Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ROG-X είπε

Να δειτε σε μερικες μερες που θα το βγαλει ο θειος θα παιζει τζι τζι  😂

Σε τέτοια παιχνίδια αμαρτία να δίνεις μη δίνεις λεφτά έχει πέσει πολύ δουλειά γενικά (δεν μιλάω για optimisation). 

28 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Βάλτο και εσύ σε medium και θα έχεις σταθερά 30fps σε 4κ 

Έχω rx 480 8gb i5 6500 να το αγοράσω σστο PC η στο ps4 που το έχει στα 30 ευρώ?τι μου προτείνετε. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Mιάμιση ώρα έκανε χθες ένας φίλος για να καταφέρει να το τρέξει, τελικά από safe mode μπόρεσε, έπαιξε η εισαγωγή και μετά από τα settings το ρύθμισε. 

Έφαγα τέτοιο ξενέρωμα, να τον βλέπω να παιδεύεται, και μετά να διαβάζω για ένα σωρό άλλα προβλήματα. Τι έκαναν στο beta testing, ειλικρινά δεν ξέρω. 

Πάντως, από τη στιγμή που κατάφερε και "πήρε μπροστά" το παιχνίδι, καλό δείχνει. Εντωμεταξύ, έφτιαξε ένα χαρακτήρα στην αρχή και τώρα παίζει με άλλον. Και μου φαίνεται είναι ο ίδιος που βλέπω σε πολλά screenshots. Τι ρόλο έπαιζε ο αρχικός, δεν κατάλαβα.

Τέλος πάντων, θα δείξει. Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια, αν κυκλοφορήσει κάποτε σε πλατφόρμα της επιλογής μου ή ακόμη καλύτερα DRM-free, έχει καλώς. Αλλιώς, πάμε παρακάτω, δεν θα κάθομαι να παιδεύομαι με τους launchers του καθενός. Πορτοκαλίες, πορτοκάλια κτλ.

Ο αρχικος ειναι για το online.. 

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Εντωμεταξύ, έφτιαξε ένα χαρακτήρα στην αρχή και τώρα παίζει με άλλον. Και μου φαίνεται είναι ο ίδιος που βλέπω σε πολλά screenshots. Τι ρόλο έπαιζε ο αρχικός, δεν κατάλαβα.

Custom χαρακτήρα έχεις στο Online κομμάτι. Στο Story έχεις τον Arthur Morgan.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Σε τέτοια παιχνίδια αμαρτία να δίνεις μη δίνεις λεφτά έχει πέσει πολύ δουλειά γενικά (δεν μιλάω για optimisation). 

Έχω rx 480 8gb i5 6500 να το αγοράσω σστο PC η στο ps4 που το έχει στα 30 ευρώ?τι μου προτείνετε. 

Πραγματικά δύσκολη ερώτηση. Στο ps4 είναι σε γενικές γραμμές κυριλέ σε 1080p30 πλην saint dennis κλπ που τρώει ντρόπες. Στο pc με την 480 θα έχεις σχεδόν τα διπλάσια καρέ σε 1080p medium (όπως περίπου είναι οπτικά και το ps4), αλλά θα έχεις και βούτες και στην αρχή στα χιόνια αλλά και στο saint dennis + mp λόγω των 4c/4t. Καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο με μερικά patches κλπ γιατί τώρα ακούμε αντικρουόμενες απόψεις και δε ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Πχ το GN λέει τρέχει καλύτερα σε vulcan, το HWU λέει τρέχει καλύτερα σε DX12.

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Καθόλου αμαρτία, το παιχνίδι είναι μια κακή μεταφορά. Ας το φτιάξουν για να δουν περισσότερα λεφτά, ο κόσμος έχει άπειρα games στην άκρη για να παίξει έως τότε. Σιγά μη στήσουμε και κώλο στην Rockstar, άντε γιατι ξεχνάμε εύκολα. Εγώ ειπα πως δεν το πήρα τώρα λογω Shenmue 3, αλλά και μετά εάν δεν στρώσει το παιχνίδι τους δεν προκειται να το αγοράσω και γενικά να το παιξω.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Δυστυχώς το αρχικό 2ωρό στα χιόνια, ειδικά στα missions με τα πολλά particle effects είναι από τα πιο απαιτητικά μέρη μαζί με το saint dennis. Είναι και θεόαργo και το pacing του game που σε παίρνει από το χεράκι και δε σε αφήνει καν να τρέξεις και θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να πας στο camp.

Για την 1060 και γενικά τους πασχάληδες δεν υπάρχει γιατριά. 1080p συνδυασμός low medium και ο θεός βοηθός για το 60ρι. Επίσης τρέχε το σε vulcan, σε dx12 τρέχει ακόμα χειρότερα σύμφωνα με το GN.

Ναι το θυμαμαι απο το ps4 εντελως σπαστικο το πρωτο διωρο ενα ατελειωτο cutscene με λιγες δοσεις δρασεις ενδιαμεσα.. 

2080Τi 30αριζει αβιαστα σε 4k@maxed out ολα εκτος απο MSAA στην αρχη.. :D

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

καλυτερα να βγαλετε τις 1080p οθονες σας απ την αποθηκη

Meh nvidia image sharpening + gpu scale to the resque.😁

Δημοσ.

Δεν ειναι παιχνιδι, ειναι εμπειρια...... Απο χθες εφαγα κολλημα απο τις 16:00 έως.... (έπρεπε να κοιμηθω). Περιμενω να τελειωσω δουλεια να παω στο στάβλο.......

Δεν εχω / ειχα κανενα θεμα με bugs klp. Τα εχω βαλει σχεδον ολα στο high - ultra (με DX12) και παει με 40-50fps, αλλα οπως γραφει και καποιος αλλος δειχνει τελειο (σαν να ειναι 50-60 fps)

Πραγματικά είναι ταινια western με μουσική που φέρνει σε Morricone, τι να πω....απιστευτες λεπτομερειες......

To συστημα μου είναι RYZEN 5 2600, GTX1060 6 gb OC & 16 ram

Παει ο χειμωνας...............αντιο ζωη......

• Like 4
Δημοσ.

Μπα με λιγες ρυθμισεις μια χαρα παιζει και γενικα ειπωθηκε πριν αλλα το παιχνιδι μια χαρα παιζει και κοντα στα 40-50fps, εδω το παιξαμε με 30αρι στις κονσολες.. 

Οποιος θελει ακαταβατα 60αρια ας βγαλει πραγματα που τρωνε απιστευτη επεξεργαστικη ισχυ οπως volumetric stuff,particle count και ας βαλει λιγο πιο χαμηλα τις φωτοσκιασεις και το LOD και θα το εχει.. Ολα μαζι δεν γινονται σε open world.. Με τον καιρο θα παρει και λιγο optimization και θα βελτιωθει λιγο η κατασταση αλλα προφανως και το παιχνιδι δειχνει πολυ καλυτερο ακομη και χωρις maxed out ρυθμισεις απο την κονσολα σε IQ.. 

Το ζητημα ειναι το απαραδεκτο bugfest..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnVour είπε

Στο διαολο και η Rockstar και ο κωλο-launcher τους. Σχεδον κανεις δεν καταφερε να παιξει εχθες (τουλαχιστον απο οσο διαβαζα στο reddit), περαν απο καποιους τυχερους - γιατι (κλασικα πλεον), ο launcher της Rockstar δεν νιωθει.

Για μενα τουλαχιστον, ειναι η 2η φορα που το κανουν - το ειχαν ξανακανει με το GTA V. Απλα ανικανοι.

Ηταν τοση η λιγουρα μου να παιξω το game στο pc, που ξενερωσα περισσοτερο απο οσο θα'πρεπε. Διαβασα τα χειροτερα οσον αφορα bugs και διαφορα θεματα stuttering, glitching, poor audio κλπ, αλλα δεν ειναι κατι που δεν περιμενα. Καποιοι βεβαια, ειπαν για καλο optimization... κοινως, οτι να'ναι. Τουλαχιστον περιμενα να ΠΑΙΞΕΙ το game, παρολα τα bugs.

Ζητησα refund, κι ας περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο που θα βγει το game στο Steam, με οτι update patches συνεπαγεται η αναμονη.

+1 μια απο τα ίδια και εγώ, νευρίασα τόσο πολύ με το κρασαρισμα, και εννοείται πως ΔΕΝ πρόκειται να βάλω beta bios στην x470 μου ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ.

Oλα τα δοκίμασα, (win update 1903 build, amd drivers latest, permissions κλπ), πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα -> @@.

Refund και από εμένα, μάλιστα μέσω paypal, γιατί στο υπερσαητ της Rockstar ΔΕΝ βρίσκει καν την παραγγελία μου/order number.

Πρώτη φορά έκανα preorder να πω την αλήθεια, το μετάνιωσα οικτρά.

Megafail.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως χάρηκα ότι είδα στην πρώτη πόλη στο σαλούν

να σκάει bar brawl (και με μπουκάλι στο κεφάλι και μετά καρεκλίδι).

:D

Δυστυχώς είναι story mission, γιατί θα ήθελα χαμό στο χύμα, αλλά μου άρεσε. :P

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sellsoap είπε

Πραγματικά είναι ταινια western με μουσική που φέρνει σε Morricone, τι να πω....απιστευτες λεπτομερειες......

και μετα κραζετε τον φιλο μου τον Κοτζιμα 😄

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

ο ζητημα ειναι το απαραδεκτο bugfest..

για καποιο λογο δεν συναντησα ουτε ενα bug εως τωρα......

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...