abovethestars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα απλά κάποιες γνώμες. Θα ανοίξω προφίλ στο fb και απλά το όνομα μου μπορείς να γράφει με 2 τρόπους. Πχ. Cleo και Kleio. Απλά κατά την δικιά σας γνώμη καλύτερα είναι να γραφεί ως Kleio με greeklish (όπως είναι στην φοιτητική μου ταυτότητα) ή στα αγγλικά Cleo; Καλά και στα ελληνικά αν ήθελα το έγραφα αλλά επειδή γενικά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αγγλικά λέω και εγώ αυτό να κάνω λόγω συνήθειας. Σορρυ αν είναι χαζό σαν ερώτηση απλά δεν ξέρω τι να βάλω ή είναι καλύτερο. Ευχαριστώ! 😄
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Προβλήματα προβλήματα. Βάλε και τα δυο ,μπορείς . Σε ότι γλώσσα θες.
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Βάλε kleio. Άνοιξε παρένθεση valentine κλείσε παρενθεση. Κάνε και μερικα τατου. Και είσαι μπόμπα!!
abovethestars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Προβλήματα προβλήματα. Βάλε και τα δυο ,μπορείς . Σε ότι γλώσσα θες. Χαχα είδες θέματα που έχω απλά το θέλω για λόγους επαγγελματικούς κυρίως και θέλω να επιλέξω κάτι σωστό και σοβαρό και για αυτό ρώτησα 😜 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από abovethestars
abovethestars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Βάλε kleio. Άνοιξε παρένθεση valentine κλείσε παρενθεση. Κάνε και μερικα τατου. Και είσαι μπόμπα!! Καλέ το γκουγκλαρα και έμεινα ΧΑΧΑΧΑ 😂😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Γράψε το όπως σε επίσημο έγγραφο, αφού είναι για επαγγελματική χρήση
markoliaz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 ακυρο... αλλα τωρα εφτιαξες facebook που ειναι στο τελος του? 2008-2009 ηταν που φτιαξαν ολοι τοτε profiles...instagram τωρα παιζει μπαλα...αν και αυτο σιγα σιγα πεθαινει...tik tok ειναι το ανερχομενο..
artist1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, markoliaz είπε ακυρο... αλλα τωρα εφτιαξες facebook που ειναι στο τελος του? 2008-2009 ηταν που φτιαξαν ολοι τοτε profiles...instagram τωρα παιζει μπαλα...αν και αυτο σιγα σιγα πεθαινει...tik tok ειναι το ανερχομενο.. τι ειναι αυτο εχει κανενας στην Ελλαδα; πρωτη φορα το ακουω
Iris_89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 TikTok μια μαλακια κ μιση lol Facebook ειναι ακομα οκ κ ΙG, snapchat για την.... νεολαια 😂
abovethestars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, markoliaz είπε ακυρο... αλλα τωρα εφτιαξες facebook που ειναι στο τελος του? 2008-2009 ηταν που φτιαξαν ολοι τοτε profiles...instagram τωρα παιζει μπαλα...αν και αυτο σιγα σιγα πεθαινει...tik tok ειναι το ανερχομενο.. Έφτιαξα καινουριο, είχα αλλά είπα για μια αλλαγή μετά από χρόνια να έχω ένα νέο κυρίως και για επαγγελματική χρήση
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Άμα το θες πολύ formal, θα πρότεινα ολόκληρο το όνομα στα ελληνικά.
christos4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Kostasspil είπε Άμα το θες πολύ formal, θα πρότεινα ολόκληρο το όνομα στα ελληνικά. Όχι, γιατί αν συνεργάζεται με άτομα από το εξωτερικό δεν θα μπορούν να γράψουν το όνομα της. Εγω θα πρότεινα, εφόσον είναι για επαγγελματικό σκοπό, να γράφει οπως στις επαγγελματικές κάρτες (αν έχει)
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Αν το θες για επίσημο βάλτο εδώ να δείς πώς στο βγάζει. http://www.passport.gov.gr/elot-743.html
talibanakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 2:29 ΜΜ, rudigarcia222 είπε Βάλε kleio. Άνοιξε παρένθεση valentine κλείσε παρενθεση. Κάνε και μερικα τατου. Και είσαι μπόμπα!! valentien. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα