Pesfun20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το φόρουμ σας. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καινούργιο λαπτοπ. Πρόκειται για ένα HP Pavilion, επξεργαστή i7-8550u, μνήμη ram 8 gb dd4, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050 2 gb (υπάρχει και ενσωματωμένη της INTEL), 1 ΤΒ σκληρό δίσκο, windows 10 64 bit Κατέβασα αρχική το demo του pes 20 το οποίο έπαιζε θαυμάσια με τα γραφικά και όλα μια χαρά. Στην συνέχεια το HP CENTER μου έβγαλε να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις, ανάμεσα στις οποίες δύο αφορούσαν στην κάρτα γραφικών της NVIDIA. Η μία αναβάθμιση της NVIDIA κόλλησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Συγχρόνως κατέβασα και το gforce experience της NVIDIA για να κάνω από εκεί την αναβάθμιση. Το experience αρχικά έβγαλε ένα μήνυμα ότι "εκτελείται αναβάθμιση από άλλο πρόγραμμα". Προχώρησα στην δεύτερη αναβάθμιση από το HP CENTER που ολοκληρώθηκε κανονικά. Το experience όμως έβγαλε και αυτό αναβάθμιση νεότερη και την έκανα. Από εκείνη την στιγμή το pes 20 κολλάει τραγικά αλλά και το λαπτοπ έχει γίνει πιο αργό γενικά στις λειτουργίες του. Επίσης ένα άλλο παιχνίδι το forza horizon 4, παίζει με χαμηλομεσαία γραφικά αλλά με κολλήματα ενίοτε, ενώ αρχικά με μεσαία γραφικά έτρεχε μια χαρά. Δοκίμασα τα πάντα.....κατέβασα το DDU έβγαλα τους οδηγούς της NVIDIA, έβαλα άλλους(έχω δοκιμάσει ένα σωρό οδηγούς), έκανα καθαρή εγκατάσταση χωρίς το experience. Οι μόνοι drivers που βελτίωσαν λίγο την κατάσταση ήταν οι 431,60 αλλά και πάλι αφού πήγα μέσα από το control panel της nvidia και έβαλα να τρέχει το pes 20 μέσω της κάρτας, με υψηλές επιδόσεις, στο physx να φαίνεται η κάρτα της nvidia κλπ Στο task manager η κάρτα φαίνεται να δουλεύει 100% και ο επεξεργαστής στο 75%. Μου κάνει εντύπωση ότι τώρα που τρέχει το παιχνίδι, το λαπτοπ κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από ό,τι στην αρχή που ήταν σαν να έτρεχε στο φουλ. Ζητώ συγγνώμη για την πολυλογία....προσπάθησα να δώσω όλες τις λεπτομέρειες για να βοηθήσω. Σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας πει μία γνώμη. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα