Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Οσοι το αγορασαμε day one και δε μπορουμε να μπουμε στο παιχνιδι λογω error με launcher ,με updated win,vga driver,χωρις antivirus,ως μονη ελπιδα περιμενω cpy,codex

δε βλεπω φως αλλιως

Θα βγει update αργοτερα.

Ηδη φυσικα ρωτανε πολλοι στο κεντρικο της Rockstar τετοια

https://support.rockstargames.com/articles/360037892194/Red-Dead-Redemption-2-on-PC-exited-unexpectedly

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Οσοι το αγορασαμε day one και δε μπορουμε να μπουμε στο παιχνιδι λογω error με launcher ,με updated win,vga driver,χωρις antivirus,ως μονη ελπιδα περιμενω cpy,codex

δε βλεπω φως αλλιως

δε μπορεις να μπεις καν? εχει βγει καινουργιος launcher χθες, εμενα τουλαχιστο δεν τον πηρε το auto update αμα θες δοκιμασε τον.

εγω θα περιμενω το επομενο patch.

αυτο που βλεπω εγω, ειναι οτι σε fresh boot για 2-3 ωρες ειναι stable, αλλα μετα συνεχεια ctd, exited unexpectedly μεχρι να ξανακανω reboot.

οποτε κατι την ακουει, και νομιζω οτι ειναι κυριως προβλημα launcher/drm και γιαυτο δεν το πιασαν στο testing.

τα ιδια και με το division που εφταιγε το κωλοanticheat της epic, το πιασα 1 μηνα μετα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ilos είπε

Όσο αφορά τις pascal γενικότερα. To DX12 τελικά τρέχει λίγο καλύτερα από το vulkan. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το NIS+gpu scale από το CP. Βάλτε 720p ή 1080p in game (ανάλογα τη κάρτα σας) και βουαλά 60ρι ακατέβατο σε high.

Φιλε μου εξήγησε μου λιγο πως το καμουμε αυτο γιατι αδυνατω να καταλαβω πως λειτουργεί, ενοεις πως αν εχει καποιος συχνα framedrops οπως εγω ας πουμε, βαζω in game 720p και ενεργοποιω το gpu scale, θα εχω παρομοια αναλυση με 1080p αλλα με καλυτερο performance? Καταλαβα σωστα ή ειναι κατι αλλο?

Επισης τι ειναι το NIS?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα με τα minimum επισημα specs ουτε ο launcher στα 720 δε φορτώνει :P  . Θα το δοκιμασω για πλακα στον FX 8350 / 570 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Φιλε μου εξήγησε μου λιγο πως το καμουμε αυτο γιατι αδυνατω να καταλαβω πως λειτουργεί, ενοεις πως αν εχει καποιος συχνα framedrops οπως εγω ας πουμε, βαζω in game 720p και ενεργοποιω το gpu scale, θα εχω παρομοια αναλυση με 1080p αλλα με καλυτερο performance? Καταλαβα σωστα ή ειναι κατι αλλο?

Επισης τι ειναι το NIS?

Nvidia Image Sharpening.

Καταρχάς χρειάζεσαι τελευταίο driver (τον game ready για RDR2 441.12).

Στο control panel->Manage 3D settings->Image Sharpening->Από off το βάζεις on και τικάρεις το GPU scaling.

Στο RDR2 επιλέγεις καταρχάς DX12 (πάει καλύτερα σε pascal και δε δουλεύει το NIS σε vulkan ακόμα). Έπειτα διαλέγεις in game ανάλυση χαμηλότερη από την native σου που δε τη παλεύει και έχεις θέματα. Πχ θα έβαζα για την gtx1060 720p, για την gtx1080 1080p κλπ. Με το που κάνεις apply ο upscaler θα διατηρήσει την native ανάλυση, αλλά θα κάνει rendering στη χαμηλότερη που επέλεξες in game και ταυτόχρονα θα σου κάνει apply το nvidia image sharpening φίλτρο για να ελαττώσει όσο μπορεί τη "θολούρα". Το τελικό αποτέλεσμα προφανώς δε θα είναι τόσο sharp όσο το native rendering και θα σου δώσει λίγο "console experience". Παρόλα αυτά το performance boost είναι τρελό και θα μπορείς να πιάσεις 60ρι για πλάκα ακόμα και με high settings ίσως.

Εδώ για να δεις περίπου πως θα είναι το image quality downgrade.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
Δημοσ.

Εγω απο τι καταλαβα για να παιξει καποιος.το παιχνιδι πρεπει να τραβηξει πιο πολλα απο τον πρωταγωνιστη του game που τον εχει κοψει η πεινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα αυτα τα χρονια μεχρι σημερα νομιζα πως τα ειχα δει ολα αλλα τελικα ηρθε η rockstar να με διαψευσει. Νιπτω τας χειρας μου.

N2dcEwX.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ολα αυτα τα χρονια μεχρι σημερα νομιζα πως τα ειχα δει ολα αλλα τελικα ηρθε η rockstar να με διαψευσει. Νιπτω τας χειρας μου.

N2dcEwX.jpg

Αυτό είναι με NIS+720p upscaled? Κάτι is horribly wrong.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Αυτό είναι με NIS+720p upscaled? Κάτι is horribly wrong.😁

Τσου, κανονικη native ειναι ειπα να το γυρισω σε dx12 να ριξω τα fps στα 50 να δω πως θα τρεχει και απο οτι βλεπεις...καπως ετσι εχουν τα πραγματα 😂

Απο την μια με το vulkan εχω 20 fps πιο πανω αλλα εχει bug το vsync απο 60 fps και πανω, απο την αλλη δε το σηκωνει με τιποτα το dx12 και εχω artifacts, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... Τωρα το δοκιμαζω με low-medium και MSAA 4x, η εικονα ειναι καθηλωτικη αλλα θα μεινω στα 40fps και βλεπουμε πως θα παει......

Spoiler

Αν ειναι να εχω τετοια ποιοτητα γραφικων με MSAA και σε υψηλες αναλυσεις & 60fps+ με ψηνει να αναβαλω το αμαξι και να τσιμπησω μια 2080ti για φετος 😋

h29ciQC.jpg

Εχεις κανενα tip για το πως να κανω τα 40fps οσο πιο smooth γινεται? Προς το παρων εχω vsync & triple buffer απ τα settings του game, δε τρεχει και ασχημα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...