christs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Xρειαζομαι λιγη βοηθεια με την αγορά gaming backpack, λόγω του οτι δε μπορω να βγαλω ακρη στο νετ με το ποια backpacks χωρανε ενα gaming laptop σαν το hp omen και ποιες οχι. Ειμαι ενα βημα πριν αγορασω την Dell Alienware Vindicator Backpack V2.0 17.3" . Καποιες αντιστοιχες προτασεις, κυριως απο Ελλαδα και EU? Ακομη καλυτερα, αν καποιος εχει ηδη το hp omen και άρα εχει δοκιμασμενο backpack. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν. Έχω Omen 17 2019 και το Alienware vendicator. Απλά θα σου πω πως ενώ οι χώροι του είναι καλοί, το λάπτοπ χωράει άααανετα μέσα και έχω πολλά πράγματα μαζί, η χωροταξία του είναι κακή. Απο ποιότητα είναι καλό αν και τώρα πια έχει ξεφτίσει λίγο. Προσωπικά δεν την προτείνω αν μεταφέρεις πολλά πράγματα μαζί. Εγώ βάζω φορτιστή, λάπτοπ, ακουστικά audio technica m50x, ποντίκι, mousepad και ενώ φαίνεται πως έχει χώρο για αρκετά ακόμα, απλά δεν τα χωράει με τη χωροταξία της. (παλιότερα έβαζα alienware 17r1 που έχει δύο φορές το πάχος του omen και το χώραγε άνετα.) Αν θες να σου πω κατι συγκεκριμένο ή φώτο πες μου γιατί αυτά μου έρχονται τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jackess είπε Λοιπόν. Έχω Omen 17 2019 και το Alienware vendicator. Απλά θα σου πω πως ενώ οι χώροι του είναι καλοί, το λάπτοπ χωράει άααανετα μέσα και έχω πολλά πράγματα μαζί, η χωροταξία του είναι κακή. Απο ποιότητα είναι καλό αν και τώρα πια έχει ξεφτίσει λίγο. Προσωπικά δεν την προτείνω αν μεταφέρεις πολλά πράγματα μαζί. Εγώ βάζω φορτιστή, λάπτοπ, ακουστικά audio technica m50x, ποντίκι, mousepad και ενώ φαίνεται πως έχει χώρο για αρκετά ακόμα, απλά δεν τα χωράει με τη χωροταξία της. (παλιότερα έβαζα alienware 17r1 που έχει δύο φορές το πάχος του omen και το χώραγε άνετα.) Αν θες να σου πω κατι συγκεκριμένο ή φώτο πες μου γιατί αυτά μου έρχονται τώρα. Ευχαριστω παρα πολυ για το feedback. Οπότε, αν θελω μια τσαντα που να χωραει ανετα και με ασφαλεια το omen και τα παρελκομενα του (φορτιστης, ποντικι ακουστικα) λες οτι ειμαι καλα, αλλά ως εκει. Νομιζω οτι τη θελω απλά για τη μεταφορά του λαπτοπ και οχι και για εξτρα χρησεις. Δηλαδη μια ασφαλη τσαντα για να το μετακινω απο σπιτι σε σπιτι, οχι π.χ. για ταξίδια ή για να βαζω μεσα βιβλια, μπλουζες κτλ. Μηπως ετυχε να δοκιμασεις το λαπτοπ και σε καποια αλλο backpack? για παραδειγμα, διαβαζω παντου οτι τις πανεμορφες και οικονομικες τσαντες hp omen backpack τις θαβουν για την ελλειψη χωρου τους, και οτι σιγουρα εως το περυσινο μοντελο δε χωρουσε μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, christs είπε Ευχαριστω παρα πολυ για το feedback. Οπότε, αν θελω μια τσαντα που να χωραει ανετα και με ασφαλεια το omen και τα παρελκομενα του (φορτιστης, ποντικι ακουστικα) λες οτι ειμαι καλα, αλλά ως εκει. Νομιζω οτι τη θελω απλά για τη μεταφορά του λαπτοπ και οχι και για εξτρα χρησεις. Δηλαδη μια ασφαλη τσαντα για να το μετακινω απο σπιτι σε σπιτι, οχι π.χ. για ταξίδια ή για να βαζω μεσα βιβλια, μπλουζες κτλ. Μηπως ετυχε να δοκιμασεις το λαπτοπ και σε καποια αλλο backpack? για παραδειγμα, διαβαζω παντου οτι τις πανεμορφες και οικονομικες τσαντες hp omen backpack τις θαβουν για την ελλειψη χωρου τους, και οτι σιγουρα εως το περυσινο μοντελο δε χωρουσε μεσα. όχι το πήρα και είχα ήδη το vindicator... κοιτα σαν τσαντα ειναι πολυ ασφαλή, πολυ ανετη για μεταφορα και με καλά στραψ. εγώ έχω και μία xiaomi τσάντα γενικής χρήσης που πετάω τηλεφωνα πορτοφόλια ηχειακια κλπ ολα εκει μεσα και τη κρεμαω απο τα στραψ του στήθους και δεν χαμπαριάζουν τίποτα. ενα ακομα αρνητικο ειναι πως ειναι ζυγισμένη λαθος και 9 στις 10 φορες γερνει και πεφτει μπροστα (Ειδικα αν εχω αφησει μεσα το φορτιστή) προσωπικα μετα απο πολλες τσαντες και λαπτοπ, η επομενη θα ειναι τελειως τετραγωνισμενη και οσο πιο "κυβος" γινεται οταν τη γεμιζω με πραγματα. πχ ξεχασα να αναφερω πως εχω ενα Logitech gamepad παντα μεσα στη μπροστα θηκη στον πατο. ε αμα το βγαλω και βαλω το φορτιστη και μετα αυτο η τσαντα δε κλεινει... πρεπει αναγκαστικα να μπει στο πατο ή στη θηκη που βάζω το ποντίκι οποτε τα καλωδια γινονται οπως νανε... βασικα κοιτα να δεις: η πισω πισω στη πραγματικοτητα ειναι για το λαπτοπ και τον φορτιστη αλλα ηταν τοσο χοντρο το λαπτοπ και ο φορτιστης που δεν χοραγαν μαζι. οποτε εβαζα στη μεσαια θηκη το λαπτοπ που ειναι για φακελους χαρτια κλπ και το φορτιστη στη μπροστα μπροστα, οποτε αχρηστευθηκε η πισω και ο φορτιστης μπαινει σε σημειο που πιεζει τσαμπα γωνιακα το καλωδιο του (μακροχρονια δε θα κανει καλη επαφη θεωρω) γενικα χωροταξικα ενα χαος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, jackess είπε βασικα κοιτα να δεις: η πισω πισω στη πραγματικοτητα ειναι για το λαπτοπ και τον φορτιστη αλλα ηταν τοσο χοντρο το λαπτοπ και ο φορτιστης που δεν χοραγαν μαζι. οποτε εβαζα στη μεσαια θηκη το λαπτοπ που ειναι για φακελους χαρτια κλπ και το φορτιστη στη μπροστα μπροστα, οποτε αχρηστευθηκε η πισω και ο φορτιστης μπαινει σε σημειο που πιεζει τσαμπα γωνιακα το καλωδιο του (μακροχρονια δε θα κανει καλη επαφη θεωρω) γενικα χωροταξικα ενα χαος... για το hp open μιλας εδω? γιατι αν το λαπτοπ δε χωραει στην πισω θεση, που υποτιθεται οτι ειναι και φτιαγμενη η τσαντα για να μπαινει εκει προστατευμενο το λαπτοπ, τοτε θα το αφησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, christs είπε για το hp open μιλας εδω? γιατι αν το λαπτοπ δε χωραει στην πισω θεση, που υποτιθεται οτι ειναι και φτιαγμενη η τσαντα για να μπαινει εκει προστατευμενο το λαπτοπ, τοτε θα το αφησω... οχι το λαπτοπ μπαινει μια χαρα απλα δεν μπαινει ο φορτιστης στη θηκη του για να το πω πιο απλα με μια πολυ μικροτερη τσαντα εκανα την ιδια δουλεια, μολις βαλεις το φορτιστη μπροστα μπαινει ανετα και το ποντικι μετα κλεινει ο χωρος. στη μεσαια που ειναι μεγαλη θα βαλεις μονο ακουστικα; τσαμπα μεγεθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα