Kostas75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ξέρει κανείς αν τελικά έχει κυκλοφορήσει ή αν θα κυκλοφορήσει (όχι μόνο φήμες!) κάποιο firmware για το Plextor 708A DVD RW ώστε να μπορεί να γράφει Dual Layer δισκάκια όταν κυκλοφορήσουν; Επίσης υπάρχει μήπως firmware που να το κάνει να γράφει τα single layer 4.7GB DVD-R se 8x;;; :wink: Ευχαριστώ.
georgeadams Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Επίσημα η Plextor είχε πει πως ΔΕΝ θα βγάλει αναβάθμιση για Dual Layer. Εξ' άλλου, δεν νομίζω να το κάνει (ούτε για dual layer, ούτε για 8x) γιατί τότε θα έκοβε πωλήσεις από το νέο της μοντέλο, το 712...
Hal9000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μου το επιβεβαίωσαν και στη Cebit ύστερα από ερώτηση που έκανα στον υπεύθυνο, ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα firmware dual layer ούτε για το 708 αλλά ούτε για το καινούριο 712. Θα κυκλοφορήσουν μοντέλο Dual Layer μέσα στο χρόνο αλλά δεν ήξερε να μου πεί πότε ακριβώς.
MoUCLAs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 dhladh me liga logia 8a mporoyse na ginei me ena "aplo" firmware h anaba8mish , den einai 8ema hardware...??
georgeadams Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Αυτό, καμία εταιρία δεν το έχει επιβεβαιώσει. Ίσως γίνεται, ίσως όμως και όχι. Θυμάμαι παλιότερα μοντέλα CDR της LiteOn που με αλλαγή firmware έγραφαν σε 48x αντί για 40x. Βέβαια, αυτό γινόταν γιατί τότε η LiteOn χρησιμοποιούσε ακριβώς το ίδιο hardware στα 40x και στα 48x μοντέλα της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.