Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα μου βγαζει ξαφνικα red dead redemption 2 exited unexpectedly πανω που το εκανα να τρεχει λιγο καλα, κρασαρει συνεχεια δε μπορω να παιξω, εχω αγανακτησει με το κολοπαιχνιδο, τι ρυθμηση πρεπει να κανω για να φτιαχτει αυτο? Πειτε κανα tip ρε παιδια.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Παιδια να ηρεμησουμε λιγο ? 

Yep, γιατί αλλιώς ξέρετε πού θα πάει το τόπικ.

Στα του game, είναι πραγματικά σε φάσεις που ενώ πας με την cinematic (autopilot) camera, που νομίζεις ότι βλέπεις western. :)
Τα τοπία γενικά είναι φοβερά.

Και μετά ενώ παίζεις σου τυχαίνουν ατυχήματα (να γλιστρήσεις από ψηλά για παράδειγμα επειδή δεν πρόσεχες ή να πετύχεις κλαδί ενώ έβαλες το άλογο να πάει γρήγορα σε λάθος μέρος) και νομίζεις ότι βλέπεις Λούκυ Λουκ. :D

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα φαγαμε το καπελο μας οσοι εκθειαζαμε τα optimization της rockstar (και γω μεσα). Aπο οσα εχω δει με το συστημα μου της υπογραφης ειμαι για 35 fps σε 1080p με medium/high ρυθμισεις. Οτι θα ερθει η μερα που η ubisoft θα κανει καλυτερο optimization απο τη rockstar δεν το περιμενα. Επισης ηθελα να εβλεπα τι λενε τωρα ολοι αυτοι οι ''''ψαγμενοι''''που μου λεγανε η gtx 1070 ειναι overkill για 1080p gaming.

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τωρα μου βγαζει ξαφνικα red dead redemption 2 exited unexpectedly πανω που το εκανα να τρεχει λιγο καλα, κρασαρει συνεχεια δε μπορω να παιξω, εχω αγανακτησει με το κολοπαιχνιδο, τι ρυθμηση πρεπει να κανω για να φτιαχτει αυτο? Πειτε κανα tip ρε παιδια.

Οταν σε πεταει,σου βγαζει να μπεις με safe mode?Αν ναι,μπες και φτιαξε τα settings...μετα βγες απο το παιχνιδι και ξανατρεξτο...ετσι τα καταφερα και μου τρεχει χωρις προβλημα πλεον και με το avast ανοικτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Τελικα φαγαμε το καπελο μας οσοι εκθειαζαμε τα optimization της rockstar (και γω μεσα). Aπο οσα εχω δει με το συστημα μου της υπογραφης ειμαι για 35 fps σε 1080p με medium/high ρυθμισεις. Οτι θα ερθει η μερα που η ubisoft θα κανει καλυτερο optimization απο τη rockstar δεν το περιμενα. Επισης ηθελα να εβλεπα τι λενε τωρα ολοι αυτοι οι ''''ψαγμενοι''''που μου λεγανε η gtx 1070 ειναι overkill για 1080p gaming.

Λίγο βιαστικος μου φαίνεται είσαι και βγαζεις από τώρα συμπέρασματα αφού τόσες σελίδες υπάρχει κόσμος που μιλάει για performance issues επίσης έχουμε δει και 60αρια σε 1080p με 1070 οποτε μη βιάζεσαι 

Δημοσ.

Οσο για τις καρτες...εγω με 2080ti παιζω σε ultra-high settings στα 1440...εχω επιλεξει ποια εχω χαμηλωσει και παιζω με 75fps μεσο ορο,smooth πλεον

Δημοσ.

Η rockstar στο θέμα του pc developing είναι απλά γτπ. Δεν ξέρω αν θυμάτε κανείς πόσο σπασμένο και unplayable ήταν το GTA 4 όταν είχε πρωτοβγεί. Εκαναν πάνω από 5 μήνες να το φέρουν στα ίσια του.

Απλά χαλαρώστε και αφήστε να το διορθώσουν συν ότι μετά από ένα  6ημνο θα το έχετε αγοράσει στην μισή τιμή. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις Refound στη Rockstar και εάν ναι που;

Καλή τυχη στο να βρεις την παραγγελια σου. Εγω τουλαχιστον δεν βρηκα ακρη. 

Επεξ/σία από 333_halfdevil
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 333_halfdevil είπε

Καλή τυχη στο να βρεις την παραγγελια σου. Εγω τουλαχιστον δεν βρηκα ακρη. 

Από epic store το έχω πάρει δεν θα έχω θέμα με το refound απλά σκεφτόμουν αντί να περιμένω μέχρι τον άλλο μήνα να βγει στο steam μήπως να δοκίμαζα να το πάρω από τη Rockstar γιατί από ότι βλέπω οι περισσότεροι στο epic εχουν το θέμα που έχω εγω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Λίγο βιαστικος μου φαίνεται είσαι και βγαζεις από τώρα συμπέρασματα αφού τόσες σελίδες υπάρχει κόσμος που μιλάει για performance issues επίσης έχουμε δει και 60αρια σε 1080p με 1070 οποτε μη βιάζεσαι 

Eχουν βγει πολλα performance charts για τις διαφορες καρτες. Πανω κατω το ιδιο λενε. Να γινει το 35ρι 60ρι με patch λιγο δυσκολο αλλα μακαρι να το στρωσουν. Ευτυχως δεν κανω preorder εκ πεποιθησεως

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Eχουν βγει πολλα performance charts για τις διαφορες καρτες. Πανω κατω το ιδιο λενε. Να γινει το 35ρι 60ρι με patch λιγο δυσκολο αλλα μακαρι να το στρωσουν. Ευτυχως δεν κανω preorder εκ πεποιθησεως

Σοβαρα; τα performance charts βγάζουν τέτοια νούμερα;; Εε τότε είναι πιο άσχημα τα πράγματα από όσο πίστευα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Από epic store το έχω πάρει δεν θα έχω θέμα με το refound απλά σκεφτόμουν αντί να περιμένω μέχρι τον άλλο μήνα να βγει στο steam μήπως να δοκίμαζα να το πάρω από τη Rockstar γιατί από ότι βλέπω οι περισσότεροι στο epic εχουν το θέμα που έχω εγω

Το αγορασα απο Rockstar και δεν εχω καταφερει να φορτωσω το παιχνιδι ακομα. Στον λογαριασμο μου στην R* δεν δειχνει orders.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενα γρηγορο ψάξιμο βλέπω ότι η 1070 είναι στα 35fps avg με ultra settings δεδομένου ότι η Rockstar πίνει το αίμα των καρτών και CPU σε ultra settings η λογική λέει ότι σε settings medium-high χτυπάει 55αρι άνετα 

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...