Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mesqal είπε

Παρτε καμια κονσολα να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι, τι launchers, msaa, antivirus, crashes, loads, vulkans και πρασινα αλογα, στα 30fps και με autoaim στο gamepad θα παίζει μόνο του νερακι.

fixed.😂

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Capture.jpg

TLDR?

stutters/freezes με οτιδήποτε 4c/4t και χαμηλά 1% lows σε ότι δεν έχει HT (ακόμα και με τον 9700k ffs).

Με το που πας στα 1440p όμως και ανεβάσει load η gpu διορθώνεται το θέμα αρκετά. Wierd shit.

Επίσης θέματα με κρασαρίσματα με κάποιους συνδυασμούς amd boards/agesa. Good times.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, rofl είπε

ναι αμε official  ειναι. 

παιζει και αγορα απο rockstar με vpn ρωσια με paypal, αν και τυχον σε ενδιαφερει κατι τετοιο. κανα 35-36αρι βγαινει (η απλη πλεον)

αν και απο χθες που ανοιξε το παιχνιδι και ειδαν οτι δεν ειναι locked εχει βγει σε site προσφορων reddit κτλ και εχει πεσει κοσμος, και μπορει να παρουν/ εχουν παρει ηδη τα  μετρα τους.

οντως μολις βγηκε 2,5 gb patch, thanks for the tip, νυχτιατικα τι καλυτερο απο πειραματα και benches:P

Ευχαριστω φιλε.To πηρα αποφαση.Το εχει η μοιρα μου να μην το παρω το παιχνιδι:rolleyes:.Εκανα λογαριασμο και δεν εχουν στειλει ακομα mail για activation.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ilos είπε

Capture.jpg

TLDR?

stutters/freezes με οτιδήποτε 4c/4t και χαμηλά 1% lows σε ότι δεν έχει HT (ακόμα και με τον 9700k ffs).

Με το που πας στα 1440p όμως και ανεβάσει load η gpu διορθώνεται το θέμα αρκετά. Wierd shit.

Επίσης θέματα με κρασαρίσματα με κάποιους συνδυασμούς amd boards/agesa. Good times.

όλο και περισσότερα games scallaρουν σε 16thread !!😀

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ilos είπε

Capture.jpg

TLDR?

Ωραία άρα ο 9600k έχει υψηλότερα low από τον 9700k...να δω αν καταλάβει κάποτε ο pcας ότι όλα είναι θέμα optimise και όχι ατελείωτων core/threads ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

όλο και περισσότερα games scallaρουν σε 16thread !!😀

Το συγκεκριμένο καταρχάς έχει θέματα αν το cpu δεν έχει ht και πιάνει high fps (παρόμοιο θέμα έχει και το gta5 με γρήγορα cpu). Από εκει και πέρα μοιράζει το load σε όσα threads βλέπει διαθέσιμα, αλλά η διαφορά του 8700k πχ από τον 9900k ή του 3600 από τον 3700x είναι μικρή tbh. Κάτι 6600k/7600k αποδεικνύονται χειρότερα cpu και από τον 2600k 10ετίας πάντως.

3 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Ωραία άρα ο 9600k έχει υψηλότερα low από τον 9700k...να δω αν καταλάβει κάποτε ο pcας ότι όλα είναι θέμα optimise και όχι ατελείωτων core/threads ...

Αν δεις το vid θα καταλάβεις γιατί οι 9600k/9700k έχουν αυτά τα frametime spikes και μετά εκμηδενίζονται σε 1440p.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν δεις το vid θα καταλάβεις γιατί οι 9600k/9700k έχουν αυτά τα frametime spikes και μετά εκμηδενίζονται σε 1440p.

Τι να καταλάβω ...ότι και να είναι ποτέ ο 9600 δεν έπρεπε να έχει περισσότερα από τον 9700...αλλά είπαμε δώσε στον λαό core και ας έχει stutter όπως το BFV η τέτοιο optimize όπως το rdr 2....

Δημοσ.

Για μένα κάτι τέτοια σκουπίδια games δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν ή έστω να κυκλοφορούν μετά από έντονο beta testing. Τόσο δύσκολο τους είναι να το δουλέψουν λίγο παραπάνω;; Γι αυτό οι κονσολάδες μας κουνάνε το δάχτυλο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Τι να καταλάβω ...ότι και να είναι ποτέ ο 9600 δεν έπρεπε να έχει περισσότερα από τον 9700...αλλά είπαμε δώσε στον λαό core και ας έχει stutter όπως το BFV η τέτοιο optimize όπως το rdr 2....

Ο 7700k δεν έχει τόσα cores όσο αυτοί οι 2 και δεν έχει τέτοια spikes σε low setiings. Ακόμα και ο 10 year old  2600κ δεν έχει τέτοιο θέμα. 😂

Είναι weird engine bug (όπως και στο gta5) και εκδηλώνεται όταν έχεις πολύ γρήγορο cpu χωρίς ht.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Ο 7700k δεν έχει τόσα cores όσο αυτοί οι 2 και δεν έχει τέτοια spikes σε low setiings. Ακόμα και ο 10 year old  2600κ δεν έχει τέτοιο θέμα. 😂

Είναι weird engine bug (όπως και στο gta5) και εκδηλώνεται όταν έχεις πολύ γρήγορο cpu χωρίς ht.

Άρα επιβεβαιώνεις αυτό που λέω ...το Battlefield V και αυτό bug έχει για το stutter...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια χωρις πλακα με ολη αυτη την συζητηση με εχετε κανει να κοιταζω στα κλειδαδικα για να παρω την εκδοση για xbox one. Κρατιομουν και περιμενα τοσο καιρο να βγει για PC αλλα απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει περιπτωση το σαπακι μου (i5-6400, 16gb, gtx1060) να το τρεχει χωρις να μου κανει τα νευρα τσαταλια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vste είπε

Παιδια χωρις πλακα με ολη αυτη την συζητηση με εχετε κανει να κοιταζω στα κλειδαδικα για να παρω την εκδοση για xbox one. Κρατιομουν και περιμενα τοσο καιρο να βγει για PC αλλα απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει περιπτωση το σαπακι μου (i5-6400, 16gb, gtx1060) να το τρεχει χωρις να μου κανει τα νευρα τσαταλια.

Δυστυχώς έτσι είναι. Περίμενε μπας και βελτιωθεί η κατάσταση με patches (που δεν το βλέπω).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vste είπε

Αυτό ακριβώς περίμενε κάποια patch μήπως και βελτιωθεί αν θες mouse/keyboard ...αλλιώς στο one ειδικά στο x θα είναι ικανοποιητικότατο ...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vste είπε

Αυτή τη στιγμή είσαι 1080p low-medium settings για 60ρι με τακτά freezes.😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...