haris_216 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 18 ώρες πριν, Manefs23 είπε Να ρωτήσω κάτι, έχω παρατηρήσει ό,τι Kotsovolos, Public και άλλα αντίστοιχα μαγαζιά έχουν προγράμματα για αγορά υπολογιστή χωρίς πιστωτική, και το αναφέρουν ό,τι μπορείς να πληρώνεις δόση σε εκείνους. Αυτή η όλη η διαδικασία απαιτεί τράπεζα; ή αρκεί να πάω σε ένα κατάστοιμα τους. Εναν υπολογιστή θέλω να πάρω 1100-1200ε κόστος σε 24 δόσεις να δίνω 50ε /μήνα Πληρώνεις μεν σε εκείνους αλλά στην πράξη είναι τραπεζικό δάνειο. Μάλιστα συνήθως στα "ψιλά γράμματα", ακόμα και των σχετικών διαφημίσεων, αναφέρουν ότι η όλη διαδικασία είναι μετά από "έλεγχο από το συνεργαζόμενο τραπεζικό ίδρυμα". Απλά το γεγονός ότι δεν κάνεις αίτηση σε τράπεζα (κάνουν αυτοί τη χαρτούρα για...λογαριασμό σου) και το ότι πληρώνεις απευθείας σε εκείνους τη δόση, δίνει μία ψευδαίσθηση ηρεμίας/ασφάλειας (η εικόνα των "κακών" τραπεζών, ειδικά με την κρίση και μετά, καλά κρατεί και προσπαθούν να είναι όσο γίνεται out of the picture)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Ναι το κατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά δεν θέλω τράπεζα για τον εξής λόγο. Πριν λίγα χρόνια είχα κάποιες καθυστερήσεις σε ενα προιον που είχα σε κάποια τράπεζα. Πλέον την έχω ξεχρεώσει, και δεν έχει καμία οφειλη σε καμία τράπεζα ή κάποιο άλλα άνοιγμα στο όνομα μου. Όμως επειδή δεν έχουν περάσει 24 μήνες απο τη πληρωμή της τελευταίας δόσης, παραμένω στα αρχεία του Τειρεσία και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 είμαι μπλοκαρισμένος, άρα τζάμπα κόπος να κάνω αίτηση εκεί. Και αυτο το Klarna που εχει το Public πάλι μεσω τραπέζης είναι;
tziminhio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Αγόρασα απο Public online aircondition (Tesla) στις 16/7 , παραδόθηκε 1 εβδομάδα μετά και η εγκατάσταση θα γινόταν 02.08. Ελα όμως που ήρθε με σταρωμένες τις περσίδες ? Πέρα παο το γεγονός οτι μου είπαν να μιλήσω εγώ με την Tesla και τους το έκοψα αμέσως διοτι αυτοι είναι οι αντιπρόσωποι, ακόμα περμένω να με πάρουν τηλ. Μιλάω καθημερινα και τους λέω συνδέστε με με κάποιον υπεύθυνο. Δεν με συνδέουν και λένε θα μας πα΄ρουν πίσω και δεν με παίρνει κανείς. Θα σας πάρει τεχνικός μου λένε για εγκατάσταση και εννοειται δεν με παίρνει κανείς. Τους λέω απο την Παρασκευή (με την συγκεκριμενη στο τηλ κεντρο που μιλάω) οτι ξέρω οτι δεν θα με πάρει κανείς, συνδεσε με με κάποιον αλλα μ λεει δεν γίνεται. Τι διαολο να κάνω? Να πάω απο μαγαζί και να ζητησω καποιον υπευθυνο να μου το λυσει ?
spinemm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Kαι παλι λυση δεν θα βρεις ιδιως με τους ανευθυνο-υπευθυνους των καταστηματων τους εκτος και εαν εισαι πολυ τυχερος...πανε οι παλιες καλες εποχες που τα PUBLIC ηταν ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και διπλα σου σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπιζες μετα την αγορα....μετα την βρωμοκαραντινα και αυτα ακομα χαλασαν....προσωπικα παραδειγματα δυστυχως τουλαχιστον 2 (μεχρι και οι ιδιοι οι υπαλληλοι που τους ειπα, ιδιως στην τελευταια περιπτωση μου ελεγαν να κανω καταγγελια στον υπευθυνο και δντη του τμηματος/καταστηματος) οποτε απο εκει δεν ξανααγορα-σα/-ζω ΚΑΜΜΙΑ ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη ή συλλεκτικη παιχνιδιων!!! κανα βιβλιο, LEGO και επιτραπεζια...μεχρι εκει!!! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από spinemm
tziminhio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν ήξερα τι παίζει..μόλις το καταλαβα. Και οχι τίποτα άλλο επέλεξα να πληρώσω και πιο ακριβά. Πραγματικά οι ανθρωποι ειναι ανίκανοι. Μάλλον θα πάμε σε λύση με συνήγορο του καταναλωτή. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από tziminhio 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα