Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kakofonixx είπε

έκανα και εγώ το βήμα και το αγόρασα (από steam) και έχει ξεκινήσει ολονυχτία download 😄

πρέπει να φτιάξω και account στην R* ή παίζει και χωρίς? θα το αντέξει η κακομοίρα η RX570 ή θα τα σκάσω και για gpu upgrade?

θες ακαου στην r* . Εδώ παίζει με χειρότερες vga,εκεί θα κολλήσει;

Αναφορά σε κείμενο

Disclaimer

Installation, activation, and online play require Rockstar Games Launcher & log-in to Rockstar Games Social Club (varies 13+); internet required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Launcher, DirectX, Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributables (x64), Chromium Embedded Framework, Rockstar Games Social Club Framework and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, license enforcement, support, system, and other purposes.

όσο για λεφτά στο online..δε παίζει κάτι.. Η ίδια φάση με το gta online, γνωστά είναι αυτά.

Everything you should know about Gold Bars in Red Dead Online

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

θες ακαου στην r* . Εδώ παίζει με χειρότερες vga,εκεί θα κολλήσει;

όσο για λεφτά στο online..δε παίζει κάτι.. Η ίδια φάση με το gta online, γνωστά είναι αυτά.

Everything you should know about Gold Bars in Red Dead Online

Παιζει με χειρότερες gpu, το θεμα ειναι με ποσα fps θα παιζει... και ποσα framedrops...

Οσο για το online στο link που λεει 4.99 τα 25 gb δεν ισχύει αφου μολης πας αγορα σε αρμεγουν 10ρικο στο νερο. Τοσα τους "λειπουν" λογικα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Και ο fence δεν αγοράζει τα GB για κανέναν λόγο! 
Θα ήταν καλή αναλογία 500$ για 1GB αλλά έτσι όπως το βλέπω τα npc παίρνουν 1GB για 20$ (όπου μπορείς να δώσεις GB αντί $$$)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Και ο fence δεν αγοράζει τα GB για κανέναν λόγο! 
Θα ήταν καλή αναλογία 500$ για 1GB αλλά έτσι όπως το βλέπω τα npc παίρνουν 1GB για 20$ (όπου μπορείς να δώσεις GB αντί $$$)

βρε κλέφτες θα γίνουν οι εταιρίες;; 

Πάντως στο SP, έβαλα trainer (wemod), μου έδωσα φράγκα και έκανα το όνειρο που είχα απόταν έπαιζα στο ps4 πραγματικότητα..Αγόρασα ότι καπέλο και τιράντα υπήρχε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα varnish skin στα οπλα στο story ξερει κανεις πως ξεκλειδωνεις? θελω ενα skin που εχω ξεκλειδωσει στο schofield στο online αλλα η επιλογη "varnish" ειναι κλειδωμένη δε μπορω να την επιλεξω, δε καταλαβαινω γιατι δε με αφήνει στο story, τι κανω λαθος? Εχω ψάξει και σε οδηγους ακομα δεν εχω βρει λύση.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

βρε κλέφτες θα γίνουν οι εταιρίες;; 

Πάντως στο SP, έβαλα trainer (wemod), μου έδωσα φράγκα και έκανα το όνειρο που είχα απόταν έπαιζα στο ps4 πραγματικότητα..Αγόρασα ότι καπέλο και τιράντα υπήρχε :P

Να κανω μια ερωτηση φιλε μου ? στο online παιζει το wemod και αν ναι τρως ban αν σε τσιμπησουν ? 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Να κανω μια ερωτηση φιλε μου ? στο online παιζει το wemod και αν ναι τρως ban αν σε τσιμπησουν ? 

όχι καλέ! Μόνο για single player είναι!
Μη το δοκιμάσεις online θα φας το ban..Το αναφέρει και στο πρόγραμμα μέσα.
Μη βάζετε trainers/hax σε online.. Άλλο να κοροϊδεύουμε τα npc άλλο παίχτες σαν εσενα και μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ρε συ βλεπω κοσμος να θεριζει διπλα μου και λεω παει χακερας ειναι και λεω τοσο ευκολα μπαινει το χακ

Ευχαριστω πολυ παντως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spilios6 είπε

Μα ρε συ βλεπω κοσμος να θεριζει διπλα μου και λεω παει χακερας ειναι και λεω τοσο ευκολα μπαινει το χακ

Ευχαριστω πολυ παντως

Ε δε θα χει για πολύ καιρό account αυτός.. οπότε, παίξε συ legit online..και στο sp κάνε ότι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήγα να παραδώσω με έναν φίλο το μεγάλο wagon, 2 άτομα στο long distance, κάπου στο 80% της διαδρομής μας κάνανε ντου 2 τυπάδες τους οποίους όσο και να τους βάραγα δεν πέφτανε!
και έχω gear και skills, με τα πολλά το χάσαμε το wagon, πάνε οι ώρες που μάζευα animal parts κτλ και ένα 15λέπτο που το τρέχαμε.

Δεν ξέρω αν παίζουν cheats, ο λόγος που δεν έπαιζα τόσα χρόνια online παιχνίδια σε pc ήταν ότι ξεκάθαρα για μένα pc=cheat, είτε κάποιο hardware περίεργο με macro σε mmo είτε κάποιο bot είτε δεν ξέρω και γω τι.
Δεν με βλέπω να παίζω άλλο γιατί ξενέρωσα.
Αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι instanced τέλος.
Κάνουν camp στο τέλος του long distance και παίρνουν έτοιμα τα πράγματα. Τέσπα, μέσα στο παιχνίδι είναι, κακώς μεν, αλλά είναι. Το ίδιο και με το moonshine 3 μέρη είναι που πας να το δώσεις, καμπάρουν εκεί και με δυναμίτη σπάνε το  wagon και τέλος! Στο trader δεν ξέρω αν πήραν λεφτά που μας πήραν το wagon, στο moonshine ξέρω μόνο ότι το σπάνε, δεν νομίζω ότι κερδίζουν κάτι άλλο. 
Το άλλο το παιδί το έκανε ήδη uninstall το παιχνίδι, εγώ ακόμα δεν είμαι σε τέτοια χάλια αλλά ξενέρωσα άσχημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Help χρειάζομαι τα φωτα σας, εχω βγαλει ολα τα daily challenges στο online και εμεινε ενα τελευταιο που λεει να ολοκληρωσω 3 free roam missions αλλα τις εχω κανει όλες τις αρχικες mission του story στο online, που θα βρω στο χαρτη τετοιες αποστολες τωρα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πφφ τζαμπα ο κοπος μου εβγαλα κανονικη missions και δε τη μετρησε ελεος δλδ stranger missions ζητάει, και που θα βρω εγω τωρα stranges να μυρισω τα νυχια μου?

Edit: fixed, το βρηκα, τα δειχνει τελικα στον χαρτη.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...