Jennakipl123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Ηθελα να ρωτησω για το κροταφογναθικο συνδρομο. Αν εχει καποιος και γνωριζει κατι παραπανω.. Το εχω εδώ και 3 χρονια και εχω παει σε πολλους γιατρους εχω κανει μποτοξ στους μυς, φοραω μασελακι την νυχτα αλλα δεν εχω δει καμια διαφορα ακομα. Γνωριζει καποιος αν η ορθοδοντικη μπορει να βοηθησει? Μου εχουν προτεινει και αυτό γιαυτο ρωταω. Επισης αν βοηθαει σε ποσο καιρο μπορει να δω διαφορα με την ορθοδοντικη? Ευχαριστω.
Comic maniak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλυτερα να ρωτησεις γιατρο. Εδω ειναι πιο πολυ τεχνολογικο forum, αρα μην περιμενεις εξειδικευμενες απαντησεις.
kiriakos500 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) να πας σε γιατρο να αλλαξεις τα φαρμακα ..................εαν παιρνεις τωρα……………………. <γιατι μπορει καποιο φαρμακο που παιρνεις να είναι το πρόβλημα> εάν εφόσον δεν παιρνεις φαρμακα ...…..δεν ξερω…. οποτε παλι να πας σε γιατρο Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από kiriakos500
lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Jennakipl123 είπε Καλησπέρα σας. Ηθελα να ρωτησω για το κροταφογναθικο συνδρομο. Αν εχει καποιος και γνωριζει κατι παραπανω.. Το εχω εδώ και 3 χρονια και εχω παει σε πολλους γιατρους εχω κανει μποτοξ στους μυς, φοραω μασελακι την νυχτα αλλα δεν εχω δει καμια διαφορα ακομα. Γνωριζει καποιος αν η ορθοδοντικη μπορει να βοηθησει? Μου εχουν προτεινει και αυτό γιαυτο ρωταω. Επισης αν βοηθαει σε ποσο καιρο μπορει να δω διαφορα με την ορθοδοντικη? Ευχαριστω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά μπορείς να απευθυνθείς στην κλινική αντιμετώπισης στοματοπροσωπικού πόνου στην οδοντιατρική σχολή αθηνών
Alexisdds Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εμένα πάντως όπως μ ήρθε μια μέρα μου έφυγε μετά από κανα μήνα!!!!
efo355 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δεν έχεις δει καμία αλλαγή γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχει δημιουργήσει βαθιά σύγκλιση και αν ο ναρθηκας που φοράς είναι φτιαγμένος στη σύγκλιση που σου δημιουργεί το πρόβλημα είναι ουσιαστικά άχρηστος. Θσ πρέπει να καθοριστεί νέα σύγκλιση και πάνω σε αυτή να γίνει ο ναρθηκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις