solution1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες το απόγευμα πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και δεν εκκινούσε. Γυρνώντας το κλειδί στη μίζα κάνει 3 συνεχόμενα "τικ". Μπαταρία δεν είναι. Εκτός ότι την άλλαξα περυσι, βγάζει μήνυμα "steering wheel locked, try again later" Στο internet διαβάζω για συνηθισμένο πρόβλημα στα volvo. Αποτυχία στο ηλεκτρικό μοτέρ υδραυλικού τιμονιού. Σε ορισμένους έχει συμβεί εν' κινήσει! (τρομακτικό) Και τώρα η λεπρομέρεια: Την προηγούμενη ημέρα άλλαξα ελαστικά κι έκανα ευθυγράμμιση τροχών. Λέτε να συνδέονται τα 2 περιστατικά; ή πρόκειται για καθαρή ατυχία; Το βουλκανιζατέρ είναι καλό. Έχει πάνω από 100 αξιολογήσεις, μέσος όρος, γύρω στα 4.5 αστέρια! (Το αυτοκίνητο είναι volvo s40 1.6 του 2005) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από solution1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασε να δώσεις ρεύμα από άλλο αμάξι στο δικό σου για να σιγουρευτείς για την μπαταρία
solution1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Θα δοκιμάσω αύριο, αλλά δε νομίζω να είναι. Στα volvo, όταν βάζεις ή βγάζεις το κλειδί από τη μίζα, ακούγεται το γρανάζι που ξεκλειδώνει/ κλειδώνει το τιμόνι αντίστοιχα. Στο παρελθόν, έχω μείνει από μπαταρία. Πάντοτε ακουγόταν ο συγκεκριμένος ήχος, όσο χαμηλή στάθμη μπαταρίας κι αν είχα. Τώρα, δεν κάνει τίποτα. Συν της άλλης, βγάζει και το ανάλογο μήνυμα (steering wheel locked, try again later) Όταν γυρνάω το κλειδί στη θέση 1 & 2 λειτουργούν τα πάντα (παράθυρα, ραδιόφωνο, φώτα, κλιματισμός)
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Το ότι δουλεύει το παράθυρο δεν σημαίνει ότι η μπαταρία έχει αρκετή δύναμη και για την ECU για να δώσει το ΟΚ να γυρίσει η μίζα κλπ. Όπως και να έχει απλά είπα μια ιδέα. Μακάρι να είναι κάτι απλό.
elise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 δεν υπαρχει συσχετιση των δυο περιστατικων. πανε αλλαξε το παπαρακι κατω απο το τιμονι και τελος. 1
solution1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για την ιστορία και μόνο, καθώς και για να βοηθήσω αυτόν που θα γκουγκλάρει το ίδιο πρόβλημα και θα βρει το συγκεκριμένο θέμα, να πω ότι με τη βοήθεια του youtube, το πρόβλημα επιλύθηκε. Χρειάζεται να λύσεις τα καπάκια κάτω από το τιμόνι κι ύστερα αν είσαι τυχερός (εγώ ήμουν) με λίγα χτυπήματα στο μηχανισμό κλειδώματος του τιμονιού, θα ξεμπλοκάρει. Αν δεν ξεμπλοκάρει, θα χρειαστεί αφαίρεση του, άνοιγμα του καπακιού του και ψέκασμα με WD-40. Τα καλύτερο video, ήταν αυτό: καθώς κι αυτό: Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από solution1 4
stefanos306 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στις 5/10/2019 στις 10:43 ΜΜ, elise είπε δεν υπαρχει συσχετιση των δυο περιστατικων. πανε αλλαξε το παπαρακι κατω απο το τιμονι και τελος. Έχω το ίδιο θέμα και μου λένε ότι μόνο καινούριο πρέπει να πάρω και ότι θα θέλει προγραμματισμό
Zan_gachette Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Άλλαξε μπαταρία χθές Το έλυσε ο άνθρωπος το πρόβλημα και δεν ήταν η μπαταρία. Διαβάστε λίγο παραπάνω πριν σχολιάσετε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα