Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spilios6 είπε

Παιδες εχει μπει κανεις σημερα  ?

14 φορες προσπαθησα και τις 14 παπαρα εφαγα με πεταει εξω εχεις κανεις ιδεα ? 

ουτε online ουτε story τιποτα κρασαρει με το που παει να ανοιξει το game

Εγώ το story παίζω για την ώρα απο steam και δεν έχω φάει κάποιο crash απο την παρασκευή που το έχω , ουτε σήμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα οσες φορες δοκιμσα δεν παιζει κρασαρει και εχω update Και τους drivers

ERR_GFX_STATE Crash

σας εχει τυχει ? βρηκα video που το διωρθωνει αλλα δεν ξερω εχετε ασχοληθει ?

Ολα καλα σβηνεις κατι αρχεια απο το φακελο και εισαι ΟΚ, τωρα απο που ξαφνικα κρασαρε κανα μισαωρο πριν το τερματισω κανεις δεν ξερει!

για καλο και για κακο τα κραταω μην γινει πατατα αργοτερα

Επεξ/σία από spilios6
Δημοσ.

Προσωπικα , το εχω αγορασμενο απο τοτε που πρωτοβγηκε τον νοεμβρη, με την 5700xt δεν εχω φαει ουτε ενα crash . 

Mονο το hdr δυστυχως δεν μου δουλευει .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Προσωπικα , το εχω αγορασμενο απο τοτε που πρωτοβγηκε τον νοεμβρη, με την 5700xt δεν εχω φαει ουτε ενα crash . 

Mονο το hdr δυστυχως δεν μου δουλευει .

Το χεις ενεργοποιήσει από τα Windows? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε

Το χεις ενεργοποιήσει από τα Windows? 

Ναι φυσικα , παρολα αυτα δεν μου το βγαζει σαν επιλογη στο menu. Σε ολα τα αλλα παιχνιδια που το υποστηριζουν δεν εχω θεμα . Ισως ειναι και θεμα driver δεν ξερω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα twitch benefits ποσο καιρο θελουν για να ενεργοποιηθουν, εχω κανει claim πριν μιση ωρα αλλα ακομα δεν εχω ουτε μηνυμα απ τη rockstar οταν μπαινω στο online.

Αναγκαστικα και εφτιαξα καινουριο twitch και amazon για να βαλω παλι το free trial επειδη η rockstar ισχυριζεται πως το παλιο μου twitch ειχε χρησιμοποιηθει σε αλλο social club account αλλα παλι δεν ειδα κανενα benefit, θα επρεπε τουλαχιστον να ειχα καποιο message στο παιχνιδι, δε ξερω τι παιζει με τη παρτι τους.

edit: Παντως εχει με διαφορα απο τα πιο ομορφα νερα που εχω δει σε παιχνιδι.

Spoiler

wBEgMNr.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ακόμα διαβάζω για crashes και δεν το αγοράζω. Άντε να δούμε πόσο θα τους πάρει να βγει από BETA.

Κι ομως εχει στρωσει αρκετα σχετικα με τα crashes, προσωπικα δεν εχω φαει εδω και μηνα κοντα ουτε ουτε ενα πλην 1 μοναδικο crash που εφαγα χθες μετα απο μερικες ωρες. Καμια σχεση με τις αρχες που τρωγαμε απανωτα crashes το ενα μετα το αλλο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Κατι μου λεει οτι πολλοι απο αυτους που τρωνε crashes πανε να το τρεξουν με τετραπυρηνα σαπακια χωρις hyperthreading 

Κατι μου λεει οτι πολλοι που τους κρασαρει ακομη συνεχεια κατι δεν παει καλα με τα ρολογια τους σε gpu/cpu/ram.. :D

Κοινως υπερεκτιμημενα o/c στο θεο που νομιζουν οτι ειναι σταθερα.. Γενικα πουσαρει ΠΟΛΥ το παιχνιδι..

• Like 1
Δημοσ.

Παντος ολα ultra και msaa ανοιχτο το game ειναι αλλου.βγαζει μια φυσικη ατμοσφαιρα,τοπιο,χορτα ,δεντρα,λες και ειναι ταινια.κριμα που ειναι unplayable.αληθεια με τι καρτα το δοκιμασανε μαξ το παιχνιδι να δουν πως παιζει αυτοι που το φτιαξανε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Παντος ολα ultra και msaa ανοιχτο το game ειναι αλλου.βγαζει μια φυσικη ατμοσφαιρα,τοπιο,χορτα ,δεντρα,λες και ειναι ταινια.κριμα που ειναι unplayable.αληθεια με τι καρτα το δοκιμασανε μαξ το παιχνιδι να δουν πως παιζει αυτοι που το φτιαξανε;

Το παιχνιδι και στα medium-low ειναι το ιδιο πανεμορφο, εγω προσωπικα δε βλεπω καμια διαφορα με ultra στα ματια μου εκτος απο 3-4 ρυθμησεις που κανουν τεραστια μεγαλη διαφορα.

Οσο για το msaa ειναι αθλιο και broken εκτος απο ασηκωτο, κανει τη ποιοτητα χαλια και μπαγκαρουν τα shadows, επιπλεον τα jaggies προκαλουν πονοκεφαλο ακομη και σε 8x. Το εχω τσεκαρει σε πανω απο 3 συστηματα.

Μερα με τη νυχτα με το msaa που ειχε το gtav, εκτος και αν παιζεις σε 4k, εκει οντως μπορει να ειδες διαφορα... σαν το TAA παντως σε συνδιασμο με sharpening απο nvidia filter δεν εχει μα με τιποτα. Το TAA του rdr2 ειναι το ''8x msaa του gtav'' χωρις performance cost με λιγη θολουρα μαζι που διορθωνεται 😉

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω μια χαρα επαιζα νερακι ολο το game και ειμαι στα τερματισματα οσον αφορα το story δεν μου ειχε κρασαρει πολτε, εσβησα κατι αρχεια .bin που ειχε και ολα καλα φοβηθηκα μηπως ειχα χασει καποιο save κατι αλλα τιποτα ολα οπως ηταν, τωρα υπηρχαν τα ρχει και πηρε update και τα μαμησε ή τα εφτιαξε με αλλο update δεν ξερω αλλα ολα κομπλε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...