Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sellsoap είπε

για καποιο λογο δεν συναντησα ουτε ενα bug εως τωρα......

Στα μενου οχι στο παιχνιδι το παιχνιδι οσο επαιξα ειναι μια χαρα.. 

Στα μενου ειναι μαυρο χαλι.. Αλλαζεις μια επιλογη ασχετη γυριζει σε bordeless με υποστηριξη Hz εκτος οριων, κολλαγε ο launcher και πεταγε ctd χωρις λογο, καποια στιγμη πηγε απο μονο του σε HDR και απο ctd μου αλλαξε στα windows το προφιλ σε 4:4:2 chroma , την αλλη μου κολλησε το συμπαν και αφου καταφερα και βγηκα desktop ηθελε restart για να επανελθει το σωστο profile (μαλλον δεν εκανε σωστο revert στο HDR profile πριν το patch) και διαφορα αλλα που διαβαζα στο reddit απο πολλους χρηστες. Το patch διορθωσε τα περισσοτερα τουλαχιστον για εμενα αλλα βλεπω πολυ κοσμο που αντιμετωπιζει πολλα θεματα. 

Και γενικα δεν ειμαι απο τους τυπους που διαμαρτυρεται για μικροπραγματα, αλλα εδω ηταν μαυρο χαλι το launch..

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, firepc είπε

καλυτερα να βγαλετε τις 1080p οθονες σας απ την αποθηκη

Εγώ δηλαδή που εχω ακόμη την παλιά με αναλύσεις 1680 Χ 1050 θα το παίζω αλοιφή 😂😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια ας μου πει καποιος αν γνωρίζει αυτο το ρημαδο tearing καθε φορα που ενεργοποιείς το vsync αν το ελυσε καποιος και πως γιατι μου έχει σπάσει νευρα. Με verify integrity γινεται τιποτα?

Το παιχνιδι ειναι η επανάσταση των bugs, μιλαμε για ιστορικο γεγονος, μετα απο 9 ωρες καταφερα σχεδον να το τρεξω στα 60 fps.

To msaa σου γονατιζει το σύστημα και σε αναλύσεις 640x480, το txaa θολώνει τελειως την εικόνα, το fxaa δε κανει τιποτα, με λιγα λογια εισαι καταδικασμένος να τρως το aliasing στα μουτρα και να παιζεις με κατώτερη ποιοτητα γραφικών απ οτι στη κονσολα (low-medium)

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Εγώ εξακολουθώ να μη μπορώ να το ανοίξω....

Οσοι εχετε θεμα δωστε δικαιωματα διαχειριστή σε ολα τα .exe files δλδ στο παιχνίδι και στο launcher (ανοιγμα θέσης αρχειου στη συντομευση του launcher, εντοπίζεις το .exe και δινεις admin permission), αυτο μου ελυσε το προβλημα σχετικά με το θεμα που εχουν σχεδον ολοι δλδ να μην ανοιγει το game.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Με βαση τα settings που εχω χρησιμοποιω 3099/5092 ΜΒ της RAM; αυτο σημαινει οτι με παιρνει να αυξησω κι αλλο τα settings?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το Rockstar Launcher δε βρίσκει το RDR σαν να μη το έχω πατάω scan και μου λέει ότι δε βρέθηκε κάποιο game έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει από tips στο ίντερνετ δε βγάζω άκρη

Megafail

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Το θέμα είναι ότι το Rockstar Launcher δε βρίσκει το RDR σαν να μη το έχω πατάω scan και μου λέει ότι δε βρέθηκε κάποιο game έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει από tips στο ίντερνετ δε βγάζω άκρη

Megafail

Ξεκίνα να το κατεβάζεις πάλι και μετά απο μισό λεπτό σταμάτα το και βάλε μέσα στο φάκελο τα αρχεία που έχεις ήδη κατεβάσει. Είναι κλασικό κόλπο, μπορεί να πιάσει.

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει ήδη ωστόσο ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

Τα windows είναι ενημερωμένα όπως και  τα bios της μητρικής. Drivers κάρτας εννοείται πριν καν κατέβει το game είχαν ενημερωθει το avast το απεγκαταστησα έτσι και αλλιώς δε με έσωσε πότε εξαίρεση στο firewall έβαλα. Δικαιώματα διαχειριστή έχω δώσει και στο παιχνίδι και στο Launcher, έχω σβήσει και τα documents της Rockstar.Εκανα verify το παιχνίδι μέσω του EGS μόνο εκεί μου δίνει τη δυνατότητα και φυσικά το ξανακαταβασα ΤΙΠΟΤΑ δε δουλεψε

Δημοσ.

Εμενα παλι δεν δουλευε το εικονιδιο του RDR 2 και μου ελεγε τρεξτο μεσα απο το launcher.. 😛

Βεβαια αυτο ηταν πριν το patch τωρα που το ειπα θα το δοκιμασω το απογευμα ξανα ετσι απο περιεργεια.. 

Λολ πραγματικα ειναι μερικα πραγματα βασικα εντελως δεν μπορει να μην εχουν τσεκαριστει για αυτο γελαω και το χαρακτηρισα bugfest..

Δημοσ.

Αν κάποιος το έχει αγορασμενο από το Epic Games Store και του τρέχει ας μας το πει να ξέρω αν είναι να μη κάνω refound για να το αγοράσω από τo Launcher της Rockstar

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Πραγματικά δύσκολη ερώτηση. Στο ps4 είναι σε γενικές γραμμές κυριλέ σε 1080p30 πλην saint dennis κλπ που τρώει ντρόπες. Στο pc με την 480 θα έχεις σχεδόν τα διπλάσια καρέ σε 1080p medium (όπως περίπου είναι οπτικά και το ps4), αλλά θα έχεις και βούτες και στην αρχή στα χιόνια αλλά και στο saint dennis + mp λόγω των 4c/4t. Καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο με μερικά patches κλπ γιατί τώρα ακούμε αντικρουόμενες απόψεις και δε ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Πχ το GN λέει τρέχει καλύτερα σε vulcan, το HWU λέει τρέχει καλύτερα σε DX12.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τα recommended  που λέει το site της Rockstar αφορά αποκλειστικά τα medium settings? Γιατί λέει 480 προτεινόμενη. 

2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Καθόλου αμαρτία, το παιχνίδι είναι μια κακή μεταφορά. Ας το φτιάξουν για να δουν περισσότερα λεφτά, ο κόσμος έχει άπειρα games στην άκρη για να παίξει έως τότε. Σιγά μη στήσουμε και κώλο στην Rockstar, άντε γιατι ξεχνάμε εύκολα. Εγώ ειπα πως δεν το πήρα τώρα λογω Shenmue 3, αλλά και μετά εάν δεν στρώσει το παιχνίδι τους δεν προκειται να το αγοράσω και γενικά να το παιξω.

2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Καθόλου αμαρτία, το παιχνίδι είναι μια κακή μεταφορά. Ας το φτιάξουν για να δουν περισσότερα λεφτά, ο κόσμος έχει άπειρα games στην άκρη για να παίξει έως τότε. Σιγά μη στήσουμε και κώλο στην Rockstar, άντε γιατι ξεχνάμε εύκολα. Εγώ ειπα πως δεν το πήρα τώρα λογω Shenmue 3, αλλά και μετά εάν δεν στρώσει το παιχνίδι τους δεν προκειται να το αγοράσω και γενικά να το παιξω.

Αναφέρω ότι αξίζει τα λεφτά για τη δουλειά που έχει πέσει και όχι την μεταφορά στο pc. Αλλά έχεις δίκιο. 

Δημοσ.

Δοκιμάστε να κάνετε shut down permanently και τις ασπίδες του Antivirus αν δεν ανοίγει καν το game. Ήταν το μόνο θέμα που είχα στην αρχή, έτρωγα CTD με το που έτρεχα το γκεημ αλλά κλείνοντας το Avast δεν έχω συναντήσει ούτε ένα άλλο πρόβλημα, παίζοντας από Rockstar Launcher.

Δημοσ.

Αρχικά και εμένα δεν έμπαινε, ακολούθησα αυτό και όλα καλά,  το ίδιο είχα κάνει και για το PUBG μετά απο κάποιο update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...