυτό θα το κρίνεις εσύ..... Είναι ογκώδες και δεν θα τις αρέσει. Επίσης δεν νομίζω να κατέχει το άθλημα με Gcam κλπ. Οπότε καλύτερα να τις πούμε κάτι χωρίς πειράγματα. Είναι για γυναίκα ; Δεν το πρόσεξα . Καλύτερα σε κάτι άλλο τοτε ..πιο εμφανίσιμο τουλάχιστον
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, vargas είπε Είναι για γυναίκα ; Δεν το πρόσεξα . Καλύτερα σε κάτι άλλο τοτε ..πιο εμφανίσιμο τουλάχιστον Το προφίλ έτσι λέει....
Δέλτα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξέρω μπερδεύτηκα...μου αρέσουν τα Huawei αλλά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω τα επόμενα 3 4 χρόνια τουλάχιστον και να μην είναι έτη φωτός πείσω όπως τώρα πχ με 13 mp κάμερα... Το γεγονός ότι η χωρητικότητα σε μερικά είναι fix είναι πρόβλημα;;
M4tR1x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Δέλτα είπε Δεν ξέρω μπερδεύτηκα...μου αρέσουν τα Huawei αλλά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω τα επόμενα 3 4 χρόνια τουλάχιστον και να μην είναι έτη φωτός πείσω όπως τώρα πχ με 13 mp κάμερα... Το γεγονός ότι η χωρητικότητα σε μερικά είναι fix είναι πρόβλημα;; Αν σου αρέσουν δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς σε θέμα ενημερώσεων στα μοντέλα πριν το mate 30. Η χωρητικότητα από την άλλη είναι προσωπικό θέμα. Εγώ θα έψαχνα αν δεν είχε sd να είχε 128gb τουλάχιστον για να είμαι καλυμμένος. Εσύ μπορείς και με 64 να είσαι κομπλέ. Είναι καθαρά θέμα δικό σου.
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Δέλτα είπε Δεν ξέρω μπερδεύτηκα...μου αρέσουν τα Huawei αλλά θέλω ένα κινητό να το κρατήσω τα επόμενα 3 4 χρόνια τουλάχιστον και να μην είναι έτη φωτός πείσω όπως τώρα πχ με 13 mp κάμερα... Το γεγονός ότι η χωρητικότητα σε μερικά είναι fix είναι πρόβλημα;; Συγνώμη το Mate 20 pro έχει 128gb και παίρνει και έξτρα μνήμη (στην δεύτερη slot)και δεν σου φτάνει? Ναυαρχίδα είναι.... Επίσης που κολλάνε τα 13 mp στην κάμερα ? Αν νομίζεις ότι όσα περισσότερα mp έχει τόσο καλύτερα κάνεις λάθος. Εδώ εμείς προσπαθούμε να σου δώσουμε την καλύτερη λύση σε αυτά που θες και διαθέτεις και εσύ βλέπεις αλλά ? Αν λοιπόν θες Samsung γιατί εκεί σε κόβω τότε σκάσε 500+ και πάρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα