Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ilos είπε

μήπως να βάλουμε ένα ευρώ όλοι να το πάρουμε από το EGS?😂

https://www.guru3d.com/news-story/epic-games-store-vulnerabilityborderlands-3-drm-concerns.html

Δουλεύει και μετά το refund κιόλας.😎

γενικα αυτο που linkαρεις παιζει γιατι οντως το epic δεν πρεπει να χει δυνατοτητα drm.

οτι drm εχουν απο μονα τους τα παιχνιδια, που τα πιο πολλα δεν εχουν.

το χω καταβολευτει ουτε καν λογαριασμο δεν εχει χρειαστει να φτιαξω:P

επειδη ειδα και αλλους να γραφουν για steam, και αλλα drm. το rdr2 ειναι φαση οπως τα uplay.

το steam και το epic απλα εκκινουν το rockstar launcher για το rdr, οποτε απο drm και τα προβληματα του client της rockstar δεν θα γλυτωσουν ανεξαρτητως πλατφορμας.

εχει ηδη ξεκινησει στο steam gta εδω και κανα μηνα, που ετσι τους ηρθε να ριξουν κι ενα client στα ξαφνικα. https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/1629663905406311964/

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτη ειναι εικονα σε 1080p me με ολα τα settings low και οτιδηποτε σε AA  off....αυτα τα γραφικα ισοδυναμουν σε αλλο παιχνιδι με medium προς high και ισως και παραπανω.Παιξτε με τις επιλογες ,βρειτε το performance που θελετε και κλειδωστε...Ειναι πραγματικο ομορφο σε οποιαδηπτε ρυθμιση ..Μη κολλατε ,απειροελαχστες διαφορες

Bx8For6.jpg

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Aυτη ειναι εικονα σε 1080p me με ολα τα settings low και οτιδηποτε σε AA  off....αυτα τα γραφικα ισοδυναμουν σε αλλο παιχνιδι με medium προς high και ισως και παραπανω.Παιξτε με τις επιλογες ,βρειτε το performance που θελετε και κλειδωστε...Ειναι πραγματικο ομορφο σε οποιαδηπτε ρυθμιση ..Μη κολλατε ,απειροελαχστες διαφορες

εναλλακτικα ξεκολληστε με τα 60 fps ακατεβατα  και στα 40 μια χαρα ειναι το παιχνιδι.

που καποιοι το κατω  απο 60 και σποραδικα framedrops που τρωνε ολοι, το θεωρουν ξερω γω, κατι σαν τον 666.

το θεμα ειναι να ειναι stable, που οι πιο πολλοι δυστυχως ακομη τρωνε crashes.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εβαλα να παιξει στη 40αρα medium-low 4xMSAA και μου πεσαν τα σαγονια 😯

Εσκασε patch 

Spoiler

FBVizWr.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rofl είπε

δε μπορεις να μπεις καν? εχει βγει καινουργιος launcher χθες, εμενα τουλαχιστο δεν τον πηρε το auto update αμα θες δοκιμασε τον.

εγω θα περιμενω το επομενο patch.

αυτο που βλεπω εγω, ειναι οτι σε fresh boot για 2-3 ωρες ειναι stable, αλλα μετα συνεχεια ctd, exited unexpectedly μεχρι να ξανακανω reboot.

οποτε κατι την ακουει, και νομιζω οτι ειναι κυριως προβλημα launcher/drm και γιαυτο δεν το πιασαν στο testing.

τα ιδια και με το division που εφταιγε το κωλοanticheat της epic, το πιασα 1 μηνα μετα.

μονο με μετονομασια του rdr2.exe σε gtav.exe παιζω....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rofl είπε

εναλλακτικα ξεκολληστε με τα 60 fps ακατεβατα  και στα 40 μια χαρα ειναι το παιχνιδι.

που καποιοι το κατω  απο 60 και σποραδικα framedrops που τρωνε ολοι, το θεωρουν ξερω γω, κατι σαν τον 666.

το θεμα ειναι να ειναι stable, που οι πιο πολλοι δυστυχως ακομη τρωνε crashes.

Ακριβως...Εγω αυτη τη στιγμη το παιζω σε gaming laptop dell με settings medium to high 1080p κλειδωμενο στα 40 fps και ειναι τρομερα smooth.Κατεβαστε water physics -shadows και volumetrics στο medium.Χρησιμοποιείστε ενα μονο απο τα 3 ΑΑ αναλογα  με το rig σας και αναλογα μπορειτε να κλειδωσετε και στα 60 .....Εδω παιζω εγω σε λαπτοπ στα 40 fps me 1060 max q κιολας, σε vulcan γιατι το dx12 με κρασαρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα update και απο μένα:

Μετά απο ταλαιπωρεία και δοκιμές και ενώ δεν ηθελα να το κάνω, τελικά έκανα update το bios στην x470 taichi μου στην 3.73 beta απο JZelectronic.de

(KAI ταυτόχρονα disable το AVAST γιατί αλλιώς είχα το θέμα με το Crash στο intro screen.)

-> ΑΜΕΝ!  Παίζει κανονικά, τέλος το πρόβλημα με crash Στο load!

Κανένα θέμα έπειτα, τελείωσα 2 missions με vulkan και όλα στο ultra + 2κ ανάλυση με περίπου 40fps σταθερά (δεν πείραξα τίποτα απο Advanced settings), με ryzen 2600 & RTX 2600 (και τα δυο OCed αρκετά λόγω custom watercooling)

ΔΕΝ έχω ιδέα τι θα κάνει το patch που μόλις βγήκε, ελπίζω να μην μου χαλάσει τίποτε και αρχίσουμε πάλι τα δράματα!

Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από lefgiap
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, gildo είπε

Έχει αγοράσει κανεις απο το allyouplay.com?Λεει official store.Ελεγα να το πάρω απο εκει 47€.

ναι αμε official  ειναι. 

παιζει και αγορα απο rockstar με vpn ρωσια με paypal, αν και τυχον σε ενδιαφερει κατι τετοιο. κανα 35-36αρι βγαινει (η απλη πλεον)

αν και απο χθες που ανοιξε το παιχνιδι και ειδαν οτι δεν ειναι locked εχει βγει σε site προσφορων reddit κτλ και εχει πεσει κοσμος, και μπορει να παρουν/ εχουν παρει ηδη τα  μετρα τους.

6 λεπτά πριν, lefgiap είπε

ΔΕΝ έχω ιδέα τι θα κάνει το patch που μόλις βγήκε, ελπίζω να μην μου χαλάσει τίποτε και αρχίσουμε πάλι τα δράματα!

οντως μολις βγηκε 2,5 gb patch, thanks for the tip, νυχτιατικα τι καλυτερο απο πειραματα και benches:P

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι πάντως, αν και μη-RPG, είναι ότι πιο κοντινό στην εμπειρία του Witcher 3. Ξεκινάς να κάνεις ένα quest σε μια πόλη και καταλήγεις να κυνηγάς λαγούς και να ψάχνεις ένα χαμένο θησαυρό 100 χιλιόμετρα ανατολικότερα.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Τσου, κανονικη native ειναι ειπα να το γυρισω σε dx12 να ριξω τα fps στα 50 να δω πως θα τρεχει και απο οτι βλεπεις...καπως ετσι εχουν τα πραγματα 😂

Απο την μια με το vulkan εχω 20 fps πιο πανω αλλα εχει bug το vsync απο 60 fps και πανω, απο την αλλη δε το σηκωνει με τιποτα το dx12 και εχω artifacts, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... Τωρα το δοκιμαζω με low-medium και MSAA 4x, η εικονα ειναι καθηλωτικη αλλα θα μεινω στα 40fps και βλεπουμε πως θα παει......

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν ειναι να εχω τετοια ποιοτητα γραφικων με MSAA και σε υψηλες αναλυσεις & 60fps+ με ψηνει να αναβαλω το αμαξι και να τσιμπησω μια 2080ti για φετος 😋

h29ciQC.jpg

Εχεις κανενα tip για το πως να κανω τα 40fps οσο πιο smooth γινεται? Προς το παρων εχω vsync & triple buffer απ τα settings του game, δε τρεχει και ασχημα.

Αν δεν έχεις freesync/gsync και δεν είσαι μέσα στο range δύσκολα τα πράγματα. Μπορείς να κάνεις force το adaptive vsync από το nvidia control panel αλλά ανάλογα το game μπορεί να βοηθήσει από πολύ έως καθόλου ή και να χειροτερέψει την κατάσταση.😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι στιγμης παντως και με το in game vsync μια χαρα τρεχει στο 40αρι με ελαχιστες πτωσεις 3-4 fps δε το πολυ νιωθεις σε αυτα τα fps οποτε κομπλε για την ωρα. Το msaa το μεταμορφωνει το παιχνιδι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Παρτε καμια κονσολα να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι, τι launchers, msaa, antivirus, crashes, loads, vulkans και πρασινα αλογα, στα 30fps θα τρεχει νερακι.

• Like 2
Δημοσ.

Η Rockstar είναι η χειροτερη εταιρια οσον αφορα τα Pc ports και γενικα η ολη σταση της προς τους pc users είναι απαραδεκτη,

Τωρα για τον τιτλο αυτό ετσι όπως το κοβω η μοναδικη που μπορει να το τρεξει είναι η google με το stadia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξερω τι λετε αλλα με msaa δεν το ακουμπαει τιποτα, κυριολεκτικα ριχνει σαγονια, τα 40 fps μου φαινονται σαν 60, απιστευτα smooth κινηση και δεν εχω καν g-sync, τωρα νομιζω επιτελους πως μπορω να το απολαυσω οπως πρεπει.

Μπορει να εχει αυτα τα κακα το pc με τα tweaks και τα χιλια δυο για να τρεξεις ενα game αλλα το αποτελεσμα κανει τη διαφορα 😉

Spoiler

Np2TeQj.jpg

Spoiler

9HmRUZS.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...