Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2019 στις 8:39 ΠΜ, InfinitySurfer είπε

lol... Μα δεν  σε εμποδίζει κανείς να είσαι Outlaw. Αφού θέλεις να είσαι χύμα outlaw, δεν θα πρέπει να σε χαλάει το reputation σου.
Mπορείς να φέρεις το χαμό.... και φυσικά θα υπάρχουν και οι ανάλογες αντιδράσεις...
Δεν το βλέπω περίεργο αυτό. Ισα ισα..το ανάποδο θα ήταν το περίεργο.

Στις 8/10/2019 στις 8:49 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Dude δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο άμα είσαι bandit, κανένας δεν σε σταματάει να go nuts. Επίσης για ποίες αποστολές μιλάς? Που σε lock σε άμαξα, κτλ η που άμα φύγεις μακριά από τη περιοχή του main mission κάνει fail?! Αυτό λες? Τα περισσότερα open-world έτσι είναι. Όσο για το scripted που λες είναι σπάνιο σε open-world game να είναι τόσο καλο.

Κανένας δεν πρόκειται να σε φάει γιατί δεν γουστάρεις το game, θα πέσουμε να φάμε αυτόν που θα πει "πως παίζεται αυτή τι μούφα απορώ". He shall suffer for his ignorance. :P

εδω είχα γράψει κείμενο σε εσας,αλλά με το double post  εξαφανίστηκε!

είπα ότι δεν έγραψα ότι δε το γούσταρα,το παιχνίδι μου αρέσει πολύ!
Ο μετρητής δεν μου αρέσει! Οπότε είμαι νομοταγής outlaw- λολ!

🤣

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Για να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα

πιο τούμπανη εισαγωγή δεν θα μπορούσε να χει!
νόμιζα ότι ήταν η εισαγωγή!
(σιγά το 4k της κονσόλας)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά λογικό είναι το μέγεθος του να ξεπεράσει τα 100gb. Όταν το είχα πάρει στο PS4 είχε δύο δισκάκια και το installation ήταν 90 GB και όλα αυτά πριν βγει το online και τα διαφορα updates.

Το αγορασα day one και επαιξα το παιχνίδι περίπου τρεις ώρες και μου άρεσε τόσο πολύ που το πούλησα αμέσως με τη σκέψη ότι κάποτε θα βγει για υπολογιστή και θα το χαρώ στα καλυτερα του. Και να που ήρθε η στιγμή. 

Αυτό το παιχνίδι αξίζει τουλάχιστον να το δεις 2Κ και με σταθερά 60 frames per second. Μακάρι να παίζει και σε 4Κ βουτυρο... ίδωμεν!!

Δημοσ.

Αυτές να υποθέσω θα είναι για 1080p σωστά; Αν ισχύουν παραείναι καλές οι recommended και θα αξίζουν ένα μπράβο οι devs. Ίδωμεν... 

Δημοσ.

Θα πεσει τρελο λιωσιμο απο Νοεμβρη μεχρι και το επομενο καλοκαιρι...μονο RDR2 και Cyberpunk φτανουν...βαλε και τα αλλα games που βγαινουν...οκ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφικαρες εχει στα screenshot 😍 Ακομη και σε 1080p πανεμορφο θα ειναι αν εχει γινει καλη δουλεια στο τεχνικο τομεα, η αναλυση δεν ειναι το παν, και αν τρεχει και καλα νομιζω οτι αξιζε η οποια αναμονη. Αντε μπας και μας λυτρωσει η rockstar και δουμε κανα αξιολογο game γιατι πηξαμε στα pubg και στα fortnite🤮

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Ενταξει έχει πολύ καλά γραφικά αλλά όχι και απίθανα ούτε επαναστατικά, καλά γραφικά έχουμε δει σε πολλά games. Δηλαδη αυτο έλειπε, με προυπολογισμο δε ξέρω γω ποσα, ισως και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, και ποσα ατομα πισω απο τον σχεδιασμο των γραφικών να μην έχει και πολύ όμορφα γραφικά.

Σχετικά με την γραμμικότητα των αποστολών, δηλαδη το αυστηρά στενό μονοπάτι που καλείσαι να ακολουθήσεις, κάτι που διάβασα σε αρκετά φορουμς, δεν μου ακουγεται και πολύ καλό για open world παιχνιδι, βέβαια δεν έπαιξα το παιχνίδι οπότε θα το δω και στην πράξη.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Ενταξει έχει πολύ καλά γραφικά αλλά όχι και απίθανα ούτε επαναστατικά, καλά γραφικά έχουμε δει σε πολλά games. Δηλαδη αυτο έλειπε, με προυπολογισμο δε ξέρω γω ποσα, ισως και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, και ποσα ατομα πισω απο τον σχεδιασμο των γραφικών να μην έχει και πολύ όμορφα γραφικά.

Σχετικά με την γραμμικότητα των αποστολών, δηλαδη το αυστηρά στενό μονοπάτι που καλείσαι να ακολουθήσεις, κάτι που διάβασα σε αρκετά φορουμς, δεν μου ακουγεται και πολύ καλό για open world παιχνιδι, βέβαια δεν έπαιξα το παιχνίδι οπότε θα το δω και στην πράξη.

Όπως το GTA V είναι απλως στην άγρια δύση... Ίδια δομή στην ιστορία και στον κόσμο...

75 ευρώ preorder ***... Αρκετα για non physical copy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό περί linear main missions που λέτε δηλαδή πιο σοβαρό game δεν σε περιορίζει στα main missions?! Πάντα υπάρχουν περιορισμοί που θα είναι για παράδειγμα περιοχής, χρόνου, ανιχνεύσεις, προστασίας και πάει λέγοντας. Ισα ισα οι περιορισμοί στο RDR2 είναι καλά στημένοι ώστε να γίνουν πιο cinematic και να νιώθουν διαδορετικά και μοναδικά τα main missions. Από εκεί και πέρα είσαι free το go nuts, οποτε έχεις και από τα δυο. Δεν καταλαβαίνω πως είναι πρόβλημα σοβαρά.

Επίσης pre-order really?! Από TakeTwo? Σαν PC gamer? Okay...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να ηταν πιο linear τα παιχνιδια πηγαξαμε με τα open world , με αδιαφορους χαρακτηρες ,missions , σεναριο. 

Ελαχιστες εταιριες μπορουν να κανουν καλο open world με ολα τα παραπανω

• Like 2
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε PS3 φίλου, είχα καταευχαριστηθεί την ατμόσφαιρα της Wild West και ανυπομονώ να πάω και στο 2. ^_^ 

Το μόνο που έλειπε τότε νομίζω, ήταν να σκάσεις μπουκάλι στο κεφάλι κάποιου σε μπαρ και να αρχίσει καβγάς. :P 

Δημοσ.

Μια χαρά βατά τα specs μονό το 150gb μου κάθεται στο λαιμό. Με 8mbps σύνδεση , θα το αγοράσω δεκέμβρη και θα κατέβει ιανουάριο

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω παίξει κανένα GTA ούτε RDR2 (μόνο το πρώτο), για αυτά που λέτε περί γραμμικότητας αν το συγκρίνετε με Witcher 3, πιο είναι πιο "ελεύθερο"; Γιατί και το RDR1 και Witcher3 μου φάνηκαν ότι είχες αρκετή ελευθερία να χαλάς χρόνο δεξιά αριστερά.

Δημοσ.

Δεν επαιξα επιτηδες σε κονσολα,οποτε δε ξερω τα loadings...και μιας και πιανει 150GB,συμφερει να το βαλουμε στον SSD η οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...