Zergoulini Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, εχω τη γυναικα μου θελει να κανει τα χαρτια για μια θεση στο νοσοκομειο μεσω ασεπ. Τα εχουμε ολα τα χαρτια που χρειαζονται αλλα δε εχουμε Βεβαιωση ασφαλιστκου φορεα απο τον εργοδοτη. Το θεμα ειναι οτι ο εργοδοτης εχει κλεισει εδω και 5 χρονια. Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση, πως μπορω να την παρω? Ξερει κανεις? Ευχαριστω προκαταβολικα.
chsam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Zergoulini είπε Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, εχω τη γυναικα μου θελει να κανει τα χαρτια για μια θεση στο νοσοκομειο μεσω ασεπ. Τα εχουμε ολα τα χαρτια που χρειαζονται αλλα δε εχουμε Βεβαιωση ασφαλιστκου φορεα απο τον εργοδοτη. Το θεμα ειναι οτι ο εργοδοτης εχει κλεισει εδω και 5 χρονια. Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση, πως μπορω να την παρω? Ξερει κανεις? Ευχαριστω προκαταβολικα. Βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα απο τον εργοδοτη;;;;;;Δεν δινεις κατι τετοιο σε ΑΣΕΠ. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης, αν εννοεις αυτο, το παιρνεις απο τον φορεα ή μεσω ΚΕΠ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από chsam
Zergoulini Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ. Ασε φαγαμε πικρα. Ειχε βγει πρωτη η γυναικα μου αλλα τωρα ειδαμε οτι ελειπε το βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα. Δηλαδη, ουσιαστικα ειναι μια βεβαιωση οτι ειναι ασφαλισμενη αν καταλαβα καλα? Δηλαδη αν ειναι ανεργη και εχει απλα καρτα ανεργιας στον οαεδ? Σορυ που σε ρωταω πολλα απλα πραγματικα χασαμε τη δουλεια απο μαλακιες.
chsam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Zergoulini είπε Ευχαριστω πολυ. Ασε φαγαμε πικρα. Ειχε βγει πρωτη η γυναικα μου αλλα τωρα ειδαμε οτι ελειπε το βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα. Δηλαδη, ουσιαστικα ειναι μια βεβαιωση οτι ειναι ασφαλισμενη αν καταλαβα καλα? Δηλαδη αν ειναι ανεργη και εχει απλα καρτα ανεργιας στον οαεδ? Σορυ που σε ρωταω πολλα απλα πραγματικα χασαμε τη δουλεια απο μαλακιες. Η βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα δινεται για να αποδειξεις τον χρονο εμπειριας, ωστε να παρεις μορια και οχι αν για το αν ειναι ασφαλισμενη.
Zergoulini Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Α μαλιστα. Εμεις εκει απλα δωσαμε τα ενσυμα. Οποτε εκει εγινε το λαθος. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα