Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kti23 είπε

Καλά τα περισσότερα topics για σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν γίνει technical support.  1 στους 10 θα γράψει κάτι που αφορά το παιχνίδι καθαυτό.

Προφανως και δεν ισχυει ουτε για αστειο αυτο που λες.

Μονο σε συγκεκριμενους ΑΑΑ τιτλους ειναι που γινεται αυτο το πανηγυρι ακομα και αν δεν εχουν σοβαρα τεχνικα θεματα.

Για δες σε μικροτερους/λιγοτερο γνωστους τιτλους τι γραφεται. Αλλα σε αυτους τους τιτλους ειναι ουτως ή αλλως και μικρη η συμμετοχη.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο τα γραφικά καταπληκτικά παίζω με τα settings που είναι το ποστ πριν από καμία 10αρια σελίδες και είναι απίστευτα smooth και το οπτικό αποτέλεσμα είναι μαγεία. 

Είναι τέρμα αληθινό ότι και να κάνεις ακόμα και το πώς περπατάς η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι απίστευτακαλά φτιαγμένη. Επίσης ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι που παίζει το gsync τόσο καλά έχω φτάσει και 48 fps και νομίζω ότι δεν έχω πέσει κάτω από τα 60.

Το στορυ του πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον Όχι σε επίπεδα witcher αλλά από τα λίγα παιχνίδια που το πλησιάζουν.

Και από θέμα perfomance  να μην το ματιάσω μετά από 27 ώρες δεν μου έχει κρασάρει ούτε μια φορά.

Τέλος για το online έπαιξα κάνα 3ωρο χτες δεν κατάλαβα καν τι γίνεται :P

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδωσω αυτο το skin και στο story? Tα varnish skins ειναι κλειδωμενα στο story.

Spoiler

vsVTF7T.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Σοβαρό ποστ:

για να μην είμαστε φτωχοί καουμπόηδες

Gold Bar Locations and Where to Sell Them

Red Dead Redemption 2 guide: finding Gold Bars

Στο story ολα καλα με τα gold bars που και χωρις δλδ τη παλευεις εχει πραμα να κανεις μπολικο, το ''μανικι'' ειναι στο online. Βρες μου ενα location με 15 gold bars που χρειαζομαι ακομα για να αγορασω το moonshine role και θα σου κανω αγαλμα 🤣

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Στο story ολα καλα με τα gold bars που και χωρις δλδ τη παλευεις εχει πραμα να κανεις μπολικο, το ''μανικι'' ειναι στο online. Βρες μου ενα location με 15 gold bars που χρειαζομαι ακομα για να αγορασω το moonshine role και θα σου κανω αγαλμα 🤣

Σου βρηκα ! 

Η Rockstar Games είναι εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης απο το 1998. Βικιπαίδεια

Νεα Υορκη φιλε μου ειναι , αμα πλερωσεις στα στελνουν ΑΜΕΣΑ !!!
Επεξ/σία από spilios6
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Σου βρηκα ! 

Η Rockstar Games είναι εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης απο το 1998. Βικιπαίδεια

Νεα Υορκη φιλε μου ειναι , αμα πλερωσεις στα στελνουν ΑΜΕΣΑ !!!

Φυσικα και θα τους πληρωσω αλλα σε ειδος... Νομιζω οτι δε θα μπορουσα να το πω πιο κοσμια xD

Δημοσ.

Ασε ... τωρα τους εχεις πληρωσει ηδη !

Νομιζω ακομα γλεντανε που βγαλανε εκδοση για pc Και τρεξαμε ολοι να το παρουμε !

Να τονιζω οτι πολλοι τρεξανε και αλλαξανε και gpu για να παιξουν, οντως μαμανε τα γραφικα αλλα ειναι Lotto αν θα παιξουν ομως !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Ασε ... τωρα τους εχεις πληρωσει ηδη !

Νομιζω ακομα γλεντανε που βγαλανε εκδοση για pc Και τρεξαμε ολοι να το παρουμε !

Να τονιζω οτι πολλοι τρεξανε και αλλαξανε και gpu για να παιξουν, οντως μαμανε τα γραφικα αλλα ειναι Lotto αν θα παιξουν ομως !!!

Ναι αλλα μολης το τερματησω εχει φύγει για πούλημα και με παραπανω τιμη λογω οτι θα 'χω προχωρήσει και το online.

Σιγουρα θα βρω αγοραστή ειδικα αυτους που δεν εχουν προχωρησει τοσο το online ή και κοψοχρονια μου αρκει που θα το δωσω.

Τελευταια μου αγορα απο rockstar ξεκάθαρα και ας το βγαλουν και super optimised το gta vi.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι αλλα μολης το τερματησω εχει φύγει για πούλημα και με παραπανω τιμη λογω οτι θα 'χω προχωρήσει και το online.

Σιγουρα θα βρω αγοραστή ειδικα αυτους που δεν εχουν προχωρησει τοσο το online ή και κοψοχρονια μου αρκει που θα το δωσω.

Τελευταια μου αγορα απο rockstar ξεκάθαρα και ας το βγαλουν και super optimised το gta vi.

νταξ το παιζεις απο την αρχη, λες οτι οταν το βαρεθεις θα βγαλεις και λεφτα, φανταζομαι ηθελες να σου στειλουν και καμια χορευτρια στο χωρο σου, για να σαι ευχαριστημενος.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τι εννοεις να τερματισεις το story ? 

εγω το εχω τερματισει και τωρα ξεκινησα το online Και το ειχα βαλει για πουλημα στην αρχη γιατι ημουν ξενερωμενος αλλα πανωβ κατω καταλαβα τι παιζει και συνεχιζω οσο αντεξω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Τι εννοεις να τερματισεις το story ? 

εγω το εχω τερματισει και τωρα ξεκινησα το online Και το ειχα βαλει για πουλημα στην αρχη γιατι ημουν ξενερωμενος αλλα πανωβ κατω καταλαβα τι παιζει και συνεχιζω οσο αντεξω

Ναι το story ενοω, συγχρονως παιζω και online οσο παει... εγω αυτο το χαλι δε θα το συνεχισω.

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση για μενα πολυ σοβαρη

Οταν ερχονται και σε σκοτωνουν τι γινεται ? σου περνουν λεφτα? χρυσο? χανεις κατι ? δεν μπορω να τους κανω report πως γινεται να σταματησει αυτη η αηδια ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Με ολο το θαρρος αν το παιχνίδι ειναι σαβουρα και δε μπορεις ουτε καν να το ανοιξεις γιατι σου κρασάρει και ειναι πολλοί αυτοι πιστεψε με που δεν το εχουν δει καν να παιζει γιατι απλα δεν τους ανοιγει καν, πως ειναι δυνατόν να μιλησεις για αυτο, μη τρελαθουμε κιολας.

σαφως και για αυτο προτεινα μια αλλη λυση για να μην χανεται η ουσια του νηματος

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Προφανως και δεν ισχυει ουτε για αστειο αυτο που λες.

Μονο σε συγκεκριμενους ΑΑΑ τιτλους ειναι που γινεται αυτο το πανηγυρι ακομα και αν δεν εχουν σοβαρα τεχνικα θεματα.

Για δες σε μικροτερους/λιγοτερο γνωστους τιτλους τι γραφεται. Αλλα σε αυτους τους τιτλους ειναι ουτως ή αλλως και μικρη η συμμετοχη.

το παρων thread ειναι η αποδειξη

σωστη διορθωση δεν ειναι σε ολα 

• Like 1
Δημοσ.

έκανα και εγώ το βήμα και το αγόρασα (από steam) και έχει ξεκινήσει ολονυχτία download 😄

πρέπει να φτιάξω και account στην R* ή παίζει και χωρίς? θα το αντέξει η κακομοίρα η RX570 ή θα τα σκάσω και για gpu upgrade?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...