Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jimtriol είπε

Βασικα ειναι πολυ περιεργο πορτ..Παρολο που ειναι βαρυ και δινει χαμηλα fps ,οταν παιζεις σε 30 πχ η ακομα και πιο κατω σε 25 ειναι αρκετα smooth στην αισθηση...Αυτο εχω αποκομισει εγω παιζοντας κανα δυωρο ...τα 30 πχ σου δινουν την αισθηση οτι παιζεις σε 50 αν το συγκρινεις με αλλα παιχνιδια

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. 30αρι και κάτω να φαίνεται smooth. 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο λογική κίνηση είναι να περιμένει κάποιος 2-3 χρόνια που θα έχει κυκλοφορήσει και θα έχει πέσει η τιμή της 3080ti. Ειναι κρίμα να μην απολαύσετε τον τίτλο με περισσότερα από 60fps και να μην βιώσετε το όραμα των προγραμματιστών. Ίσα ίσα που μέχρι τότε μπορεί να έχει κυκλοφορήσει και το star citizen. Win win για όλους και πρωτίστως για την τσέπη σας :) 

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.
1 hour ago, AliasAndrew said:

Επισης ηθελα να εβλεπα τι λενε τωρα ολοι αυτοι οι ''''ψαγμενοι''''που μου λεγανε η gtx 1070 ειναι overkill για 1080p gaming.

Και ναι, έρχεται η ώρα που ΔΕΝ είναι. Εδώ και 30 έτη ας πούμε για παράδειγμα. Και όλο και περισσότερα παραδείγματα καθώς θα περνάει ο "καιρός". It is what it is.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ειναι το νεο AC ODYSSEY.Bαρυ και ασηκωτο, η ακομα ποιο βαρυ;Με 980ti,  για να παιξει θα περιμενω κανενα χρονο μπας και στρωσει.Υπομονη εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMPORTANT FIX

Μετα απο σχεδον 20 ωρες προσπαθειας και με αρκετα tweaks ανακαλυψα πως οταν ενεργοποιησα το G-sync ξαφνικα για ενα περιεργο λογο εξαφανηστικαν ολα τα bugs στο μενου και στο παιχνιδι και τα fps μου αυξηθηκαν στα 20 σχεδον περισσοτερα, πλεον στα χιονια στη πρωτη αποστολη εχω 60 fps ακατεβατα με τιμιο οπτικο αποτελεσμα, ουτε tearing, ουτε κρασαρισματα ουτε τιποτα και ολα αυτα μολης ενεργοποιησα το G-sync, παρακατω ειναι οι ρυθμησεις μου.

Να σημειωσω πως οποιος εχει amd κατω απο 5700xt ή vega θα εχει πολυ σοβαρα θεματα και θα εχει συχνα πυκνα βουτιες κατω απ τα 60 ακομη και με τα παντα low, οποτε θα πρεπει να περιμενει καποιο μελλοντικο patch. 

Ελπιζω να βοηθησα.

Τα settings μου

Spoiler

eXrrAPa.jpg

Spoiler

GWb2myh.jpg

Spoiler

QMdmERo.jpg

Spoiler

wCZ9ZDb.jpg

Spoiler

LQbQRn6.png

Και καποια screenshot που τραβηξα

Spoiler

b8sMeqa.jpg

Spoiler

fnksWnB.jpg

Spoiler

Y7wdkvV.jpg

Ωστοσο θα ψαξω κανενα mod να ειναι μονο βραδυ το game γιατι την ημερα αν και δεν το εχω προχωρησει ομως απο οτι ειδα στα benchmark και στο online, ημερα λογω του κακου port λογικα φαινεται αθλιο το game και μου θυμιζει γραφικα 20 χρονια πισω & πολυ aliasing μιας και το MSAA γονατιζει και μια 2080 ti oποτε δεν τολμω να το ενεργοποιησω.

Spoiler

acHypHy.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cyberguy είπε

Έχει καταλάβει κανείς τι σχέση έχει το online με το story mode σεναριακα? Είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό απλά στον ίδιο κόσμο?επίσης το online έχει μεγάλο story η είναι σαν το gta?

Το story του online ειναι 13 missions και διαδραματιζεται πριν την main ιστορια. Ενω δεν εχει καποια επαφη σεναριακα δεν θελω να συνεχισω για να μην σποιλεριασω. Καλη διασκεδαση οταν το βαλετε να δουλεψει, το game ειναι επος δεν εχω σταματησει ακομα να παιζω το online.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Δηλαδη ειναι το νεο AC ODYSSEY.Bαρυ και ασηκωτο, η ακομα ποιο βαρυ;Με 980ti,  για να παιξει θα περιμενω κανενα χρονο μπας και στρωσει.Υπομονη εχω.

Με 980ti είναι πλήρως playable στα medium 1080p. άριστο οπτικό αποτέλεμα και 30 με 40 fps και αρκετά smooth άισθηση.

Δημοσ.

Λογικο ειναι με τη καρτα που εχεις δε παιζει να συνατησεις ουτος ή αλλος προβλημα ακομη και στο χειροτερο optimizing game, παρολα αυτα δε κανει τιποτα το gfe, για κατωτερα ή μεσαια συστηματα που ειναι και η πλειοψηφια η μονη λυση ειναι αυτη που ανεφερα πιο πανω.

Δημοσ.
15 hours ago, ilos said:

Παίζει ρόλο και για τι πράγμα μιλάμε. Πχ στο bench έχει σημεία στο saint denis που η 2080ti πέφτει κάτω από 30 fps ακόμα και στο high. Αν τώρα είσαι στα λιβάδια ολομόναχος και χαζεύεις τον ουρανό με τα άστρα πιθανό να πιάνει κάποια στιγμή και 90 fps η 1080.

ΠΙθανοτατα αυτο θα ειναι, μονο την αρχη επαιξα που ειναι στα βουνα.

Τωρα που δοκιμαζω να πειραξω λιγο τις ρυθμισεις, στο ραντσο ειναι στα 55-60 (πλειοψηφια σε high)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω χρησιμοποιω τα recommended του Geforce Experience και τρεχει αψογα με 60 σταθερα σε 4k.

Οποιος δυσκολευεται ας το δοκιμασει.

Φερε τη 2080TI OC να το  δοκιμάσω γιατι δυσκολευομαι  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισα κι ομοια η 1070 με την 580 των κατω των 200ων, και στον guru και στο hwu.:P

δωσε πονο μωρη nvidia:lol:

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rofl είπε

ισα κι ομοια η 1070 με την 580 των κατω των 200ων, και στον guru και στο hwu.:P

δωσε πονο μωρη nvidia:lol:

Ζουμε ιστορικες στιγμες 😄 Φαινεται πως η rockstar εχει ''ταλεντο'' στο optimization και στο πως να φτιαχνει ενα port, εβαλε τα δυνατα της 🤣

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...