@zouve@ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω έναν Lexmark MS417dn και μου έχει τελειώσει το τονερ του. Το θέμα είναι ότι για να πάρω το γνήσιο θέλω γύρω στα 65€ πράγμα που δεν παίζει μιας και ο εκτυπωτής από τον πρώτο καιρό μασάει φύλλα και γενικά κάνει διάφορα όπως και ο παλιός Lexmark που είχα μια από τα ίδια απλώς είναι σχετικά φθηνή η εν λόγω εταιρία και για αυτό πήρα πάλι αλλά δεν το ξανακάνω το λάθος. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε καλή ποιότητα συμβατού τόνερ γιατί αντί να δώσω 65€ δίνω κάτι παραπάνω και τον αλλάζω ... ευχαριστώ ! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis kor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, @zouve@ είπε Έχω έναν Lexmark MS417dn και μου έχει τελειώσει το τονερ του. Το θέμα είναι ότι για να πάρω το γνήσιο θέλω γύρω στα 65€ πράγμα που δεν παίζει μιας και ο εκτυπωτής από τον πρώτο καιρό μασάει φύλλα και γενικά κάνει διάφορα όπως και ο παλιός Lexmark που είχα μια από τα ίδια απλώς είναι σχετικά φθηνή η εν λόγω εταιρία και για αυτό πήρα πάλι αλλά δεν το ξανακάνω το λάθος. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε καλή ποιότητα συμβατού τόνερ γιατί να δώσω 65€ δεν παίζει ... ευχαριστώ ! Καλημέρα! Ναι υπαρχουν καθως και λύσεις για το μηχάνημα σου καθώς και συμβουλές γιατί νομίζω πως και το drum σου βγάζει κάποια θεματακια σε αυτό το μοντέλο. Άμα χρειαστείς κάποια συμβουλή στείλε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα