Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.eteknix.com/red-dead-redemption-2-found-to-tie-mechanics-to-framerates/?fbclid=IwAR3WxS4UWyXRPBH7IMGBMStuh0KWLLaujqhyIex78ZXp3pqoqC6FuDZOP94

Αντι να ασχολουνται με το αν φτανει ενας 7600 που ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον jaguar των κονσολων ας αναδειξουν αυτα τα θεματα καλυτερα...με τα μεχρι στιγμης δεδομενα απλα τραγικο το port...

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mtifosi είπε

https://www.eteknix.com/red-dead-redemption-2-found-to-tie-mechanics-to-framerates/?fbclid=IwAR3WxS4UWyXRPBH7IMGBMStuh0KWLLaujqhyIex78ZXp3pqoqC6FuDZOP94

Αντι να ασχολουνται με το αν φτανει ενας 7600 που ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον jaguar των κονσολων ας αναδειξουν αυτα τα θεματα καλυτερα...με τα μεχρι στιγμης δεδομενα απλα τραγικο το port...

19 λεπτά πριν, rofl είπε

ισχυει και ναι ειναι τρομερο προβλημα το θα πρεπει να φας διπλασιες φορες η να θες μερικα consumable παραπανω μεσα στη μερα. 

για παραπανω απο 60 δεν ξερω τι γινεται:P  αλλα η 2080ti @1440p ultra no msaa , 60κατι average εχει.

10 μερες καναμε να το σεταρουμε για να ανεβασουμε λιγο τα fps και τελικα πρεπει να μπει αναγκαστικα στα 30 🤣.Κατι ειχα παρατηρησει επειδη μου φαινονταν οτι αλλαζε πολυ γρηγορα απο μερα σε νυχτα αλλα δε θεωρησα οτι υπηρχε bug γιατι δε το εχω παιξει ps4 οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης..Ασχετο αλλα για οποιoν δε θελει καθολου blur ,turn off follow camera η εστω βαλτε στο μινιμαλ....Παλευα τοσες μερες με τα taa τα sharpen ktl και το θεμα ηταν εκει

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jimtriol είπε

10 μερες καναμε να το σεταρουμε για να ανεβασουμε λιγο τα fps και τελικα πρεπει να μπει αναγκαστικα στα 30 🤣.Κατι ειχα παρατηρησει επειδη μου φαινονταν οτι αλλαζε πολυ γρηγορα απο μερα σε νυχτα αλλα δε θεωρησα οτι υπηρχε bug γιατι δε το εχω παιξει ps4 οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης..Ασχετο αλλα για οποιoν δε θελει καθολου blur ,turn off follow camera η εστω βαλτε στο μινιμαλ....Παλευα τοσες μερες με τα taa τα sharpen ktl και το θεμα ηταν εκει

Δυστυχώς αν είναι tied τα 30 fps σε physics κλπ, δύσκολα διορθώνεται η κατάσταση από την εμπειρία σε παρόμοια ports (OG dark souls και κάτι need for speed). Αν είναι σε άλλα mechanics (weight, day/night cycles κλπ) θα πρέπει να αντικαταστήσουν κώδικα και αντί να μετρά frames να μετρά in game time. Που και πάλι δεν θα είναι και τόσο εύκολο αν είναι πολλά που επηρεάζονται ταυτόχρονα το ένα από το άλλο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ADHD είπε

Στο DS2 παντως που ειχε το "durability bug" λόγο tied to frame-rate τους πηρε κανα χρονο να βγαλουν fix. :P 

Το είχα ξεχάσει και αυτό (όπως και το υπόλοιπο game).😂

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Το είχα ξεχάσει και αυτό (όπως και το υπόλοιπο game).😂

Το most played souls είναι για εμένα.. 😕 

/offtopic

• Moderators
Δημοσ.

ok, επειδή γράψατε την σύσταση στα παλιά σας υποδήματα:

• Αυστηρά τέρμα posts για FPS και επιδόσεις. Δεν θα έχουμε ούτε ένα στο παρόν θέμα και προσεχώς προσωπικά ελπίζω σε κανένα άλλο θέμα των PC Games.
  • Αν θέλετε να γράψετε για τις επιδόσεις της κάρτας σας ή της CPU θα το κάνετε στο νήμα τους στο hardware πλέον. 

Απορίες, διαμαρτυρίες με pm, αποκλειστικά. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ευτυχως μπηκε οριο , ρε παιδια κουρασατε 

γραφουμε ρωταμε πραγματα για το game και περνανε 3 σελιδες για να μας απαντησουν και αν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Ευτυχως μπηκε οριο , ρε παιδια κουρασατε 

γραφουμε ρωταμε πραγματα για το game και περνανε 3 σελιδες για να μας απαντησουν και αν 

γιαυτό λές?

Στις 16/11/2019 στις 11:07 ΠΜ, spilios6 είπε

Καλημερα στην παρεα , υπαρχει ρε παιδες κουμπι να πηγαινει μονο του το αλογο ευθεια και να μην το πατας συνεχεια ? 

Ειδα ενα βιντεακι και ο τυπος πυροβολαγε πανω απο το αλογο προς τα πισω και το αλογο συνεχιζε να τρεχει μπροστα ...

ας πούμε το εντελώς προφανές, το να γυρίσεις προς τα πίσω την κάμερα με  το mouse το σκέφτηκες?

το να σημαδεύεις πίσω όμως δεν εχει κάμια σχέση με το να πηγαίνει το άλογο αυτόματα.

Επεξ/σία από SpoonyBar
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sibir είπε

Εγω μπερδευομαι με το dead eye...😋Ποια ειναι η σειρα?Δεξι κλικ/caps/βρισκει τους στοχους αυτοματα/αρ. κλικ και πυροβολει?

Όταν κρατάς το reticle πάνω από αντίπαλο, μαρκάρει αυτόματα. Εγώ μάρκαρα κεφάλι, το τράβαγα μακριά και πήγαινα σε άλλο κεφάλι, γιατί στην αρχή το deadeye μαρκάρει πολλές φορές απανωτά και σπαταλάς σφαίρες.
Πιο μετά "αναβαθμίζεται" και μαρκάρεις μόνο ό,τι θες με το Q.

To αριστερό κλικ είναι πάντα το fire και σταματάει το Deadeye για να πυροβολήσεις τους μαρκαρισμένους.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε

γιαυτό λές?

ας πούμε το εντελώς προφανές, το να γυρίσεις προς τα πίσω την κάμερα με  το mouse το σκέφτηκες?

το να σημαδεύεις πίσω όμως δεν εχει κάμια σχέση με το να πηγαίνει το άλογο αυτόματα.

αληθεια λες μην μην γυρναγα το ποντικι ???

οταν το κανω γυρναει και το αλογο οποτε πεφτω πανω τους 

σε βιντεακι ειδα οτι το αλογο συνεχιζε ευθεια και αυτος απλα γυρναγε γυρω υρω και πυροβολουσε και κεφαλια οχι στου κουτρουλη το γαμο

το κουμπι για να πηγαινει ευθεια το λεω γενικα γιατι γραφει χιλιομετρα το αλογο και ειναι κουραστικο να πατας συνεχεια το κουμπι απλα ρωτησα αν υπαρχει μην βαρατε 

σε FPS games υπαρχει κουμπι αντιστοιχα που παει ευθεια με ενα πατημα και δεν σταματαει αν δεν το ξαναπατησεις η αλλαξεις κατευθυνση προς τα πισω ουστιατικα μονο στριβεις οπου χρειαστει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, spilios6 είπε

αληθεια λες μην μην γυρναγα το ποντικι ???

οταν το κανω γυρναει και το αλογο οποτε πεφτω πανω τους 

σε βιντεακι ειδα οτι το αλογο συνεχιζε ευθεια και αυτος απλα γυρναγε γυρω υρω και πυροβολουσε και κεφαλια οχι στου κουτρουλη το γαμο

Με το ποντίκι το κάνω.

https://i.imgur.com/uhVbRml.jpg

Για την αυτόματη κίνηση όπως σου είπαν ήδη.

Βάζεις cinematic mode,  φτιάχνεις waypoint,  πατάς shift και πάει μόνο του.

Λίγο αργότερα έχει και fast travel από το camp (upgrade.)

Επεξ/σία από SpoonyBar
Δημοσ.

Έχει και άμαξες και τραίνα.

Αξίζει την πρώτη φορά τουλάχιστον να πηγαίνεις κανονικά

και να γυρίζεις και να εξερευνείς με το άλογο- έχει πράγματα στο χάρτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...