jack124 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να μπει η selfie κάμερα πίσω από την οθόνη όπως είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα.. Ούτε pop-up, ούτε notch, ούτε waterfall, ούτε punch hole Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από jack124
Comic maniak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, jack124 είπε Να μπει η selfie κάμερα πίσω από την οθόνη όπως είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα.. Ούτε pop-up, ούτε notch, ούτε waterfall, ούτε punch hole Θελει παρα πολυ δουλεια αυτο. Μεχρι στιγμης απο οσο ξερω μονο η Oppo εχει βγαλει ενα patent.
TechnoState Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gthe είπε Το 5t μου πάει σφαίρα μετά από 2 χρόνια , τους παραδέχομαι για αυτό. Αλλά είναι αστείο να έχει βγει ήδη 6,6t,7,7t και leak για 8 😂. Συν ότι δεν κάνουν price drop και φυσικά ανεβάζουν την τιμή όπως όλοι. .... συμπάσχω Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από TechnoState
chakotay7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Υπάρχει κάποιος που περιμένει κάτι δραματικό και επαναστατικό απο τον σχεδιασμό μια συσκευής; Πλεόν όλα ίδια μου φαίνονται, το εαν έχει ένα μεγάλο notch ή μια κουμπότρυπα ή ότιδήποτε δεν μου λέει πολλά προσωπικά.. Ακριβώς, όσο και να ψάχνει κανείς τα ίδια θα βρίσκει σε κάθε κατηγορία κινητού... Εγώ αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλα τα τελευταία μοντέλα να διαθέτουν τόσο τεράστια οθόνη, ήμαρτον! 1
Black Demis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Υπάρχει κάποιος που περιμένει κάτι δραματικό και επαναστατικό απο τον σχεδιασμό μια συσκευής; Πλεόν όλα ίδια μου φαίνονται, το εαν έχει ένα μεγάλο notch ή μια κουμπότρυπα ή ότιδήποτε δεν μου λέει πολλά προσωπικά.. βασικά αυτό που περιμένουν όλοι είναι μπαταρία και camera camera προχωράει μπαταρία όχι.. αλλά εκεί δεν φταίνε εταιρίες κινητής εκεί αλλα συμφαιρονται παίζονται σε τομέα αυτο 1
chakotay7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε βασικά αυτό που περιμένουν όλοι είναι μπαταρία και camera camera προχωράει μπαταρία όχι.. αλλά εκεί δεν φταίνε εταιρίες κινητής εκεί αλλα συμφαιρονται παίζονται σε τομέα αυτο Ακριβώς, η μπαταρία είναι ο βραχνάς όλων! Αλλά μάλλον είμαστε ακόμα μακρυά από οποιαδήποτε λύση, γιατί απλά...δεν συνάδει κάτι τέτοιο (λύση δηλαδή) με τον..."ωραίο νεοφιλελέ κόσμο"! 1
svartevarg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Υπάρχει κάποιος που περιμένει κάτι δραματικό και επαναστατικό απο τον σχεδιασμό μια συσκευής; Πλεόν όλα ίδια μου φαίνονται, το εαν έχει ένα μεγάλο notch ή μια κουμπότρυπα ή ότιδήποτε δεν μου λέει πολλά προσωπικά.. Μακάρι να μην είχε ούτε «punch hole», αλλά κάμερα που να είναι αναδυόμενη και να περιστρέφεται 360 μοίρες. Τότε θα ήταν όντως επαναστατικό. Αν κάποιος έχει το 5, το 5Τ ή το 6 ίσως αξίζει η αναβάθμιση, αλλά θα συμφωνήσω ότι είναι μία απ' τα ίδια. Ίσως η μόνη σχεδιαστική «καινοτομία» που δεν έχει νόημα;; Αναφορά σε κείμενο μία σημαντική διαφορά εντοπίζεται στην οθόνη, που φαίνεται να καμπυλώνει στις δύο μεγαλύτερες πλευρές της «αγκαλιάζοντας» το μεταλλικό πλαίσιο. 1
kotsos1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε oneplus κουρασες πραγματικα,εχεις απο τα πιο σφαιρατα και γρηγορα τηλεφωνα αλλα παλι δεν εχεις καλυτερες οθονες απο τα samsung και καλυτερες καμερες απο τα Huawei,κανε ενα κινητο all around να τα εχει ολα..η Huawei με το mate 20 pro θεωρω εβγαλε ενα απο τα πιο ολοκληρομενα κινητα με καμεραρες,μπαταρια τεραστια,οθοναρα oled,sd card,ασυρματη φορτιση,τρελο επεξεργαστη και δεν ειχα ποτε Huawei για να την υποστηριζω... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από kotsos1983
svartevarg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, chakotay7 είπε Ακριβώς, η μπαταρία είναι ο βραχνάς όλων! Μακάρι να βάζανε πιο πολλά mah στο ίδιο μέγεθος... Δεν ξέρω αν είναι θέμα πολιτικής... 16 λεπτά πριν, chakotay7 είπε Εγώ αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλα τα τελευταία μοντέλα να διαθέτουν τόσο τεράστια οθόνη, ήμαρτον! Υπάρχει μάλλον μια προσπάθεια να γίνουν τα smartphone ---> tablet ή να εξοικειωθεί πιο εύκολα ο κόσμος με τα αναδιπλούμενα κινητά, τα οποία μπορεί να διπλώνουν στα τέσσερα σε κάποια φάση. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από svartevarg 1
Arkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, maparios είπε Τέλη 2020 με αρχές 21 θα έχουμε υποδόρια κάμερα..που να είναι καλής ποιότητας, γιατί οι πρώτες συσκευές πού θα βγουν σίγουρα θα έχουν θεματακια Εκει θα πάει στο μέλλον η κάμερα. Θα αργήσουμε όμως να δούμε σωστή selfie χωρίς θέματα κάτω από οθόνη. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι τα κινητά στυλ mi9t pro και one plus 7 pro. Ακόμα και το A80 είναι πολύ άσχημο λόγω του 20:9 ratio. 1
vbeka9733 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 το οτι ολοι μα ολοι εχουν βαλει 3 καμερες χωρις να κανουν το αισχος του iphone και χωρις αυτο το εξογκωμα μπροστα με ξεπερναει
tsibe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Σκεφτόμουν να πάρω το 7 αλλά λέω να περιμένω το 12. Έτσι και αλλιώς έτσι όπως το πάνε μέχρι τέλος του έτους θα βγεί! 1
svartevarg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, tsibe είπε Σκεφτόμουν να πάρω το 7 αλλά λέω να περιμένω το 12. Έτσι και αλλιώς έτσι όπως το πάνε μέχρι τέλος του έτους θα βγεί! Και το 5Τ αξίζει να ξέρεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα