Προς το περιεχόμενο

ZXHN H108N V2.5 bridge mode!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του insomnia.gr έχω το συγκεκριμένο modem router της Vodafone μαζί με Vodafone Tv: ZXHN H108N V2.5 το συγκεκριμένο θέλω να το βάλω σε bridge mode για να λειτουργήσω ως ρούτερ το: netgear dgn2200v4 έχω τους κωδικούς πρόσβασης root φυσικά αλλά ότι και να έχω ψάξει για bridge mode δεν λέει ξεκάθαρα πως γίνεται βήμα βήμα άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το λειτουργήσω μόνο ως modem και το άλλο ως ρούτερ αλλά να παίζει και η Vodafone Tv κανονικά θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια από όλους σας ευχαριστώ πολύ όλους για οποιαδήποτε πληροφορία-βοήθεια.

Επεξ/σία από dj_petros
Δημοσ.

Μεταξύ τους παίζουν μια χαρά αλλά εγώ θέλω τελείως απομόνωση μεταξύ τους το ένα μόνο modem ούτε wifi ούτε ip μόνο modem και όλα τα υπόλοιπα από το router σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Δημοσ.
Στις 5/10/2019 στις 11:23 ΠΜ, dj_petros είπε

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του insomnia.gr έχω το συγκεκριμένο modem router της Vodafone μαζί με Vodafone Tv: ZXHN H108N V2.5 το συγκεκριμένο θέλω να το βάλω σε bridge mode για να λειτουργήσω ως ρούτερ το: netgear dgn2200v4 έχω τους κωδικούς πρόσβασης root φυσικά αλλά ότι και να έχω ψάξει για bridge mode δεν λέει ξεκάθαρα πως γίνεται βήμα βήμα άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το λειτουργήσω μόνο ως modem και το άλλο ως ρούτερ αλλά να παίζει και η Vodafone Tv κανονικά θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια από όλους σας ευχαριστώ πολύ όλους για οποιαδήποτε πληροφορία-βοήθεια.

Γράψε εδώ τους κωδικούς root του H108N v2.5 ή έστω στείλε ένα pm, γιατί κι εγώ έχω το ίδιο θέμα και θέλω να κάνω bridge και να χρησιμοποιώ μόνο το Netgear R7000 που έχω για τα πάντα πέρα από modem. Στο άλλο thread εδώ δεν υπήρχε λύση για τα ZTE της vodafone, οι κωδικοί που είχαν δωθεί κατά καιρούς δεν δουλεύαν ούτε μπορούσες να τους σπάσεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Γράψε εδώ τους κωδικούς root του H108N v2.5 ή έστω στείλε ένα pm, γιατί κι εγώ έχω το ίδιο θέμα και θέλω να κάνω bridge και να χρησιμοποιώ μόνο το Netgear R7000 που έχω για τα πάντα πέρα από modem. Στο άλλο thread εδώ δεν υπήρχε λύση για τα ZTE της vodafone, οι κωδικοί που είχαν δωθεί κατά καιρούς δεν δουλεύαν ούτε μπορούσες να τους σπάσεις.

Σε εμένα δούλεψαν αυτός ο κωδικός όπως τον βλέπεις όλος μαζί χωρίς κενά copy paste κάνε.

username: root

Password: Extra,V2.5Opti0ns%$123

Και εγώ από εδώ τους βρήκα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ευχαριστώ πολύ τα παιδιά στην ομάδα του insomnia.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dj_petros είπε

Σε εμένα δούλεψαν αυτός ο κωδικός όπως τον βλέπεις όλος μαζί χωρίς κενά copy paste κάνε.

username: root

Password: Extra,V2.5Opti0ns%$123

Και εγώ από εδώ τους βρήκα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ευχαριστώ πολύ τα παιδιά στην ομάδα του insomnia.

Δυστυχώς εμένα δεν δουλεύει αυτός. Δεν ξέρω μην έγινε κάποια στιγμή remote firmware update από την εταιρεία και άλλαξε κι αυτό.

Στο status μου βγάζει αυτά

Model ZXHN H108N V2.5
Serial Number ZTETRT1G961ΧΧΧΧ
Hardware Version V1.2
Software Version V2.5.5_VDFT7
Boot Loader Version V1.2.0
DSL Firmware Version 4926e811

Αν έχεις παλιότερη έκδοση firmware εσύ μάλλον είσαι τυχερός αφού μπαίνεις ως root. Λογικά πάντως εύκολο θα είναι να επιλέξεις κάπου bridge mode, κάποια επιλογή που αν μπεις ως χρήστης admin είναι greyed out. Πιθανότητα εκεί που λέει network να το διαλέγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, BrocasHelm είπε

Δυστυχώς εμένα δεν δουλεύει αυτός. Δεν ξέρω μην έγινε κάποια στιγμή remote firmware update από την εταιρεία και άλλαξε κι αυτό.

Στο status μου βγάζει αυτά

Model ZXHN H108N V2.5
Serial Number ZTETRT1G961ΧΧΧΧ
Hardware Version V1.2
Software Version V2.5.5_VDFT7
Boot Loader Version V1.2.0
DSL Firmware Version 4926e811

Αν έχεις παλιότερη έκδοση firmware εσύ μάλλον είσαι τυχερός αφού μπαίνεις ως root. Λογικά πάντως εύκολο θα είναι να επιλέξεις κάπου bridge mode, κάποια επιλογή που αν μπεις ως χρήστης admin είναι greyed out. Πιθανότητα εκεί που λέει network να το διαλέγεις.

Τα δικά μου status είναι αυτά

Screenshot_20191013-091902~2.png

Αν παρατήρησης προσεχτικά όλα είναι ίδια εκτός από το Serial Number

Επεξ/σία από dj_petros
Δημοσ.

Όντως περίεργο. Δεν ξέρω τι έχει κάνει η vodafone και σε ίδια router πρακτικά έχει άλλο root password, και που είχα δοκιμάσει να τους καλέσω στην τεχνική υποστήριξη δεν μου έδιναν το root password με κανένα τρόπο. Με βλέπω να δοκιμάσω άλλο φτηνό modem/router κι ελπίζω απλά να συγχρονίζει όσο καλά συγχρονίζει το μαμά (που δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτό το κομμάτι, και γι' αυτό το κρατάω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, BrocasHelm είπε

Όντως περίεργο. Δεν ξέρω τι έχει κάνει η vodafone και σε ίδια router πρακτικά έχει άλλο root password, και που είχα δοκιμάσει να τους καλέσω στην τεχνική υποστήριξη δεν μου έδιναν το root password με κανένα τρόπο. Με βλέπω να δοκιμάσω άλλο φτηνό modem/router κι ελπίζω απλά να συγχρονίζει όσο καλά συγχρονίζει το μαμά (που δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτό το κομμάτι, και γι' αυτό το κρατάω).

Εγω σε 2 router h267n μετα απο αναβαθμιση firmware απο την voda (ειχαν cyta firmware) επρεπε να δοκιμασω 2 φορες τους κωδικους root. Στην πρωτη προσπαθεια μου εβγαλε οτι ηταν λαθος και στα 2 router. Στην δευτερη προσπαθεια μπηκαν και τα 2. Εχουν καποια ασφαλεια απ οτι καταλαβα. Δοκιμασε να βαλεις παλι τους κωδικους αν δεν το εχεις κανει..

Επεξ/σία από mixalis95320

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...