Aten-Ra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 12:23 ΜΜ, spigias είπε η SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6 είναι η καλύτερη by far 15 ώρες πριν, spigias είπε Δυστυχώς κάθε φορά με amd πρέπει να κάθομαι να την παλεύω για να παίξει σωστά ενώ η nvidia είναι plug and play.. και με r9 290 τα ίδια είχα.. ενώ 8800 και gtx 970 ήταν κομπλέ από την αρχή. Γιατί δεν πήρες την NITRO τότε ??
spigias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Γιατί δεν πήρες την NITRO τότε ?? παρέλαβα και εγκατέστησα την κάρτα 2 μέρες πριν την προσφορά του Πλαισίου, αν δεν την είχα ανοίξει θα την έστελνα πίσω και θα έπαιρνα Nitro 6 ώρες πριν, panosp1 είπε Το 65c και 80c 'under load' γιατί δεν σε ικανοποιεί; Θεωρείς τις θερμοκρασίες υψηλές για το συγκεκριμένο "load"; Επίσης, στο radeon adrenalin έχει και gpu και junction μέτρηση; (πρώτη φορά το δουλεύω δεν το έχω πολυψάξει. Πρόλαβα την Nitro+) δεν μου αρέσει γιατί για να παίξω σε αυτές τις τιμές πήγα το core clock στα 1950mhz 1080mv με default clock 2054mhz και undervolt 1150mv φτάνω στα 91c junction Edit uncapped fps στο Spyros the dragon ενώ παίζει ο γιόκας μου φτάνω Core 77c junction 97c μετά απο ώρα προσοχή το junction temp αποφασίζει για την ταχύτητα των ανεμιστήρων δεν είναι μια αδιάφορη τιμή Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από spigias
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Το video που αναφέρθηκε ανωτέρω. Παρουσιάζει ο lord of the nerds, Buildzoid. Εξαιρετική παρουσίαση και πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Συμπερασματικά: επιλέγεις reference xt+uv ή reference xt+waterblock. 2
panosp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στις 10/10/2019 στις 1:39 ΜΜ, spigias είπε παρέλαβα και εγκατέστησα την κάρτα 2 μέρες πριν την προσφορά του Πλαισίου, αν δεν την είχα ανοίξει θα την έστελνα πίσω και θα έπαιρνα Nitro δεν μου αρέσει γιατί για να παίξω σε αυτές τις τιμές πήγα το core clock στα 1950mhz 1080mv με default clock 2054mhz και undervolt 1150mv φτάνω στα 91c junction Edit uncapped fps στο Spyros the dragon ενώ παίζει ο γιόκας μου φτάνω Core 77c junction 97c μετά απο ώρα προσοχή το junction temp αποφασίζει για την ταχύτητα των ανεμιστήρων δεν είναι μια αδιάφορη τιμή Στην Nitro+ με stock ρυθμίσεις και παρακολουθώντας και στο Adrenalin και στο Afterburner, στο APEX legends σε 1440p high settings, Core θερμοκρασία κυμαίνεται στα 75c και Junction κυμαίνεται πάνω από 90c, με 97c νομίζω είδα το peak. Οι ανεμιστήρες να αναφέρω ότι δεν ακούγονται ακόμα και όταν έβγαλα το side-panel για να πάρει αέρα και να δω πόσο θα πέσουν οι θερμοκρασίες (αποτέλεσμα: έπεσαν μόνο γύρω στους 5 βαθμούς) Να σε ρωτήσω περί undervolt γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω.... α) Αν χαμηλώσω το voltage πρέπει να χαμηλώσω παράλληλα+οπωσδήποτε και το core clock ; ή δεν είναι απαραίτητο; β) Στην περίπτωση που χαμηλώνεις και voltage και core clock υπάρχει κάποια σχέση/αναλογία μεταξύ τους ή τυχαία σε μικρές δόσεις; (π.χ. 5mv και 5 mhz)
spigias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, panosp1 είπε Στην Nitro+ με stock ρυθμίσεις και παρακολουθώντας και στο Adrenalin και στο Afterburner, στο APEX legends σε 1440p high settings, Core θερμοκρασία κυμαίνεται στα 75c και Junction κυμαίνεται πάνω από 90c, με 97c νομίζω είδα το peak. Οι ανεμιστήρες να αναφέρω ότι δεν ακούγονται ακόμα και όταν έβγαλα το side-panel για να πάρει αέρα και να δω πόσο θα πέσουν οι θερμοκρασίες (αποτέλεσμα: έπεσαν μόνο γύρω στους 5 βαθμούς) Να σε ρωτήσω περί undervolt γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω.... α) Αν χαμηλώσω το voltage πρέπει να χαμηλώσω παράλληλα+οπωσδήποτε και το core clock ; ή δεν είναι απαραίτητο; β) Στην περίπτωση που χαμηλώνεις και voltage και core clock υπάρχει κάποια σχέση/αναλογία μεταξύ τους ή τυχαία σε μικρές δόσεις; (π.χ. 5mv και 5 mhz) θεωρώ ότι μας παραπλανούμε τα review που κάνουν test τις gpu χωρίς case. α) οχι δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσεις το core clock με το voltage β) οχι μπορείς να τα κατεβάσεις όπως θέλεις έχω παω 10mv και μετα 2mv μεχρι να κάνει crash η gpu. H πρόταση μου είναι να ασχοληθείς μόνο με το voltage στην Nitro τουλάχιστον σε πρώτη φαση. εγω έχω αυτα τα προφίλ στο wattman. core clock 2054mhz 1155mv memory 900mhz fan μέχρι 45% heaven extreme preset score 138.8 peak junction 90c στο benchmark core clock 1950mhz 1080mv memory 9000mhz fan μέχρι 45% heaven extreme preset score 136.5 peak junction 80c στο benchmark δύστυχος δεν μπορώ να κάνω μεγάλο undervolt γιατί η gpu μου κάνει black screens και recover το wattman.
johnmt2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 12:20 ΜΜ, Sheogorath είπε Της sapphire την pulse. Ίσως η καλύτερη υλοποίηση. Σαν την nitro+ δεν έχει 😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα