Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AGGFORCE είπε

Εχω μονο paysafe και αυτο θελει paypal.Το Eneba δέχεται και paysafe απλα δεν εχω αγοράσει ξανα απο αυτούς

Φίλος τα reviews στο Trustpilot δεν τα βλέπεις?!

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μόλις τις διαβασα και ειναι ρισκο με τετοιες κριτικες να το πάρω απο εκει.Κανενα αλλο πιο εμπιστο site με paysafe ξερουμε?

Δημοσ.

Dude γιατί δεν google και περιμένεις οποτε και άμα σου απαντήσουν σε forums?! τελοσπάντων...

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-red-dead-redemption-2-cd-key-compare-prices/

https://www.instant-gaming.com/en/5679-buy-key-rockstar-red-dead-redemption-2-standard-edition/

Επίσης κανε κάνα paypal κάποια στιγμή γιατί με το paysafe χρεώνεσαι 5 euro.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα βλακεία. Είδα ότι στο Κινέζικο steam είχε 30κάτι ευρώ. Διάλεξα στο vpn Hong Kong αφού ήταν ο μόνος server απο Κίνα και αλλά δεν ήξερα ότι εκεί έχουν άλλο νόμισμα, τα δολλάρια Hong Kong.... Τώρα μου λέει 58€ για να το αγοράσω και δεν μπορώ να ξαναλάξω χώρα.

Άν φτιάξω αλλο λογαριασμό steam στο Vietnam μπορώ να το στείλω σαν δώρο στον δικό μου;

Να πάει στο διάολο το steam. Αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγαλύτερη απο 10% αναμεσά στις 2 περιοχές που είναι τα 2 account δεν μπορείς να το κάνεις gift. Δεν πειράζει, θα περιμένω 15 μέρες να αλλάξω την περιοχή. Έπρεπε να το πάρω κατευθείαν απο rockstar να τελειώνω.:mad:

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω φιλε {TDi}Dj2k..infc,ανυπομονω να κατεβει μιας και εχω ADSL συνδεση.Το site instant-gaming που μου εδωσες φανηκε αξιοπιστο.Με paysafe βγηκε στα 44,98euros,thx again!

Επεξ/σία από AGGFORCE
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AGGFORCE είπε

Ευχαριστω φιλε {TDi}Dj2k..infc,ανυπομονω να κατεβει μιας και εχω ADSL συνδεση.Το site instant-gaming που μου εδωσες φανηκε αξιοπιστο.Με paysafe βγηκε στα 44,98euros,thx again!

Το IG που αγόρασες είναι το καλύτερο site αυτή την στιγμή και δεν θυμάμαι ποτε κανέναν από το insomnia να είχε θέμα, για αυτό και το πρότεινα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

πιαδες αν το εχετε παρει και αλλο το παιχνιδι τωρα με το steam γενικα ας οργανοθούμε 

εχει φταιξει ενα παιδι ομάδα για το Online μπας και βγαλουμε ακρη παρειστικα 

οποιος ενδιαφερεται ας μπει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Silverage είπε

Έκανα βλακεία. Είδα ότι στο Κινέζικο steam είχε 30κάτι ευρώ. Διάλεξα στο vpn Hong Kong αφού ήταν ο μόνος server απο Κίνα και αλλά δεν ήξερα ότι εκεί έχουν άλλο νόμισμα, τα δολλάρια Hong Kong.... Τώρα μου λέει 58€ για να το αγοράσω και δεν μπορώ να ξαναλάξω χώρα.

Άν φτιάξω αλλο λογαριασμό steam στο Vietnam μπορώ να το στείλω σαν δώρο στον δικό μου;

κοίτα , επείδη γράψαμε κάτι, για να μη κάψουμε και κανένα,

μη βάζεις κίνα και ρωσία, είναι γνώστες φλαγκαρισμένες και με πολλά region locked και με περιορισμούς games.

ινδία βραζιλία ίσως πλέον τουρκία η κάποια αφρική που είναι και EMEA, ειναί πιο safe επιλογές κι ας είναι λίγο πιο ακριβές, καθώς συνήθως τα παιχνίδια τους είναι region free.

επισής ακόμα πιο ασφαλές είναι μέσω vpn μεν αλλά απο άλλα μαγαζιά. βέβαια μικροτέρη γκάμα σε χώρες και νομίσματα αλλά και πιο safe.

δεν επεκτείνομαι γιατί δεν έχει σχέση με το θέμα,

και για RDR2 steam copy δεν γίνεται, οπότε αναγκαστικά πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από SpoonyBar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες εχει μπει κανεις σημερα  ?

14 φορες προσπαθησα και τις 14 παπαρα εφαγα με πεταει εξω εχεις κανεις ιδεα ? 

ουτε online ουτε story τιποτα κρασαρει με το που παει να ανοιξει το game

Επεξ/σία από spilios6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...