vadergr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, @taraxia είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι δίνει Steam Key και για τα τρία? Μάλιστα... 1
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, @taraxia είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι δίνει Steam Key και για τα τρία? ναι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε μπαγάσες, το Crash Bandicoot 3: Warped, είναι το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι ever. Πήρα το remake day1 στο PS4 και day1 στο Switch. Μόνο το PC version μου είχε ξεφύγει. Είχε...... not anymore 😛 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από GeorgeMan
GerasimosL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, δεν ημουν γνωστης της σελιδας αλλα το κοιταζω σημερα και διαβαζω περιεργα σχολια απο αλλους χρηστες. το δοκιμασε καποιος απο εσας προσφατα και δεν ειχε προβληματα με εξτρα χρεωσεις μετα το τελος συνδρομης ή γενικοτερα? δειτε στο παρακατω λινκ. Παρακαλω οποιος πιο εμπειρος να με διαφωτισει , ευχαριστω. https://www.trustpilot.com/review/www.humblebundle.com
nek4d Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, GerasimosL είπε Καλησπέρα παιδιά, δεν ημουν γνωστης της σελιδας αλλα το κοιταζω σημερα και διαβαζω περιεργα σχολια απο αλλους χρηστες. το δοκιμασε καποιος απο εσας προσφατα και δεν ειχε προβληματα με εξτρα χρεωσεις μετα το τελος συνδρομης ή γενικοτερα? δειτε στο παρακατω λινκ. Παρακαλω οποιος πιο εμπειρος να με διαφωτισει , ευχαριστω. https://www.trustpilot.com/review/www.humblebundle.com Δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες. Γενικα, ειναι σουπερ αξιοπιστο. Ας μην ξεχναμε την φιλανθρωπικη του προσεγγιση. Απλα, λογω ογκου συναλλαγων, εχουν τυχει και μερικες στραβες, οχι ομως πως δεν τις διορθωνουν αν τους το πεις. Εξαιρεση καποιο προβλημα περισυ για καναδυο μηνες, με διακοπες συνδρομης, οπου δεν ειχε γινει η διακοπη και γκρινιαξαν ευλογα οσοι χρεωθηκαν μηνα. (Πεταμενα λεφτα δεν ηταν, αλλα πηραν με το ζορι το περιεχομενο του επομενου μηνα...) Καλο ειναι να τσεκαρεις ξανα αν διακοπηκε η συνδρομη, αν και το προβλημα υποτιθεται οτι λυθηκε εκτοτε. 1
LaMereda Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GerasimosL είπε Καλησπέρα παιδιά, δεν ημουν γνωστης της σελιδας αλλα το κοιταζω σημερα και διαβαζω περιεργα σχολια απο αλλους χρηστες. το δοκιμασε καποιος απο εσας προσφατα και δεν ειχε προβληματα με εξτρα χρεωσεις μετα το τελος συνδρομης ή γενικοτερα? δειτε στο παρακατω λινκ. Παρακαλω οποιος πιο εμπειρος να με διαφωτισει , ευχαριστω. https://www.trustpilot.com/review/www.humblebundle.com Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πληρώνεις με paypal και έπειτα απενεργοποιείς την μηνιαία συνδρομή από Settings>Manage your Automatic Payments (από τον λογαριασμό σου στο paypal). Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σε χρεώσουν ξανά. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από LaMereda 1 1
billsnake21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά πάντως χθες έκανα κανονικά unsubscribe χωρίς πρόβλημα 1
sevsp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, GerasimosL είπε Καλησπέρα παιδιά, δεν ημουν γνωστης της σελιδας αλλα το κοιταζω σημερα και διαβαζω περιεργα σχολια απο αλλους χρηστες. το δοκιμασε καποιος απο εσας προσφατα και δεν ειχε προβληματα με εξτρα χρεωσεις μετα το τελος συνδρομης ή γενικοτερα? δειτε στο παρακατω λινκ. Παρακαλω οποιος πιο εμπειρος να με διαφωτισει , ευχαριστω. https://www.trustpilot.com/review/www.humblebundle.com Είναι πασίγνωστο site και σούπερ αξιόπιστο όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Σκεφτείτε εγώ ένα μήνα απλά ξέχασα να ακυρώσω τη συνδρομή μου και όταν χρεώθηκα τον επόμενο μήνα για τα καινούρια παιχνίδια, τούς έστειλα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. 1
kkailas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σύντομα θα το αγοράσω. Βρήκα αυτό https://www.humblebundle.com/refer Αν κάποιος θέλει να επωφεληθεί ας μου στείλει σε PM το λινκ του. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από kkailas
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Στις 4/10/2019 στις 9:06 ΜΜ, non-serviam είπε Στα 12$ μέσω Humble Bundle Monthly τα παιχνίδια (+μερικά ακόμα που θα μπουν στις αρχές του επόμενου μήνα): Κάνεις συνδρομή και μετά την ακυρώνεις όπως προτείνεται. Άρα αυτά που γράφεις στην παρένθεση φαντάζομαι δεν ισχύουν και μένεις μόνο στο αρχικό πακέτο ?
fou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Η εκπτωση που δινει μαζι , εως 20%, σεποια παιχνιδια ακριβως ισχυει και πως οριζεται το "εως" ;
non-serviam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Κάνεις συνδρομή και μετά την ακυρώνεις όπως προτείνεται. Άρα αυτά που γράφεις στην παρένθεση φαντάζομαι δεν ισχύουν και μένεις μόνο στο αρχικό πακέτο ? Όλα τα παιχνίδια τα παίρνεις.
JimGer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 On 07/10/2019 at 21:35, GeorgeMan said: Ρε μπαγάσες, το Crash Bandicoot 3: Warped, είναι το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι ever. Πήρα το remake day1 στο PS4 και day1 στο Switch. Μόνο το PC version μου είχε ξεφύγει. Είχε...... not anymore 😛 Day 1 δεν το είχα πάρει αλλά το πήρα πριν το ps4... Πήρα τώρα και για pc... 1
MontzOlee Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα και ευχαριστώ τον TS που μοιράστηκε μαζί μας αυτή την SUPER προσφορά. Εχω κάνει 2-3 συναλλαγές στο παρελθόν απο το Humble ωστόσο θέλω να κάνω 1-2 ερωτήσεις και κάποιος γνώστης να απαντήσει προτού συνεχίσω. 1ον) Κάνουμε subscribe και μετά πάμε ρυθμίσεις να ακυρώσουμε την συνδρομή σωστά? Εαν κάνω την διαδικασία τώρα και ακυρώσω ''καπάκια'' με το που κατεβάσω τα games, υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τα επικείμενα παιχνίδια που αναφέρει το site και οι συμΦΟΡΟΥΜήτες πιο πάνω? Επίσης έχει κανείς ιδέα τι τίτλους μπορεί να αφορά? 2ον) Ολοι λέτε για συναλλαγή μέσω paypal αλλά εγώ δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ. Υπαρχει λόγος που την κάνετε με αυτόν το τρόπο ? Ειναι πιο εύκολη η ακύρωση ή υπάρχει περισσότερη ασφάλεια ? και αν ναι γιατί? ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 6 minutes ago, MontzOlee said: 2ον) Ολοι λέτε για συναλλαγή μέσω paypal αλλά εγώ δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ. Υπαρχει λόγος που την κάνετε με αυτόν το τρόπο ? Ειναι πιο εύκολη η ακύρωση ή υπάρχει περισσότερη ασφάλεια ? και αν ναι γιατί? ευχαριστω Απλά μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τις recurring πληρωμές, δηλαδή αυτές με αυτόματη ανανέωση για να μην πρέπει να θυμάσαι πότε λήγει η κάθε μία. Τις ακυρώνεις από το σχετικό μενού που τις έχεις όλες μαζί συγκεντρωμένες. Αυτό δεν το "ξέρει" το κάθε site αλλά όταν έρθει η εκάστοτε ημερομηνία αυτόματης ανανέωσης απλά δεν μπορεί να σου ρουφήξει λεφτά ακόμα και αν ξεχαστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα