Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

απλως ηξερε οτι σε τετοια apis οι παλιοτερες σειρες της πανε για τσαμικο:P

sad violin material.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα καταφερα και το ξανακατεβασα...παιζει να ειμαι και ο μονος παγκοσμιως που το καταφερε αυτο...στα του game...τερμα ολα σε 1440p...73 fps μεσος ορος.....σε high settings...87 fps....και αναλογα αν μπαλατζαρεις καποια settings,αυξανονται λιγο η μειωνονται,οπως το water quality

Επεξ/σία από Asotos33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με διαφορα το χειροτερο launch της rockstar. Πρεπει να παρει update ''χθες'', καποιοι εδωσαν λεφτα και καποιοι νομιζουν οτι ειναι καποιοι επειδη εχουν λεφτα (rockstar). Αυτο καταλαβαινω εγω. 

Βρηκε κανεις πως λυνεται το παραπανω προβλημα? Ειναι πολλοι που το εχουν με vulkan και ενεργοποιημενο vsync.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Προσωπικά παίζοντας σε 1060 6GB, Intel i7-4790k, 16GB RAM, σε 1080p πιάνω σταθερά άνω των 50 FPS με τα πάντα στο High και κάμποσες επιλογές στο Ultra.

Βγάζει μια Witcherίλα πάντως το game. Το οποίο μόνο καλό είναι.

reddead2.jpg.e9ed9e5bbb94e307d5a97a89294cb2e4.jpg

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Mιάμιση ώρα έκανε χθες ένας φίλος για να καταφέρει να το τρέξει, τελικά από safe mode μπόρεσε, έπαιξε η εισαγωγή και μετά από τα settings το ρύθμισε. 

Έφαγα τέτοιο ξενέρωμα, να τον βλέπω να παιδεύεται, και μετά να διαβάζω για ένα σωρό άλλα προβλήματα. Τι έκαναν στο beta testing, ειλικρινά δεν ξέρω. 

Πάντως, από τη στιγμή που κατάφερε και "πήρε μπροστά" το παιχνίδι, καλό δείχνει. Εντωμεταξύ, έφτιαξε ένα χαρακτήρα στην αρχή και τώρα παίζει με άλλον. Και μου φαίνεται είναι ο ίδιος που βλέπω σε πολλά screenshots. Τι ρόλο έπαιζε ο αρχικός, δεν κατάλαβα.

Τέλος πάντων, θα δείξει. Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια, αν κυκλοφορήσει κάποτε σε πλατφόρμα της επιλογής μου ή ακόμη καλύτερα DRM-free, έχει καλώς. Αλλιώς, πάμε παρακάτω, δεν θα κάθομαι να παιδεύομαι με τους launchers του καθενός. Πορτοκαλίες, πορτοκάλια κτλ.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση να πάρουμε κανενα fps στο χιόνι;

με ολα στο medium δε λεει να φυγει απο τα 39-40 καρέ, έχει γονατίσει η 1060.

Θετικές εντυπώσεις πάντως απο το παιχνίδι, και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα απο τα όσα έχω διαβάσει.

Φίλος με 8700Κ και 1080 δεν μπορεί να το ξεκινήσει καν,τι exeptions εχει κανει κλπ κλπ, ούτε το αρχικό βίντεο δε του δείχνει τον πετάει.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει καταλάβει κανείς τι σχέση έχει το online με το story mode σεναριακα? Είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό απλά στον ίδιο κόσμο?επίσης το online έχει μεγάλο story η είναι σαν το gta?

Δημοσ.

ενδεικτικα crash προσωπικα με βοηθησε το πρωτο , δλδ "Click on the Verify Integrity button. It will scan the Red Dead Redemption 2 files to verify the integrity attempt to download and replace ant missing or corrupt files."  ειναι σαν πολυ γρηρογο re-install

https://www.ghostarrow.com/red-dead-redemption-2-fix-wont-launch-black-screen-crashes-on-startup 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση να πάρουμε κανενα fps στο χιόνι;

με ολα στο medium δε λεει να φυγει απο τα 39-40 καρέ, έχει γονατίσει η 1060.

Θετικές εντυπώσεις πάντως απο το παιχνίδι, και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα απο τα όσα έχω διαβάσει.

Φίλος με 8700Κ και 1080 δεν μπορεί να το ξεκινήσει καν,τι exeptions εχει κανει κλπ κλπ, ούτε το αρχικό βίντεο δε του δείχνει τον πετάει.

Δυστυχώς το αρχικό 2ωρό στα χιόνια, ειδικά στα missions με τα πολλά particle effects είναι από τα πιο απαιτητικά μέρη μαζί με το saint dennis. Είναι και θεόαργo και το pacing του game που σε παίρνει από το χεράκι και δε σε αφήνει καν να τρέξεις και θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να πας στο camp.

Για την 1060 και γενικά τους πασχάληδες δεν υπάρχει γιατριά. 1080p συνδυασμός low medium και ο θεός βοηθός για το 60ρι. Επίσης τρέχε το σε vulcan, σε dx12 τρέχει ακόμα χειρότερα σύμφωνα με το GN.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο διαολο και η Rockstar και ο κωλο-launcher τους. Σχεδον κανεις δεν καταφερε να παιξει εχθες (τουλαχιστον απο οσο διαβαζα στο reddit), περαν απο καποιους τυχερους - γιατι (κλασικα πλεον), ο launcher της Rockstar δεν νιωθει.

Για μενα τουλαχιστον, ειναι η 2η φορα που το κανουν - το ειχαν ξανακανει με το GTA V. Απλα ανικανοι.

Ηταν τοση η λιγουρα μου να παιξω το game στο pc, που ξενερωσα περισσοτερο απο οσο θα'πρεπε. Διαβασα τα χειροτερα οσον αφορα bugs και διαφορα θεματα stuttering, glitching, poor audio κλπ, αλλα δεν ειναι κατι που δεν περιμενα. Καποιοι βεβαια, ειπαν για καλο optimization... κοινως, οτι να'ναι. Τουλαχιστον περιμενα να ΠΑΙΞΕΙ το game, παρολα τα bugs.

Ζητησα refund, κι ας περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο που θα βγει το game στο Steam, με οτι update patches συνεπαγεται η αναμονη.

Επεξ/σία από JohnVour
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω θα σας ελεγα να αφησετε ολοι στην ακρη και μολις φτιαχτει να το παιξεται σαν ανθρωποι.εγω το αφησα στο one x για να το παιξω ειπα στα 60 καρε με την 2080.ε δεν θα μπω και μεσα στο game τωρα να αμποσο την αμαξα να ανεβει το καρε.περιμενετε θα το φτιαξουν.εχει γινει ντορος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω θα σας ελεγα να αφησετε ολοι στην ακρη και μολις φτιαχτει να το παιξεται σαν ανθρωποι.εγω το αφησα στο one x για να το παιξω ειπα στα 60 καρε με την 2080.ε δεν θα μπω και μεσα στο game τωρα να αμποσο την αμαξα να ανεβει το καρε.περιμενετε θα το φτιαξουν.εχει γινει ντορος

Εντάξει η 2080 το έχει άνετα το 1440p60 high. Εδώ ultra και βγάζει 50+ fps.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ET4000 είπε

Είναι πολύ αστείο ότι στο X1X τρέχει 4K/30 Native με medium/high settings με tablet CPU και 5.400 HDD και στο PC γίνεται χαμός. 

Το πλάνο της AMD δουλεύει τραίνο.

Βάλτο και εσύ σε medium και θα έχεις σταθερά 30fps σε 4κ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...