Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, διαβάζω για τα διάφορα ρούτερ και τους τρόπους λειτουργίας, και βλέπω ότι η κάθε τεχνολογία θέλει το ρούτερ της. Ωστόσο βλέπω επίσης ότι πχ στην Cosmote, δίνουν το ίδιο ρούτερ(speedport plus) και για τις τρεις γραμμές. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται?

Δημοσ.
21 hours ago, vailanter said:

Καλησπέρα, διαβάζω για τα διάφορα ρούτερ και τους τρόπους λειτουργίας, και βλέπω ότι η κάθε τεχνολογία θέλει το ρούτερ της. Ωστόσο βλέπω επίσης ότι πχ στην Cosmote, δίνουν το ίδιο ρούτερ(speedport plus) και για τις τρεις γραμμές. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται?

to speedport παιζει ηδη adsl /vdsl .για fiber βαζεις πριν απο αυτο ενα σαν converter fiber to gigabit ethernet πχ nokia ont και το speedport σαν router στην wan υποδοχη.αυτο κανει και η  vodafone

Δημοσ.
17 hours ago, poulinos said:

to speedport παιζει ηδη adsl /vdsl .για fiber βαζεις πριν απο αυτο ενα σαν converter fiber to gigabit ethernet πχ nokia ont και το speedport σαν router στην wan υποδοχη.αυτο κανει και η  vodafone

Σχετικά με την οπτική, παρέχουν πραγματική οπτική ίνα? Γιατί απόσο ξέρω δεν έρχεται μέχρι το σπίτι. 

Δημοσ.
On 06/10/2019 at 16:07, vailanter said:

Σχετικά με την οπτική, παρέχουν πραγματική οπτική ίνα? Γιατί απόσο ξέρω δεν έρχεται μέχρι το σπίτι. 

υπαρχει και vdsl υπαρχει και ftth .οτι και τα 2 τα λενε fiber αυτο ειναι αλλη ιστορια.αλλα ναι και τα δυο υπαρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...