Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 hours ago, jimtriol said:

Μετα απο μια βδομαδα που ασχολουμαι με το παιχνιδι μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο σχεδον σε ολους τους τομεις ΑΛΛΑ σε οποιον δε το εχει παρει θα συνιστουσα να περιμενει λιγο γιατι εχει τρελα θεματα χωρις υπερβολη..Δεν ειμαι κανας τελειομανης που θελει να τα εχει ολα ultra και να εχει τα μεγιστα fps, μια μεση κατασταση μου αρκει αλλα το παιχνιδι εχει ψυχιατρικα θεματα και θα μας στειλει και μας για συνεδριες..Το στρωνεις για να ειναι playable χωρις stuttering πχ και την  επομενη μερα χωρις να πειραξεις ρυθμιση σερνεται ,κολλαει σου βγαζει τα ματια απο το στατερ...Εκει που παιζεις ξαφνικα σαν ενα αορατο χερι να τα εχιε πειραξει ολα και γεμιζεις παντου low textures και νιωθεις οτι παιζεις παιχνιδι ps3 οπτικα ,μετα απο λιγο στην ιδια περιοχη  να φορτωνει γραφικα του 2019 και λες τι γινεται και ξαναεστρωσε ...Πραγματικα δε μου εχει ξανατυχει με παιχνιδι αυτο ....Αλλα μου επαιζαν καλα αλλα ασχημα  αναλογα με τα εκαστοτε rig αλλα ηξερα τι να περιμενω καθε φορα που παταγα play..Εδω καθε φορα που το ανοιγεις να παιξει μοιαζει με ενα ταξιδι στο αγνωστο .....με μια λεξη ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ 

Επιτρέπεται τέτοια προϊόντα να βγαίνουν στην αγορά;

Ποιά gpu έχεις;

Επεξ/σία από Coscas
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Coscas είπε

Επιτρέπεται τέτοια προϊόντα να βγαίνουν στην αγορά;

Αφού χρόνια τώρα τα τρώμε και λέμε κι ευχαριστώ (η γκρίνια δεν μετράει, μόνο τα λεφτά που δίνουμε οι παίχτες), ναι.

• Like 8
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

εχω μια λυση...στο guru3d  υπαρχει ενας hotfix driver της nvidia.

ειχε βγει για το Breakpoint...από τα 35 fps Πηγα στα 60-65...μπορει να δουλεψει και δω

θα εχει ενδιαφέρον να το δοκιμάσει κάποιος .

Ωστόσο αν και αναφέρθηκε βγήκαν οι νέοι nvidia drivers δεν έχω δεί αν υπάρχουν διαφορές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα δε ξερω γιατι και αν το εχει κανει και σε αλλους αλλα εφαγε πολλα κρασαρισματα στο online με τους καινουριους drivers και ειχα και καποιες φορες framedrop-lag. Του τα συγχωρω ομως γιατι ειναι πανεμορφο το ατιμο 🙄

zpGE5Gc.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2019 στις 11:29 ΜΜ, ilos είπε

Capture.jpg

Απλά να υπάρχει εύκαιρο.😁

Στην περίπτωση μου, με αυτές τις ρυθμίσεις πήγα από ~55FPS avg σε ~75FPS avg αλλά κάτι μου έχει χαλάσει στην ποιότητα που δεν μπορώ να καταλάβω. Πριν τα είχα όλα High και Ultra (εκτός FXAA/MSAA=OFF))

Εχει κάνει πάντως καλή ανάλυση ο τύπος, καλό να το δείτε ολόκληρο το βίντεο για να κάνετε το finetune που θέλετε.

Επεξ/σία από panosp1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια μέρα δεν έβαλα λεφτά στο κουτάκι και με έπρηζε ο Dutch. Εγώ που έφτιαξα όλο το camp κι έχω δώσει πιο πολλά απ' όσα θα δώσουν όλοι τους. Σιχτήρια. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με το story γιατι εχω κολλησει ασχημα με το online, γενικα εχει περισοτερο ρεαλισμο με τους npcs κτλπ? Γιατι στο online δεν μου φαινεται τοσο ρεαλιστικο ουτε μπορεις να αληλεπιδρασεις με npcs κτλπ, να τους κλεψεις ή να κανεις διαλογο οπως εχω δει σε story gameplay, ειναι καπως πιο απλοικο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μια μέρα δεν έβαλα λεφτά στο κουτάκι και με έπρηζε ο Dutch. Εγώ που έφτιαξα όλο το camp κι έχω δώσει πιο πολλά απ' όσα θα δώσουν όλοι τους. Σιχτήρια. :P 

Να βάλω βαρκούλα ή είναι αχρηστη;έχει και 340 να ουμε

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Sprou είπε

Να βάλω βαρκούλα ή είναι αχρηστη;έχει και 340 να ουμε

Στο κέντρο της λίμνης (αν είσαι chapter 3) έχει κάτι 2.5~2.7 kg bass, οπότε, why not. Πας και βαρκάδα μόνος σου, αλλά ό,τι θες. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει καμία ενημέρωση στο πότε ακριβώς βγαίνει και στο steam εκτός από το "κάπου τον Δεκέμβρη" που είδα στο σάιτ τους;

Δημοσ.

εγω πάντως στο story δεν άντεξα και εβαλα χρήματα, αναβάθμισα τα πάντα και τον εξοπλισμό.

Κάποιος άλλος τρόπος για fast travel δεν υπάρχει; παρα μονο αυτός απο το camp; Θυμάμαι στο 1 αν εκανες camp fire είχες fast travel. Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα και έψαξα.

Τα stagecoaches και το τρένο δεν βολεύουν, άσε που κοστίζουν.

Επίσης, για τροφή υπάρχει καμία πρόταση; έχω πάρει εφόδια μαζί και τα ειχα ψησει κιολας αλλά δίνουν σχετικά λίγο.

Δημοσ.

Εγώ τα σοβαρά Patchakia δεν βλέπω στον ορίζοντα και αυτό που λέμε ότι όταν βγει στο Steam θα είναι στρωμένο δεν το πολύ πιστεύω. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakinen είπε

Εγώ τα σοβαρά Patchakia δεν βλέπω στον ορίζοντα και αυτό που λέμε ότι όταν βγει στο Steam θα είναι στρωμένο δεν το πολύ πιστεύω. 

Στο Steam βεβαια θα εχεις το καλο οτι αν δεις στην πρωτη 1.5ωρα να σου κανει κουλα το παιχνιδι(μιας και θα το αγορασεις κατευθειαν απο αυτο)επιτοπου refund και τελος.

Στο rockstar launcher τωρα που πολλοι το αγορασαν απο κλειδαδικα,κατι τετοιο δεν παιζει αρα αναγκαστικα περιμενουν μελλοντικα patch οσοι το εχουν αγορασει ηδη.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

εγω πάντως στο story δεν άντεξα και εβαλα χρήματα, αναβάθμισα τα πάντα και τον εξοπλισμό.

Τι ενοεις εβαλες χρηματα, πληρωσες κανονικα λεφτα για να αναβαθμισεις εξοπλισμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...