Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρε της aoc την cq32g1. 

https://www.skroutz.gr/s/17718106/AOC-CQ32G1.html?from=account_favorites

Μόλις την αγόρασα , το βράδυ θα την συνδέσω να την τσεκαρω . Ίσα ίσα την άνοιξα να δω αν έχει κανένα θέμα με pixel , και bleeding. Στα γρήγορα δεν παρατήρησα κάτι. 

Μια πρώτη εντύπωση είναι πανέμορφη , μεγάλη και με την κυρτότητα νιώθεις ότι σε τραβάει μέσα. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με περισσοτερα

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Τσεκαρε της aoc την cq32g1. 

https://www.skroutz.gr/s/17718106/AOC-CQ32G1.html?from=account_favorites

Μόλις την αγόρασα , το βράδυ θα την συνδέσω να την τσεκαρω . Ίσα ίσα την άνοιξα να δω αν έχει κανένα θέμα με pixel , και bleeding. Στα γρήγορα δεν παρατήρησα κάτι. 

Μια πρώτη εντύπωση είναι πανέμορφη , μεγάλη και με την κυρτότητα νιώθεις ότι σε τραβάει μέσα. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με περισσοτερα

Το κυριότερο που θα ήθελα να μάθω είναι αν στις 32 η ανάλυση 1440p είναι σχετικά μικρή για σένα... Εγώ λέω να μείνω στις 27 για αυτό το λόγο κυρίως. Γιατί ακούω ότι για 32 καλύτερα 4k...

Δημοσ.

Ποιος ακριβώς έχει 32 με 4k για παιχνίδια ? Θέλω να πω ότι αν έχεις κάρτα κατηγορίας 2080, ti τότε οκ. Αλλά θεωρώ το 32" 1440p vfm και sweetspot. Αν δεις 27αρες στα 1440p 144hz , είναι πιο ακριβές από κάποιες 32". Έχει να κάνει και μέχρι τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις. 

Κάτσε να την δω λίγο το βράδυ που θα πάω σπίτι γιατί είμαι δουλειά και θα σου πω εντυπωσεις

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Ποιος ακριβώς έχει 32 με 4k για παιχνίδια ? Θέλω να πω ότι αν έχεις κάρτα κατηγορίας 2080, ti τότε οκ. Αλλά θεωρώ το 32" 1440p vfm και sweetspot. Αν δεις 27αρες στα 1440p 144hz , είναι πιο ακριβές από κάποιες 32". Έχει να κάνει και μέχρι τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις. 

Κάτσε να την δω λίγο το βράδυ που θα πάω σπίτι γιατί είμαι δουλειά και θα σου πω εντυπωσεις

Λογικά οι 32" 1440p θα είναι ό,τι οι 27" fhd, νομίζω ότι το sweet spot για το 1440p είναι οι 27", γι'αυτό και οι 32" είναι πιο φθηνές...
Επίσης,  η συγκεκριμένη έχει va panel κι όχι ips, που και αυτό ρίχνει το κόστος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Μιας και δεν θα κάνω μόνο gaming ρε συ γι αυτό ρωτάω... Και επειδή δεν έχω τέτοια κάρτα που είπες για αυτό μόνο 1440p ψάχνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Λογικά οι 32" 1440p θα είναι ό,τι οι 27" fhd, νομίζω ότι το sweet spot για το 1440p είναι οι 27", γι'αυτό και οι 32" είναι πιο φθηνές...
Επίσης,  η συγκεκριμένη έχει va panel κι όχι ips, που και αυτό ρίχνει το κόστος.

Βασικά οι 32" με 1440 p είναι ότι οι 24" στα 1080p. Αν θες να κάτσεις να δεις και μια ταινία , την βλέπεις πιο άνετα στις 32" 😉. Προσωπικά δεν μπορούσα οικονομικά και δεν ήθελα να πάω σε οθόνη 27" που να αξίζει όπως gigabyte aorus , assus κτλπ γιατί ήθελα μεγαλύτερη διάσταση που να μπορώ να συνδυάσω περισσότερα πράγματα. 

Επεξ/σία από Skrez1982
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Βασικά οι 32" με 1440 p είναι ότι οι 24" στα 1080p. Αν θες να κάτσεις να δεις και μια ταινία , την βλέπεις πιο άνετα στις 32" 😉. Προσωπικά δεν μπορούσα οικονομικά και δεν ήθελα να πάω σε οθόνη 27" που να αξίζει όπως gigabyte aorus , assus κτλπ γιατί ήθελα μεγαλύτερη διάσταση που να μπορώ να συνδυάσω περισσότερα πράγματα. 

Τι θα γίνει,θα μου φας όλες τις θετικές σήμερα; 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

To θέμα είναι να βολεύει και σαν pc, αν θες μόνο για ταινίες παίρνεις μια 55" τηλεόραση και είσαι πολύ καλύτερα.
Όταν κρίνεις μια οθόνη, το πρώτο που σε ενδιαφέρει είναι πώς αποδίδει από κοντινή απόσταση.
Εγώ δεν μπορώ να κρίνω γιατί έχω 24" 1080p, είμαι ευχαριστημένος, αλλά θεωρώ πως μάλλον οι 27" είναι το ιδανικότερο μέγεθος, απλά σε fhd ίσως να βλέπεις τα πάντα πολύ μικρά, οπότε μάλλον το 1440p φαντάζει ιδανικότερο..
Είχα στο παρελθόν 32" 1080p αλλά δεν παλευόταν με τίποτα.

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε

To θέμα είναι να βολεύει και σαν pc, αν θες μόνο για ταινίες παίρνεις μια 55" τηλεόραση και είσαι πολύ καλύτερα.
Όταν κρίνεις μια οθόνη, το πρώτο που σε ενδιαφέρει είναι πώς αποδίδει από κοντινή απόσταση.
Εγώ δεν μπορώ να κρίνω γιατί έχω 24" 1080p, είμαι ευχαριστημένος, αλλά θεωρώ πως μάλλον οι 27" είναι το ιδανικότερο μέγεθος, απλά δε fhd ίσως να βλέπεις τα πάντα πολύ μικρά, οπότε μάλλον το 1440p φαντάζει ιδανικότερο..
Είχα στο παρελθόν 32" 1080p αλλά δεν παλευόταν με τίποτα.

Εγώ έχω 1440p 32",και μετά το αρχικό σοκ (πριν είχα 21")θα έλεγα ότι με βόλεψε πολύ.Ούτε pixels βλέπω,ούτε είπα ποτέ ότι δεν με βολεύει.Το μόνο αρνητικό είναι το μέγεθος σε σχέση με το γραφείο,αν το γραφείο είναι μεσαίου μεγέθους το πιάνει σχεδόν όλο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deka013 είπε

Εγώ έχω 1440p 32",και μετά το αρχικό σοκ (πριν είχα 21")θα έλεγα ότι με βόλεψε πολύ.Ούτε pixels βλέπω,ούτε είπα ποτέ ότι δεν με βολεύει.Το μόνο αρνητικό είναι το μέγεθος σε σχέση με το γραφείο,αν το γραφείο είναι μεσαίου μεγέθους το πιάνει σχεδόν όλο.

Σε τι απόσταση κάθεσαι όμως από την οθόνη;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Περίπου 30 εκατοστά.

Ωπ!!!! 30;;;;; Έχουμε μυωπία, αστιγματισμό κάτι;;; Δεν είναι πολύ κοντά φιλτατε;;;; Εγώ στα 30 δεν κάθομαι που έχω 23' 1080p... Και από τα 30 εκατοστά δεν βλέπεις pixels;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ωπ!!!! 30;;;;; Έχουμε μυωπία, αστιγματισμό κάτι;;; Δεν είναι πολύ κοντά φιλτατε;;;; Εγώ στα 30 δεν κάθομαι που έχω 23' 1080p... Και από τα 30 εκατοστά δεν βλέπεις pixels;;;;;

Όχι (ακόμα τουλάχιστον).Τώρα τι να σου πω,ίσως είναι και παραπάνω,δεν έχω μεζούρα εδώ πέρα.Σε γραφείο κάθομαι και η οθόνη είναι κοντά στον τοίχο.

Επεξ/σία από Deka013
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θα είσαι στους 60...

Μπορεί,είναι στην άκρη του γραφείου η οθόνη,κοντά στον τοίχο.Δυστυχώς δεν έχω και τίποτα να μετρήσω για να πω με σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...