Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω μια ηλεκτρική κιθάρα Cort Z-42 και την αισθάνομαι να είναι δυσκολόπαιχτη (το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι μια PRS Custom 22 - ξέρω, μιλάμε για όργανο έργο τέχνης αλλά από αυτό έχω εικόνα). Έπαιξα λίγο με truss rod και action αλλά δεν καταλήγω σε κάτι που μου αρέσει και πιστεύω οτι χρειάζεται ένα set-up. Πού να πάω; Πόσο πρέπει να περιμένω να πληρώσω;

Η τιμή που μου είπαν εμένα σε μαγαζί προς τα βόρεια είναι 45€ για έλεγχο neck relief, action, intonation. καθάρισμα και γυάλισμα τάστων, γενικό καθάρισμα, καβαλάρη και αλλαγή χορδών (δεν ρώτησα αν περιλαμβάνεται το κόστος των χορδών σε αυτό αλλά γενικά τις αλλάζω και μόνος). Μια τιμή που έχω ακούσει από Θεσαλλονίκη είναι περίπου 20-25 ευρώ για τις ίδιες εργασίες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλη αγορά της Αθήνας άλλη της Θεσ/νίκης. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο ερώτημα σε άκρως κιθαριστικό φορουμ όπως είναι το noiz.gr όπου θα μπορούνε να σου απαντήσουν περισσότεροι :)

Δημοσ.
Στις 24/10/2019 στις 12:34 ΜΜ, onelonelystar είπε

Άλλη αγορά της Αθήνας άλλη της Θεσ/νίκης. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο ερώτημα σε άκρως κιθαριστικό φορουμ όπως είναι το noiz.gr όπου θα μπορούνε να σου απαντήσουν περισσότεροι :)

Ναι ναι κατάλαβα. Τελικά ρώτησα και αλλού αλλά την έκανα τη δουλειά μου και έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πάντως

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Abudi είπε

Ναι ναι κατάλαβα. Τελικά ρώτησα και αλλού αλλά την έκανα τη δουλειά μου και έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πάντως

Που πήγες τελικά;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενας καλος ακομα ειναι Παγκρατι η  Κυψελη

Πλατης Παναγιωτης  αν μπει καποιος sto kithara.gr  γινεται αναφορα για πολλους που ασχολουνται με το σεταρισμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...