Parot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα μπορεί να μ πει κάποιος αν γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη επιλογή στρώματος;; Με ελατήρια ή μόνο με memory foam...?? Γνωρίζει κάνεις αν η εταιρία le perdormire έχει καλά στρώματα ;
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Τα memory foam τα θεωρώ υπερτιμημένα και ακριβά. Αλλά αν σου αρέσουν και αντέχει η τσέπη σου no problem. Ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ. Πρέπει να δοκιμάσεις πολλά πριν αγοράσεις. Εγώ είχα καταλήξει σε elitestrom και candiastrom. Καλό είναι να έχει αρκετά στρώματα αφρώδους υλικού πάνω από το ελατήριο, ώστε να μην νιώθεις να σε χτυπάει. Αν πρόκειται για διπλό κρεβάτι κοιτάς καλύτερα να έχει ανεξάρτητα ελατήρια (και όχι διασυνδεδεμένα).
Parot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Για διπλό πρόκειται... απλά έχουν βγάλει καλή έκπτωση τα le perdormire και μου είπαν από το κατάστημα ότι πλέον τα ελατήρια είναι ξεπερασμένα... απλά δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτή την εταιρία... συνήθως ακούω για candia ότι είναι πολύ καλή
Conan2046 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Έχω δοκιμάσει (όχι αγοράσει) στρώματα memory foam όταν έψαχνα ένα καλό στρώμα και δεν με είχαν ενθουσιάσει, μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας. Είχα αγοράσει πάντως memory foam μαξιλάρια και δεν μου άρεσε η αίσθηση, τα χρησιμοποίησα λίγο και τα άλλαξα.
Parot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Και εγώ με το μαξιλάρι ενώ το χρυσοπληρωσα δε νομίζω να μ βολέψει 100%... ευχαριστώ θα παω να κοιτάξω κανα candia ή elite storm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα