Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, comfuzio είπε

ναι γιατί πρέπει να κάνεις κάτι στο gta v και μετά το έχεις και εδώ, εγώ το έκανα πριν από 10 λεπτά και το πήρα

Πφφ οποτε ακυρο γιατι δεν το εχω το στο ιδιο account το gtav... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Πφφ οποτε ακυρο γιατι δεν το εχω το στο ιδιο account το gtav... 

Σε αυτό δεν ξέρω τι να σου πω, εγώ τα έχω σε ένα account απλά το gta v είναι μέσω Steam αλλά Linked στο ίδιο rockstar account, ακολούθησα τις οδηγίες του βίντεο που έβαλα πιο πριν και αν και με παίδεψε το 5 μέρος αρκετά, έκανα και τα 50 kills σε npc στο gta v και μετά μπήκα στο RDR2 και πήγα σε αυτό το σπίτι του τρόμου και πήρα το όπλο από το σεντούκι μια χαρά! 
Και είναι και full upgraded! 
Κρίμα που δεν μπορώ να το κάνω dual pistol :(
Αααα έχω μια μικρή αποστολή για 50 trade δεν έχω ακόμα το μεγάλο wagon για να κάνω αυτό με τα 625, θέλει κανείς να κάνουμε posse για να πάρουμε κανένα ψηλό; 
Add me Comfuzio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω οπως το κοβω επειδη βαριεμαι ολες αυτες τις μανουβρες θα πουλησω αυτο το account και θα αγορασω κανενα αλλο που ειναι προς πωληση με τα παντα ξεκλειδωμενα καμια 1000αρα μπαρες και full upgrated-level κτλπ οπως εκανα στο gtav γιατι βαριεμαι μονο στην ιδεα να κατσω να παιδευομαι για να ξεκλειδωσω το καθε τι. Στο στορυ το κανω πολυ ευχαριστως αλλα στο online με τιποτα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Sprou είπε

Το λες σοβαρά τώρα αυτό;

Γιατί σε λίγες μέρες έχουμε 2020

Δηλαδή αν σε λίγες μέρες είχαμε 1990 ή 2040 θα άλλαζε κάτι ?

Αν  κράταγα στατιστικά το πόσους έχω σκοτώσει εικονικά σε παιχνίδια θα είχα αφανίσει σίγουρα όλο τον πληθυσμό της γης . Αλλά να κάνω "loot" σκοτώνοντας φαινομενικά αθώους περαστικούς δεν θα μου έδινε ικανοποίηση αλλά αντιθέτως αποτροπιασμό.

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kourt71724 είπε

Το game είναι 18+ αν ένας μικρός/μικρή καταφέρει να έχει πρόσβαση σε ένα τέτοιο game χωρίς την συγκατάθεση του γονέα είναι το λιγότερο που πρέπει να τον απασχολεί. 

Το αυτό είναι rated M (mature) 17+ ESRB. Αν το παίζουν 12χρονά φταίει ο μπαμπάς του ή ο υπάλληλος που τους τα πούλησε χωρίς την έγκριση του κηδεμόνα τους.

Tbh όλα αυτά είναι μ@λ@κίες πάντως, αν ένα άτομο είναι βλαμμένο θα είναι και στα 40 του. Έχω κάνει πιο ώριμες συζητήσεις πολλές φορές με 12χρονά.😂

• Like 1
Δημοσ.

Εγω διαβαζω στο κουτι κοκκινο 18 + . Και το online μπορει να γινει πολυ πιο βιαιο . Οποτε τυπικα δεν ειναι δωρο για μικρα - τωρα θα μου πεις πας στα seven και τα ακούς να σκουζουν και να χτυπιουνται στα παταρια και εκει θα επρεπε να υπαρχει ελεγχος .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω διαβαζω στο κουτι κοκκινο 18 + . Και το online μπορει να γινει πολυ πιο βιαιο . Οποτε τυπικα δεν ειναι δωρο για μικρα - τωρα θα μου πεις πας στα seven και τα ακούς να σκουζουν και να χτυπιουνται στα παταρια και εκει θα επρεπε να υπαρχει ελεγχος .

Don't worry δεν θα είναι για πολύ ακόμα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δηλαδή αν σε λίγες μέρες είχαμε 1990 ή 2040 θα άλλαζε κάτι ?

Αν  κράταγα στατιστικά το πόσους έχω σκοτώσει εικονικά σε παιχνίδια θα είχα αφανίσει σίγουρα όλο τον πληθυσμό της γης . Αλλά να κάνω "loot" σκοτώνοντας φαινομενικά αθώους περαστικούς δεν θα μου έδινε ικανοποίηση αλλά αντιθέτως αποτροπιασμό.

Το 2020 το ανέφερα σχετικά οτι έχουν γινει χιλιάδες συζητήσεις περι του θέματος και το θεωρώ λιγο ατοπο το σχολιο σου λογω οτι επισης υπαρχουν τοσα Παιχνίδια εκει εξω με βια κτλ κτλ.

Τωρα για τα υπολοιπα σου απαντησαν,περι 18+ και γονεις.

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έως τώρα δεν είχα κανένα θέμα με το παιχνίδι και ξαφνικά μετά το τελευταίο update ανοίγει κανονικά ακούω τους ήχους τα πάντα αλλά έχω μόνιμα μαύρη οθόνη!!!αν πατήσω το κουμπί των windows δείχνει κανονικά,μπαίνω full screen πάλι μαύρο...πφφφφ

Μετά από πολύ βρισιμο στη Rockstar και φουλ ψάξιμο δούλεψε...

Επεξ/σία από JasonAn
Δημοσ.

1 μήνα δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και πριν λίγο μου βγάζει αυτό

Τι φταίει ξαφνικά;

RDR2.jpg

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Inler είπε

Τι φταίει ξαφνικά;

Τελειωσε το one month free που είχες. Πρέπει να πληρώσεις. :P

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Inler είπε

Τι φταίει ξαφνικά;

RDR2.jpg

Λογικα σου εβγαλε και ενα error κωδικο

Πας στο φακελο του game και σβηνεις ολα τα vga files και ξαναανοιγεις και εισαι κομπλε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκινανε η ονομασια απο vga και τα σβηνεις ολα 3 αρχεια πρεπει να εχει νομιζω τουλαχιστον σε μενα τοσα εχει και καθε μερα τα σβηνω, δυστυχως δεν το εχω μπροστα μου

ERR_GFX_STATE πρεπει να σου εβγαλε

και πας εδω

Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings και σβηνεις τα vga αλλα κρατα τα καπου αν γινει πατατα να τα ξαναβαλεις 

αυτο το κανεις για το συγκεκριμενο σφαλμα που σου εβαλα παραπανω 

αστα στην επιφανεια εργασειας για καβατζα

αλλα σιγουρα αυτο ειναι

απλα να ξερεις αυριο θα στα ξαναεμφανισει και παλι θα πρεπει να τα σβησεις

Επεξ/σία από spilios6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...