Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι με κοιταει περιεργα ο διπλανος καθε φορα που παω στο bar, εχω κατι παραξενο πανω μου?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Παιδιά πάντως εγώ δεν άντεξα άλλο να ασχολούμαι και μπήκε ήδη για πώληση !

Δεν έχω χρόνο ηθελα ενα game και το συγκεκριμενο το περιμενα πως και πως και λεω ωραια θα χαζοπαιζω και θα βγαινω αλλα αν ειναι να παρακαλαμε για τα benefits και καλα και να ασχολουμαι με τα γραφικα και να σβηνω καθε 2 μερες τα vga αρχεια γιατι τρωω κρας και και και ας το παρει καποιος αλλος να το ευχαριστηθει , σαν στορυ μια χαρα ειναι το αλλο θελει υπομονη και εγω δεν διαθετω

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα εχουν ριξει παρα πολυ τα textures, ειναι ολα πολυ θολα, ακομη και με sharpen και με ολα ultra μερικες φορες δυσκολευεσαι να δεις, δε ξερω σε μεγαλυτερες αναλυσεις πως ειναι αλλα αισθανομαι λες και παιζω 480p. Ελπιζω σε καινουριο update να το φτιαξουν.

Δημοσ.

Μπορει καποιος που ξέρει να μου απαντήσει σε κατι γιατι εχω ψάξει 1 εκατομμυριο link και ακομα δεν εχω βρει ξεκαθαρη απαντηση. 

Ειμαι 100 level και αγοραζω το outlaw pass 2 με τα 40 gold bars που ζηταει, ως γνωστόν μεσα απ αυτο το pass παιρνεις τα 40 gold bars παλι πισω.

Η ερώτηση ειναι θα παρω πισω τα 40 gold bars κατευθειαν με το που το αγορασω ή ξεκιναει καινουριο progression και πρεπει να παω παλι απ' το level 1 στο 100 για να τα παρω πισω?

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου εδινε καποιος μια απαντηση σε αυτο. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
  Στις 16/12/2019 στις 8:07 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

Γιατι με κοιταει περιεργα ο διπλανος καθε φορα που παω στο bar, εχω κατι παραξενο πανω μου?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χαχαχα ίσως το γεγονός ότι έσκασες στο μπαρ άνευ "όπλου" του φαίνεται απίστευτο! 

😭😭😅🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/12/2019 στις 4:49 ΠΜ, seithan είπε

Χαχαχα ίσως το γεγονός ότι έσκασες στο μπαρ άνευ "όπλου" του φαίνεται απίστευτο! 

😭😭😅🤣

Δε φταιω εγω, συνάντησα ενα cougar στο δρομο και καταλαβαίνεις την εξελιξη... 😅

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
  Στις 17/12/2019 στις 1:24 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Μπορει καποιος που ξέρει να μου απαντήσει σε κατι γιατι εχω ψάξει 1 εκατομμυριο link και ακομα δεν εχω βρει ξεκαθαρη απαντηση. 

Ειμαι 100 level και αγοραζω το outlaw pass 2 με τα 40 gold bars που ζηταει, ως γνωστόν μεσα απ αυτο το pass παιρνεις τα 40 gold bars παλι πισω.

Η ερώτηση ειναι θα παρω πισω τα 40 gold bars κατευθειαν με το που το αγορασω ή ξεκιναει καινουριο progression και πρεπει να παω παλι απ' το level 1 στο 100 για να τα παρω πισω?

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου εδινε καποιος μια απαντηση σε αυτο. Ευχαριστώ.

Επέκταση  

Εσυ δεν θα το σταματαγες γιατι ειναι μαπα και νταβατζιλικι? :P Πλακα σου κανω κι επειδη το game ειναι επος κι ας πρεπει να καταναλωσεις ωρες, θα σου απαντησω. Θα κανεις ολο το progression και θα παρεις πισω και $ και τα gold bars που ξοδεψες. Εχουν βαλει πολλα πραγματα μεσα στο παιχνιδι και πλεον δεν φτανουν οι ωρες. Τσεκαρε στα μενου σου εκει θα βλεπεις progression, benefits εκει θα κανεις claim τα rewards σου χειροκινητα. Στο 1ο pass στα εδινε αυτοματα. Tωρα κανεις claim. Το παν ειναι να εχεις υπομονη και να σ'αρεσει το game. Μετα απο 460 ωρες που εχω στο online μονο ακομα χαζευω τον κοσμο και μερικες φορες τρεχω με αλογο και ξεχναω για που ξεκινησα. Πρεπει να σ'αρεσει αλλιως κλαην. Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 540 gold bars και 62.000$ με το μισο καταλογο αγορασμενο ηδη. Γενικα δινουν φραγκα αρκει να παιζεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/12/2019 στις 10:26 ΠΜ, babality είπε

Εσυ δεν θα το σταματαγες γιατι ειναι μαπα και νταβατζιλικι? :P Πλακα σου κανω κι επειδη το game ειναι επος κι ας πρεπει να καταναλωσεις ωρες, θα σου απαντησω. Θα κανεις ολο το progression και θα παρεις πισω και $ και τα gold bars που ξοδεψες. Εχουν βαλει πολλα πραγματα μεσα στο παιχνιδι και πλεον δεν φτανουν οι ωρες. Τσεκαρε στα μενου σου εκει θα βλεπεις progression, benefits εκει θα κανεις claim τα rewards σου χειροκινητα. Στο 1ο pass στα εδινε αυτοματα. Tωρα κανεις claim. Το παν ειναι να εχεις υπομονη και να σ'αρεσει το game. Μετα απο 460 ωρες που εχω στο online μονο ακομα χαζευω τον κοσμο και μερικες φορες τρεχω με αλογο και ξεχναω για που ξεκινησα. Πρεπει να σ'αρεσει αλλιως κλαην. Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 540 gold bars και 62.000$ με το μισο καταλογο αγορασμενο ηδη. Γενικα δινουν φραγκα αρκει να παιζεις. 

Επέκταση  

Απ τη μια μου τη δινει που πρεπει να πληρωσεις τα παντα απο την αλλη εκει που το παραταω σκεφτομαι να μη παραδωσω τα οπλα ετσι και να το παλεψω, απλως δεν ειμαι φαν του farming δυστηχως. Και στο story να σκεφτεις αν και δεν εβαλα ποτε λεφτα, εβαλα mod που κανει spawn animals για να ξεκλειδωσω upgrades για το satchel επειδη δε τη παλευα να καθομαι να κυνηγάω να παρω perfect skin απ το καθε ζωο ξεχωριστα κτλπ κτλπ, αντε και ολα τα οπλα για να μη ψαχνω κορυφες και βουνα για να παρω ενα gun που μπορει να μου αρεσε... boring.

Και μιας και βλεπω πως εχεις μια εμπειρια, δωσε μια συμβουλη, εχω 35 gold bars τωρα, ποιο role προτείνεις να αγορασω πρωτα και ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος να κανω farming gold? 

Επισης αν δεν αγορασω το outlaw pass 2 θα χασω κατι σημαντικο ή οχι?

Στις 17/12/2019 στις 10:28 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Cougar για τον Arthur ; Πόσο ήταν, 70 ;

Και βαλε!

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
  Στις 17/12/2019 στις 10:39 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Απ τη μια μου τη δινει που πρεπει να πληρωσεις τα παντα απο την αλλη εκει που το παραταω σκεφτομαι να μη παραδωσω τα οπλα ετσι και να το παλεψω, απλως δεν ειμαι φαν του farming δυστηχως. Και στο story να σκεφτεις αν και δεν εβαλα ποτε λεφτα, εβαλα mod που κανει spawn animals για να ξεκλειδωσω upgrades για το satchel επειδη δε τη παλευα να καθομαι να κυνηγάω να παρω perfect skin απ το καθε ζωο ξεχωριστα κτλπ κτλπ, αντε και ολα τα οπλα για να μη ψαχνω κορυφες και βουνα για να παρω ενα gun που μπορει να μου αρεσε... boring.

Και μιας και βλεπω πως εχεις μια εμπειρια, δωσε μια συμβουλη, εχω 35 gold bars τωρα, ποιο role προτείνεις να αγορασω πρωτα και ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος να κανω farming gold? 

Επισης αν δεν αγορασω το outlaw pass 2 θα χασω κατι σημαντικο ή οχι?

Και βαλε!

Επέκταση  

To παιχνιδι να ξερεις εχει farming. 

Ξεκινα με collector role φερνει λιγο πιο αμεσα λεφτα. Collector και trader δινουν $ ενω bounty hunter δινει και $ και goldbars αλλα λιγοτερα επειδη ειναι balanced. Να κανεις challenges τουλαχιστον 1 τη μερα αλλα καθε μερα γιατι σε κανα μηνα θα φτασεις να παιρνεις μισο bar απο το καθε challenge δηλαδη 7-8 αν τα κανεις ολα. Αν δεις παικτη και σου κανει invite πατα accept γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα θελει βοηθεια να κανει delivery ενα trader batch και φοβαται μη του την πεσουν αλλοι στο δρομο και του το παρουν. Κανεις μια βολτιτσα 4-5 λεπτα και τσιμπας 300$. Οχι κι ασχημα. Το παιχνιδι εχει καποια glitches τωρα και δεν εμφανιζει ζωα στο χαρτη και φωναζει ολο το νετ. Οποτε ασε το trader στην ακρη και κανει κανα collector. Mε collector θα πρεπει να κανεις υπομονη γιαρχη μεχρι να παρεις μερικα ranks και να αγορασεις το metal detector. Μολις το αγορασεις απλα καντο equip και κανε βολτες το χαρτη. Ολο θα χτυπαει και ολο θα μαζευεις collectibles. Αλλα γενικα εσυ που δε σ'αρεσει να ταξιδευεις και να ψαχνεις (εβαλες μοντ για οπλα επειδη δεν πηγες στο βουνο πχ) δεν ξερω αν σου ταιριαζει ολη αυτη η φαση. Καλυτερα διαλεξε ενα role που σε ψηνει και ξεχνα λεφτα, progress κλπ για τωρα. Αν σε κρατησει σε κρατησε.

• Like 3
Δημοσ.

Πως άφησαν αυτο το παιχνίδι να κυκλοφορήσει , δεν υπάρχει κάποιο όριο στο τι πρέπει να δείχνει ενα παιχνίδι και τι όχι ? Πολύ αρρωστημένο και αναρωτιέμαι σε ποιους αρέσει κάτι τέτοιο.

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...