Abudi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω μια ηλεκτρική κιθάρα Cort Z-42 και την αισθάνομαι να είναι δυσκολόπαιχτη (το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι μια PRS Custom 22 - ξέρω, μιλάμε για όργανο έργο τέχνης αλλά από αυτό έχω εικόνα). Έπαιξα λίγο με truss rod και action αλλά δεν καταλήγω σε κάτι που μου αρέσει και πιστεύω οτι χρειάζεται ένα set-up. Πού να πάω; Πόσο πρέπει να περιμένω να πληρώσω; Η τιμή που μου είπαν εμένα σε μαγαζί προς τα βόρεια είναι 45€ για έλεγχο neck relief, action, intonation. καθάρισμα και γυάλισμα τάστων, γενικό καθάρισμα, καβαλάρη και αλλαγή χορδών (δεν ρώτησα αν περιλαμβάνεται το κόστος των χορδών σε αυτό αλλά γενικά τις αλλάζω και μόνος). Μια τιμή που έχω ακούσει από Θεσαλλονίκη είναι περίπου 20-25 ευρώ για τις ίδιες εργασίες.
onelonelystar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Άλλη αγορά της Αθήνας άλλη της Θεσ/νίκης. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο ερώτημα σε άκρως κιθαριστικό φορουμ όπως είναι το noiz.gr όπου θα μπορούνε να σου απαντήσουν περισσότεροι :)
Abudi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 24/10/2019 στις 12:34 ΜΜ, onelonelystar είπε Άλλη αγορά της Αθήνας άλλη της Θεσ/νίκης. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο ερώτημα σε άκρως κιθαριστικό φορουμ όπως είναι το noiz.gr όπου θα μπορούνε να σου απαντήσουν περισσότεροι Ναι ναι κατάλαβα. Τελικά ρώτησα και αλλού αλλά την έκανα τη δουλειά μου και έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πάντως 1
ManFromEarth Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Abudi είπε Ναι ναι κατάλαβα. Τελικά ρώτησα και αλλού αλλά την έκανα τη δουλειά μου και έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πάντως Που πήγες τελικά;
Abudi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/10/2019 στις 9:35 ΜΜ, ManFromEarth είπε Που πήγες τελικά; Στον "Μεταλλιδη" στη Λεωφ. Ηρακλείου 1
kostasbm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 ενας καλος ακομα ειναι Παγκρατι η Κυψελη Πλατης Παναγιωτης αν μπει καποιος sto kithara.gr γινεται αναφορα για πολλους που ασχολουνται με το σεταρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα