Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά band για χρήση στο γυμναστήριο
σκέφτομαι να αγοράσω αυτό Xiaomi Mi Smart Band 4 άλλα έχω κάποιες απορίες.
Είναι σε θέση να καταγράφει τα βήματα πάνω σε διάδρομο η αντιλαμβανετε τα βήματα με βάση την γεωγραφική θέση ;

επίσης είναι αξιόπιστο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoubas είπε

Είναι σε θέση να καταγράφει τα βήματα πάνω σε διάδρομο η αντιλαμβανετε τα βήματα με βάση την γεωγραφική θέση ;

επίσης είναι αξιόπιστο;

Αξιόπιστο είναι, έχει και εφαρμογή αναλόγως τη χρήση.

Σε διάδρομο δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια μέχρι στιγμης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες μετρήσεις και γενικά ένα band που να δουλεύει όπως πρέπει out of the box και να είναι γενικότερα αξιόπιστο, πάρε το Honor band 4 ή 5 ανάλογα με το budget σου. Έχει και ειδική λειτουργία για indoor άσκηση και διάδρομο που σε ενδιαφέρει. Θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο.

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zananiro είπε

Αν θες αξιόπιστες μετρήσεις και γενικά ένα band που να είναι γενικότερα αξιόπιστο και να δουλεύει όπως πρέπει out of the box, πάρε το Honor band 4 ή 5 ανάλογα με το budget σου. Έχει και ειδική λειτουργία για indoor άσκηση και διάδρομο που σε ενδιαφέρει. 

θα το κοιταξω

Δημοσ.
Στις 5/10/2019 στις 7:46 ΜΜ, tsoubas είπε

επίσης είναι αξιόπιστο;

1.Η αξιοπιστιαωειναι σχετικη...πχ κανε 1000 βηματα μετρημενα και δες τι εγραψε το ρολογακι. Θα βγαλεις ετσι δεικτη αξιοπιστιας και θα εισαι οκ.

2. Στο διαδρομο στο χερι θα μετρησει οσο κουνας ρα χερια σου οποτε θα εισαι οφφ. Εγω στο διαδρομο το βαζω στο ποδι στην καλτσα η επιστραγαλιδα. Προσεξε προσανατολισμο ωστε να κινειται στην φορα κινησης διαδρομου...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω

Καλα χλμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...