Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vste είπε

Παιδια χωρις πλακα με ολη αυτη την συζητηση με εχετε κανει να κοιταζω στα κλειδαδικα για να παρω την εκδοση για xbox one. Κρατιομουν και περιμενα τοσο καιρο να βγει για PC αλλα απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει περιπτωση το σαπακι μου (i5-6400, 16gb, gtx1060) να το τρεχει χωρις να μου κανει τα νευρα τσαταλια.

Το δικο σου ειναι τουμπανο.Κατσε να ακουσεις ενα σαπακι που ειναι το δικο μου για να παρεις θαρρος:lol:fX 8320 8Gram 1060 msi 6gb.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vste είπε

Παιδια χωρις πλακα με ολη αυτη την συζητηση με εχετε κανει να κοιταζω στα κλειδαδικα για να παρω την εκδοση για xbox one. Κρατιομουν και περιμενα τοσο καιρο να βγει για PC αλλα απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει περιπτωση το σαπακι μου (i5-6400, 16gb, gtx1060) να το τρεχει χωρις να μου κανει τα νευρα τσαταλια.

Μία χαρά είναι το σύστημα σου. Η 1060 πόση RAM έχει; σε 1080p θα παίξεις με ρυθμίσεις (θα έχεις και High & medium Σε αρκετά, κάτι msaa τα κλείνεις) θα κλειδώσεις τα frames πχ στο 40 και καλό gaming. 

Περίμενε λίγο καιρό να βγει στο Steam, θα έχουν έρθει μέχρι τότε μιας και η κατακραυγή είναι μεγάλη 2-3 patch. 

Εγώ το Witcher 3 με όλα High και locked 40 fps το είχα βγάλει σε nvidia gtx 670 2gb και η εμπειρία ήταν άριστη. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Μία χαρά είναι το σύστημα σου. Η 1060 πόση RAM έχει; σε 1080p θα παίξεις με ρυθμίσεις (θα έχεις και High & medium Σε αρκετά, κάτι msaa τα κλείνεις) θα κλειδώσεις τα frames πχ στο 40 και καλό gaming. 

Περίμενε λίγο καιρό να βγει στο Steam, θα έχουν έρθει μέχρι τότε μιας και η κατακραυγή είναι μεγάλη 2-3 patch. 

Εγώ το Witcher 3 με όλα High και locked 40 fps το είχα βγάλει σε nvidia gtx 670 2gb και η εμπειρία ήταν άριστη. 

Βρε ενταξει δεν λεω οτι δεν θα τρεχει καλυτερα στο PCακι μου (BTW 6gb 1060) απο οτι σε 1ης γενιας Xbox. Ενταξει αυτο εννοειται πιστευω. Απλα σε κονσολα το βλεπω λιγο πιο zen και δεν με ενοχλουν τα 30 fps η τα χειροτερα γραφικα. Κονσολα λεω ειναι τι να κανουμε. Σε PC το να δουλευει μια ετσι και μια γιουβετσι με χαλαει. Μου ειχε τυχει και με το No Man's Sky που τελικα το εκανα refund, το πηρα σε κονσολα και οταν εστρωσε (και πηρε και VR) το ξανα αγορασα σε PC.

Οπως λενε οι περισσοτεροι λιγο υπομονη χρειαζεται να σταθεροποιηθει η κατασταση με τα patches και βλεπουμε.

Δημοσ.

Τα προβλήματα σταθερότητας θα λυθούν σίγουρα. Για αύξηση επιδόσεων δεν ελπίζω. Ίσως γενικά μιλώντας ένα + - 5%. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι τα 35fps θα γίνουν 50fps.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vste είπε

Βρε ενταξει δεν λεω οτι δεν θα τρεχει καλυτερα στο PCακι μου (BTW 6gb 1060) απο οτι σε 1ης γενιας Xbox. Ενταξει αυτο εννοειται πιστευω. Απλα σε κονσολα το βλεπω λιγο πιο zen και δεν με ενοχλουν τα 30 fps η τα χειροτερα γραφικα. Κονσολα λεω ειναι τι να κανουμε. Σε PC το να δουλευει μια ετσι και μια γιουβετσι με χαλαει. Μου ειχε τυχει και με το No Man's Sky που τελικα το εκανα refund, το πηρα σε κονσολα και οταν εστρωσε (και πηρε και VR) το ξανα αγορασα σε PC.

Οπως λενε οι περισσοτεροι λιγο υπομονη χρειαζεται να σταθεροποιηθει η κατασταση με τα patches και βλεπουμε.

μια χαρα θα σου τρεχει ..Εγω ειμαι σε λαπτοπ με 1060 και τα εχω σχεδον ολα high ,κανα 2 medium και κανα 2 ultra με MSAA off και ΤΑΑ high(μια χαρα υλοποιηση εχει στο παιχνιδι) ειμαι στα 40 fps....Ακομα και msaa στο 2 μπορεις να βαλεις αν ριξεις κανα 2 ακομα στο medium...Aπλως εχω 12 cores cpu σε σχεση με σενα αλλα και παλι ειμαι σε λαπτοπ...Οπως και να χει σε οποοαδηποτε ρυθμιση το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimtriol είπε

μια χαρα θα σου τρεχει ..Εγω ειμαι σε λαπτοπ με 1060 και τα εχω σχεδον ολα high ,κανα 2 medium και κανα 2 ultra με MSAA off και ΤΑΑ high(μια χαρα υλοποιηση εχει στο παιχνιδι) ειμαι στα 40 fps....Ακομα και msaa στο 2 μπορεις να βαλεις αν ριξεις κανα 2 ακομα στο medium...Aπλως εχω 12 cores cpu σε σχεση με σενα αλλα και παλι ειμαι σε λαπτοπ...Οπως και να χει σε οποοαδηποτε ρυθμιση το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο

12 cores? Μήπως μπέρδεψες τα hyper threading cores?... 

Δημοσ.
55 minutes ago, LIGHT1NG said:

Υπομονή θα γίνει λίγο optimization στο παιχνίδι και όλα θα είναι ρόδινα για θυμηθείτε λίγο το pubg στο early access.. 

Ναι μονο που αυτο δεν ειναι early access δεν κοστιζει 30, ειναι full 60αρι και χαλασμενο port. Ας επαιρναν τον χρονο τους με περισσοτερο testing και ας το εβγαζαν του χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

image.png.1b99f02b76cf62d0fb581a351c4ce08c.png

Xαχαχαχα! Μωρε σε ΟΛΑ μεσα επεσαν οι '''''''ψαγμενοι'''''' του φορουμ οταν μου προτειναν διορθωσεις στο pc της υπογραφης (2017 το πηρα)!

''Μην παρεις 7700κ παρε Ryzen 1700! Εχει πιο πολλους πυρηνες σε κανα χρονο θα ειναι πολυ καλυτερος για gaming απο τον 7700κ!''

''Μην παρεις gtx 1070, ειναι overkill για 1080p!''

Eυτυχως που δεν τους ακουσα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι εγω τα ελεγα και τα ειχα ψιλιαστεί ολα αυτα πολυ πριν κυκλοφορησει και ας με λεγαν τρελο και πως το game θα τρεχει αερα😂 ακομη και με I5 γιατι.. rockstar ειναι αυτη οποτε δε ξαφνιαστηκα σε σχεση με πολλους γιατι ειχα ηδη το πήχη χαμηλά για το πως θα τρεχει το game

Φανταστειτε τωρα ποσοι ειδανε τις απαιτησεις και ειχαν πιστεψει οτι θα μπορουν να το τρέχουν για αστειο με τα "recommended" που εδωσε η rockstar.

Δλδ πριν δωσει τα recommended σαν σοβαρο studio δεν το ειχε τεσταρει ή δεν ηξερε πως τρεχει? Ψαχνω απλα μια λογική αλλα σε αυτη τη περιπτωση νομιζω πως δεν υπαρχει.

5 ώρες πριν, ilos είπε

Capture.jpg

Εμενα που ειναι 6700k δεν επρεπε να ανοιγει καν το game. Δλδ ειναι σαν να εχω μονοπυρινο pentium 3 και να τρεχω ενα αντιστοιχα καλα optimizing game σωστα? 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια χαλαρώστε λιγο κανετε λες και ηρθε το τελος του κόσμου (και του pc σας), ειναι ΕΝΑ παιχνίδι πραγματικά, ρίξτε settings/καντε tweaks/ρίξτε ανάλυση παίξτε το και be done with it. Ο 7700k σας και η 1080 θα παίζει παιχνίδια μια χαρά για πολυ καιρό ακομα και αυτο ειναι το ωραίο του pc gaming. Δεν ειναι ανάγκη να τρέξετε να δώσετε 2.5 χήνες για delided OC 9900k και 2080ti επειδή βγήκε ένα unoptimized/heavy παιχνίδι και εχετε OCD να το παιξετε με ultra settings..

Δεν θα ελεγα να γινει αλλο τοπικ για optimizations/troubleshooting κλπ αλλα πραγματικά περιμενω να δω ποτε θα αρχισει κανεις κουβέντα για την ποιότητα του παιχνιδιού καθαυτή, για την ιστορία τους χαρακτήρες κλπ. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 8
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...