dimoskoutr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, starmanwarz είπε 1440p, 144hz, IPS, 27" με πανελ τοσο γρηγορο οσο ενα ΤΝ θα το πληρωσεις, αλλα αξιζει καθε ευρω. Στην οθονη αποτυπωνονται ολα τα χρηματα που εχεις ξοδεψει για το PC σου, κριμα δεν ειναι να ειναι μετρια? 17 λεπτά πριν, BabisTs είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/716536-οθόνη-ηυ-samsung-27chg70-με-378€-amazonit/ ότι καλύτερο στα χρήματά της....δεν έχει αντίπαλο για αυτά που προσφέρει......500€ και 27ρι no way.....πας σε ultrawide στα ίδια χρήματα man..... Ριμάδια ο ένας από εδώ ο άλλος από εκεί! 😋 Να δω ποιος θα με καταφέρει! Την samsung την ψαχουλεύω καιρό τώρα, βέβαια αν πάμε σε 500άρι πάω ultrawide να ξεφορτωθώ και τις 2 23άρες 1080p μου, υπάρχει και το ριμάδι το γρήγορο το ips από την άλλη! Τις θέλω όλες που έλεγε μια διαφήμιση! 😀
BabisTs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 εγώ τσίμπησα μία samsung πάντως....ακόμα δεν έχω παραλάβει.....αλλά από specs σκίζει.......δεν έχει αντίπαλο στην τιμή της..... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Να έχετε κατά νου ότι το QLED της Samsung κάνει λίγο κορεσμένα τα χρώματα, εάν θέλετε ή έχετε συνηθίσει σε πιο φυσικά χρώματα, θα σας κακοφανεί. Π.χ. μπορεί να εντυπωσιαστείς από ένα έντονο κόκκινο, αλλά σε μια blu-ray ταινία μπορεί να κοκκινίζουν λίγο τα πρόσωπα και να μην σας αρέσει. Γενικά η Samsung υπερβάλει λίγο με το χρώμα.
dimoskoutr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να έχετε κατά νου ότι το QLED της Samsung κάνει λίγο κορεσμένα τα χρώματα, εάν θέλετε ή έχετε συνηθίσει σε πιο φυσικά χρώματα, θα σας κακοφανεί. Π.χ. μπορεί να εντυπωσιαστείς από ένα έντονο κόκκινο, αλλά σε μια blu-ray ταινία μπορεί να κοκκινίζουν λίγο τα πρόσωπα και να μην σας αρέσει. Γενικά η Samsung υπερβάλει λίγο με το χρώμα. Και στις τηλεοράσεις της γενικά μου φαίνεται ότι δείχνει λίγο κορεσμένα χρώματα. Αυτό υποθέτω διορθώνεται αρκετά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις της, όχι;
jimaros13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Τρομερή οθόνη η Samsung, αλλά είναι coinflip μιας και έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις με καμμένα pixel.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από jimaros13 1
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Koίτα κι αυτή, φαίνεται τούμπανη και με freesync 2! https://www.skroutz.gr/s/17235984/AOC-AG273QCX.html 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Koίτα κι αυτή, φαίνεται τούμπανη και με freesync 2! https://www.skroutz.gr/s/17235984/AOC-AG273QCX.html Την έχω υπόψη δεν γνωρίζω όμως αν είναι καλύτερη από την γνωστή Samsung c27hg70. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από dimoskoutr
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 9:39 ΜΜ, dimoskoutr είπε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτό και λέω 1440p. Από πού την τσίμπησες; Κανένα link έχουμε; Άρα λες για MSI Optix MAG341CQ;;;; Kαλημερα! Ειναι καλη. Θα κοιταζα και αυτη βεβαια η οποια ειχε καποια θεματα με flickering με το freesync ενεργοποιημενο, αλλα τα εχουν στρωσει με αναβαθμιση λογισμικου.. https://www.skroutz.gr/s/10537497/Samsung-C34F791WQU.html? 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, kostiger είπε Kαλημερα! Ειναι καλη. Θα κοιταζα και αυτη βεβαια η οποια ειχε καποια θεματα με flickering με το freesync ενεργοποιημενο, αλλα τα εχουν στρωσει με αναβαθμιση λογισμικου.. https://www.skroutz.gr/s/10537497/Samsung-C34F791WQU.htΞεφεύγει Ξεφεύγει σε χρήματα ρε συ... Και τα 500 που έχω γράψει στον τίτλο είναι υπέρβαση για μένα... Συζητάω για αυτές των 500 τώρα μήπως τις βρω σε προσφορά black Friday φθηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σου.
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ξεφεύγει σε χρήματα ρε συ... Και τα 500 που έχω γράψει στον τίτλο είναι υπέρβαση για μένα... Συζητάω για αυτές των 500 τώρα μήπως τις βρω σε προσφορά black Friday φθηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σου. Επειδη εγραψες για το Msi ειπα να το προτεινω παικτη μου. Με δεδομενο τον περιορισμο στο μπατζετ, στη θεση σου θα κρατουσα το υφισταμενο μονιτορ for a rainy day και θα πηγαινα στο chg70, οπου και προβλημα να μου εβγαζε, το Αμαζον ειναι τοσο αμεσο στις επιστροφες του ωστε θα τακτοποιουνταν πολυ γρηγορα το θεμα αν ο μη γενοιτο το panel lottery εβγαζε κακο λαχνο. Αν πεσεις σε καλο πανελ θα ειναι απολαυση θεωρω. Και με τις 27 ιντσες θα ειναι και πολυ κοφτερο, δεν ξερω αν θα πηγαινα παλι σε 32αρι σε αποσταση γραφειου. 1 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, kostiger είπε Επειδη εγραψες για το Msi ειπα να το προτεινω παικτη μου. Με δεδομενο τον περιορισμο στο μπατζετ, στη θεση σου θα κρατουσα το υφισταμενο μονιτορ for a rainy day και θα πηγαινα στο chg70, οπου και προβλημα να μου εβγαζε, το Αμαζον ειναι τοσο αμεσο στις επιστροφες του ωστε θα τακτοποιουνταν πολυ γρηγορα το θεμα αν ο μη γενοιτο το panel lottery εβγαζε κακο λαχνο. Αν πεσεις σε καλο πανελ θα ειναι απολαυση θεωρω. Και με τις 27 ιντσες θα ειναι και πολυ κοφτερο, δεν ξερω αν θα πηγαινα παλι σε 32αρι σε αποσταση γραφειου. Καλά έκανες παιχταρά μου και πρότεινες. Τις widescreen τις κοιτάζω γιατί έχω 2 1080p 23άρια που κάποια στιγμή θα αλλάξω και έλεγα μήπως έβγαινε με την μία η αλλαγή με μια widescreen... Πλησιάζει σχετικά και η black Friday ρε συ...
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Καλά έκανες παιχταρά μου και πρότεινες. Τις widescreen τις κοιτάζω γιατί έχω 2 1080p 23άρια που κάποια στιγμή θα αλλάξω και έλεγα μήπως έβγαινε με την μία η αλλαγή με μια widescreen... Πλησιάζει σχετικά και η black Friday ρε συ... Aδερφε ναι. Κρατησου τοτε. Εγω παντως στο34αρι uw βρηκα το λιμανι μου. Κρατησε και αυτο υποψη.. 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostiger είπε Aδερφε ναι. Κρατησου τοτε. Εγω παντως στο34αρι uw βρηκα το λιμανι μου. Κρατησε και αυτο υποψη.. Αν πάρει το μάτι σου καμιά uw 1440p σε προσφορά δώσε φώτα παιχτούρα.
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Εγινε. Θα σου στειλω εδω ή σε π.μ αν παιξει κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα